Alastor192 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Edel είπε Εμένα μια χαρά διασκεδαστική Αμερικανιά με πόκεμον μου φάνηκε και ο θερινός κινηματογράφος θα πάρει το 7ευρω μου εύκολα Ετσι ακριβως ειναι,αλλα η λεξη αμερικανια ειναι μαλωμενη με τον καλο κινηματογραφο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Alastor192 είπε ναι αλλα για ποιον λογο μου το συγκρινεις με το Dragon Ball Evolution? Να μου πεις οτι θα ναι καλυτερο απο κατι ουτως η αλλως κακιστο? Μαλλον το μετρο συγκρισης σου δικαιωνει τα λεγομενα μου ως το ποσο θα ναι η ταινια αξιολογη Οκ, δεν ξέρω τι παίζει στο Insomnia ή αλλού γενικά αλλά πρέπει να κοπεί αυτή η επιθετικότητα όταν κάποιος δεν συμφωνεί με την άποψη άλλου. Γιατί αυτό με τις 3 ερωτήσεις καρφί, πολύ ανταγωνιστικό το βλέπω. Anyways: Το συγκρίνω με άλλο ιαπωνικό που το έκαναν αμερικάνικο live action, μπορώ να βάλω και τους Super Mario Bros στο δυστοπικό Μανχάτταν-κατιτίς που είχε ή το παλιό Fist of the North Star, κλπ, απλά το έβαλα σε σχέση με άλλο πολύ γνωστό όνομα που είχε βγει πρόσφατα και από τα trailers και μόνο φαινόταν ότι δεν σεβόντουσαν καθόλου το lore. Εδώ φαίνεται (αν εξαιρέσουμε το "shove it" που ναι, είναι 'murica) ότι τουλάχιστον γίνεται μια προσπάθεια να είναι πιο σωστά βαλμένο, αλλά οκ, trailer είναι, μπορεί στο επόμενο να δούμε χειρότερα. Εμένα πάντως μου άρεσε αυτό που είδα. Και ναι, κάθε φορά που βγαίνει κάτι από videogames / anime και τέτοια σε άλλο media, εκμετάλλευση του brand είναι. 4 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Οκ, δεν ξέρω τι παίζει στο Insomnia ή αλλού γενικά αλλά πρέπει να κοπεί αυτή η επιθετικότητα όταν κάποιος δεν συμφωνεί με την άποψη άλλου. Καλα τωρα το προσεξες αυτο το πραγμα? Εμενα παντως με εκανε να σταματησω να παρακολουθω και να γραφω σε πολλα τοπικς, γτ δεν ανεχομαι τετοια επιθετικοτητα. Στο Insomnia πρεπει να εισαι αρνητικος, να ναι ολα μουφα, να μην δεχεσαι τη γνωμη του αλλου για οτιδηποτε. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από najinblue3 2
Masamune Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 4 hours ago, Alastor192 said: ειλικρινα θα παει να το δει κοσμος αυτο? 4 hours ago, Alastor192 said: Θεωρω πως η ταινια απλα εκμεταλλευται το brand των Pokemon για να βγαλει ενα kid rated movie,που θα πανε παιδια μαναδες και diehard fans που θελουν να δουν τον Pikachu με CGI animation. Ολα δειχνουν προς μεγαλη εμπορικη επιτυχια και ποιοτητα ταινιας μετριοκακη. Αφού έδωσες μόνος σου την απάντηση.
