Alex-V Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Εχω ενα huawei y5ii με microsd 8gb. Το προβλημα μου. Εφτασε σε σημειο να μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχω χωρο και δε μπορω να κανω update τις εφαρμογες. Επισης, στις ρυθμισεις εχω βαλει συσκευη εγγραφης την SD, αλλα διχως αποτελεσμα. Προσπαθησα να το κανω root με 500 διαδικασιες αλλα δεν το καταφερα. Το κινητο εχει lollipop 5.1
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Huawei έχει καταργήσει την μεταφορά στην Sd. Το θέμα είναι ότι έχεις πολύ μικρό χώρο , δηλαδή από τα 8 έχεις μόνο τα 4 σαν αποθηκευτικό χώρο. Οπότε η λύση στο πρόβλημα σου είναι το Link2sd(με root κίνητο). Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ξεκλειδώσει ο Bootloader στο συγκεκριμένο κινητό για να μπορέσεις να το ρουταρης (ίσως γι'αυτό δεν μπορείς). Αν ναι τότε την πάτησες γιατί η Huawei έχει κατεβάσει(οριστικά) την σελίδα που δίνει κωδικό για ξεκλείδωμα. Θα δω όμως μπας και είσαι τυχερός. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Alex-V Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Saruman το ξερω ολο αυτο. Γιαυτο μου εχει σπασει τα νευρα. Αν τυχον βρεις καμια πατεντα ενημερωσε με
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Alex-V είπε Saruman το ξερω ολο αυτο. Γιαυτο μου εχει σπασει τα νευρα. Αν τυχον βρεις καμια πατεντα ενημερωσε με Από τις ρυθμίσεις το ξεκλείδωμα OEM το έχεις ενεργοποιήσει? Στο XDA(μπορεί να τα έχεις δει ήδη) έχει με το Kingroot που δεν θέλει ξεκλείδωμα (θέλει αρκετές φορές για να πετύχει)και η άλλη με ξεκλείδωμα (εδώ την πατάς) 1) https://forum.xda-developers.com/android/general/how-to-root-huawei-y5ii-cun-l21-tutorial-t3485838 2) https://forum.xda-developers.com/huawei-y5/how-to/root-huawei-y5-ii-cun-l21-l03-t3536329 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Alex-V Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δοκιμασα με το kingroot αλλα μου εσπασε τα νευρα. 50 φορες προσπαθησα. Θα ξαναπροσπαθησω
saruman123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Προσπάθησε με συγκεκριμένη έκδοση ,δεν πιάνει με όλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα