Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε Κασσανδρες, παρτε το να μπει στον λογαριασμο σας και μαθαινετε μετα τις λεπτομερειες!

Ηδη λενε στο εξωτερικο οτι παιζεις κανονικα τις πιστες του 1, χωρις να αγορασεις ουτε το 1 ουτε το 2.

Θα μαθουμε αυριο anyway.

Ετσι λεγατε και για το PUBG και το PES 2019 την περασμενη Τεταρτη, κλειδωσατε το θεμα το ιδιο απογευμα, (γυρισα αργα το απογευμα και ουτε που προλαβα να σας ενημερωσω τι γραφανε στο εξωτερικο), trial ειπαν για 3 μερες ή για το ΣΚ, περασε Πεμπτη, Παρασκευη, Σαββατο, Κυριακη, Δευτερα και τα παιχνιδια ειναι κανονικα ακομη μεσα σε 4 λογαριασμους, 2 δικους μου και 2 φιλων μου για τους οποιους τα πηρα επισης!  😜

Δεν εχετε τιποτε να χασετε, πρωτα τα τσιμπατε, προτου μαζεψουν τυχον λαθη τους και αργοτερα βλεπετε τι εγινε!

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, nek4d είπε

Βρε Κασσανδρες, παρτε το να μπει στον λογαριασμο σας και μαθαινετε μετα τις λεπτομερειες!

Ηδη λενε στο εξωτερικο οτι παιζεις κανονικα τις πιστες του 1, χωρις να αγορασεις ουτε το 1 ουτε το 2.

Θα μαθουμε αυριο anyway.

Ετσι λεγατε και για το PUBG και το PES 2019 την περασμενη Τεταρτη, κλειδωσατε το θεμα το ιδιο απογευμα, (γυρισα αργα το απογευμα και ουτε που προλαβα να σας ενημερωσω τι γραφανε στο εξωτερικο), trial ειπαν για 3 μερες ή για το ΣΚ, περασε Πεμπτη, Παρασκευη, Σαββατο, Κυριακη, Δευτερα και τα παιχνιδια ειναι κανονικα ακομη μεσα σε 4 λογαριασμους, 2 δικους μου και 2 φιλων μου για τους οποιους τα πηρα επισης!  😜

Δεν εχετε τιποτε να χασετε, πρωτα τα τσιμπατε, προτου μαζεψουν τυχον λαθη τους και αργοτερα βλεπετε τι εγινε!

Και εγώ έλιωσα στο PES αυτές τις μέρες γιατί νόμιζα ότι θα μας φύγει, και να φανταστείς προτιμώ το Fifa

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, metropontikas είπε

μου ζητάει κωδικό. ο.Ο

"HITMAN™ - GOTY Legacy Pack is currently not available.
Redeem a code"

σημαίνει ότι πάπαλα η προσφορά;

Ναι. Πιο πολύ για λάθος τους μου φαίνεται πάντως παρά για προσφορά..

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nek4d είπε

Θα μαθουμε αυριο anyway.

Εμένα πάντως παπαλα το pes 😢

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vangel161 είπε

Εμένα πάντως παπαλα το pes 😢

Και εγώ κάηκα στο προ και τώρα ήρθα να κλάψω 😪

Περιμένουμε τη δωρεάν έκδοση (lite) σαν καλοί τζαμπατζήδες που είμαστε. Μη χαθούμε να παίξουμε κάνα ματσάκι σπίρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγώ συνεχίζω και παίζω pro 19. Αλλά δεν έχω συνδέσει την κονσόλα στο ίντερνετ. Από το xbox app στο κινητό μου που βλέπω δεν φαίνονται claimed πλέον.Δεν έχω ούτε pass ούτε live gold συνδρομή

Επεξ/σία από Vaggalf
Δημοσ.

Το HITMAN 2 το είχα προσθέσει στη βιβλιοθήκη μου αλλά δε το είχα κατεβάσει. Στη σελίδα της MS τώρα λέει ότι το HITMAN™ - GOTY Legacy Pack είναι "currently unavailable".

Στο XBOX δε μου το εμφανίζει στα παιχνίδια που έχω στη βιβλιοθήκη.

Από το PC βλέπω ότι μου ανήκει το παιχνίδι και μπορώ να το εγκαταστήσω στο XBOX και όταν δίνω εντολή από το pc ξεκινούν να κατεβαίνουν 14 στοιχεία στο XBOX. Για να δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...