Alastor192 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Οκ, δεν ξέρω τι παίζει στο Insomnia ή αλλού γενικά αλλά πρέπει να κοπεί αυτή η επιθετικότητα όταν κάποιος δεν συμφωνεί με την άποψη άλλου. Γιατί αυτό με τις 3 ερωτήσεις καρφί, πολύ ανταγωνιστικό το βλέπω. Anyways: Το συγκρίνω με άλλο ιαπωνικό που το έκαναν αμερικάνικο live action, μπορώ να βάλω και τους Super Mario Bros στο δυστοπικό Μανχάτταν-κατιτίς που είχε ή το παλιό Fist of the North Star, κλπ, απλά το έβαλα σε σχέση με άλλο πολύ γνωστό όνομα που είχε βγει πρόσφατα και από τα trailers και μόνο φαινόταν ότι δεν σεβόντουσαν καθόλου το lore. Εδώ φαίνεται (αν εξαιρέσουμε το "shove it" που ναι, είναι 'murica) ότι τουλάχιστον γίνεται μια προσπάθεια να είναι πιο σωστά βαλμένο, αλλά οκ, trailer είναι, μπορεί στο επόμενο να δούμε χειρότερα. Εμένα πάντως μου άρεσε αυτό που είδα. Και ναι, κάθε φορά που βγαίνει κάτι από videogames / anime και τέτοια σε άλλο media, εκμετάλλευση του brand είναι. ρε φιλε ποια επιθετικοτητα,2 πραματακια εγραψα, που σου εξηγω το σκεπτικο μου,μονος σου μυγιαζεσαι.Νομιζω δεν χρειαζεται να γραφουμε σε καθε προταση φατσουλες για να μπορουμε να συζητησουμε στο φορουμ αυτο,δεν συμφωνεις? 3 ώρες πριν, Masamune είπε Αφού έδωσες μόνος σου την απάντηση. μονο που σε ρητορικη ερωτηση δεν δινεις απαντηση. Και για τον Τσιπρα μπορεις να πεις:"Θα τον ψηφισει κοσμος τωρα αυτον"? Αλλα την απαντηση την ξερεις ηδη. Ειναι ξεκαθαρος ο τροπος που το εγραψα
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Ρε αφηστε την διαμαχη για κατι που ακομα δεν εχουμε δει. Η ταινια μπορει να ειναι αχταρμας μπορει και να ειναι τελεια. Δεν εχει σημασια. Και μονο που βλεπουμε τα παιδικα μας χρονια να ζωντανευουν στην μεγαλη οθονη αρκει. Το DB Evolution ηταν οντως χαλια ελπιζω να μην δουμε τα ιδια και εδω. Απο το trailer μου αρεσε. 3
ObeyWario! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Arkin είπε Και μονο που βλεπουμε τα παιδικα μας χρονια να ζωντανευουν στην μεγαλη οθονη αρκει. Αυτό. Όπως και ότι δεν έχουν κάνει τον πίκατσου μουσουλμάνα λεσβία (ελπίζω)
Bourdoulas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Αυτό. Όπως και ότι δεν έχουν κάνει τον πίκατσου μουσουλμάνα λεσβία (ελπίζω) Στάνταρ θα έπεσε τέτοια ιδέα στο τραπέζι 😛
Masamune Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 16 hours ago, Alastor192 said: μονο που σε ρητορικη ερωτηση δεν δινεις απαντηση. Και για τον Τσιπρα μπορεις να πεις:"Θα τον ψηφισει κοσμος τωρα αυτον"? Αλλα την απαντηση την ξερεις ηδη. Ειναι ξεκαθαρος ο τροπος που το εγραψα Όταν γράφεις για την ταινία "ειλικρινά θα πάει κόσμος να το δει αυτό;" και για τον Τσίπρα "Θα τον ψηφίσει κόσμος τώρα αυτόν;" υπονοείς ότι δεν θα πατήσει άνθρωπος στον κινηματογράφο/θα ψάχνει να βρει την ψήφο του. Όπως βλέπεις όμως κι εσύ ο ίδιος υπάρχουν ομάδες ανθρώπων παιδιά, μανάδες, diehard pokemon fans που θα δουν την ταινία. Οπότε καθόλου ρητορική δεν ήταν η ερώτηση. Σωστά προβλέπεις ότι η ταινία θα είναι εμπορική επιτυχία (μόνο και μόνο από τις πωλήσεις merchandise φτάνει), η ποιότητα της και κατά πόσο σχέση θα εχει με το franchise είναι τελείως άλλο θέμα. Την ίδια απορία για την ποιότητα μπορεί να εχει κάποιος και για τις ανάλογες ταινίες κινουμενων σχεδίων πόκεμον που βγαίνουν κάθε χρόνο.
KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Στις 14/11/2018 στις 2:08 ΜΜ, Alastor192 είπε ειλικρινα θα παει να το δει κοσμος αυτο? το Who Framed Roger Rabbit? απεδειξε περιτρανα oτι το συγκεκριμενο concept δουλευει με μεγαλη επιτυχια. το Pokemon ειναι τεραστιο brand παγκοσμιως, ο Reynolds ειναι απο τους πιο hot stars αυτη τη στιγμη, αν φτιαξανε και μια καλη ταινια δεν υπαρχει λογος να μην παει ο κοσμος να την δει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα