parlapipas25 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα,υπαρχει καποιος οδηγος που μπορουμε να αλλαξουμε το dns μεσα απο το ρουτερ;
stafaf Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Πείτε ό,τι θέλετε. There is no place like 127.0.0.1
imvrios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Thessgr είπε Αν συνδέεσαι με το κινητό σε διάφορα wifi δίκτυα τότε είναι μπελάς να βάζεις κάθε φορά τις ρυθμίσεις του dns για το κάθε SSID. Άμα είσαι τέτοια περίπτωση που πρέπει να συνδέεσαι σε δίκτυα που απαιτούν συγκεκριμένες δικτυακές ρυθμίσεις, σε αυτή την περίπτωση έχεις δίκιο. Για το adguard συμφωνώ κι εγώ. Είναι η καλύτερα αγορά λογισμικού που έχω κάνει σε Windows και Android. Εγκαταστήστε το trial για να καταλάβετε και αγοράστε lifetime subscription την Black Friday. 1
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 και στο τιτλο και στο αρθρο εχετε γραψει λαθος το cloudflare 2 1
frozex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Το ad guard για το οποίο μιλάτε είναι ένα πράσινο τικ; εμένα μου το βγάζει δωρεάν
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Ελλάδα, ούτε κόψιμο της προκοπής δεν μπορούν να κάνουν (ευτυχώς). Don't count on that....αν αναφέρεσαι στο τεχνικό κομμάτι τουλάχιστον...
Retromaniac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Thessgr είπε Αν συνδέεσαι με το κινητό σε διάφορα wifi δίκτυα τότε είναι μπελάς να βάζεις κάθε φορά τις ρυθμίσεις του dns για το κάθε SSID. Την λύση του να βάλεις dns στις ρυθμίσεις την προτείναμε για να κατεβάζεις πειρατικά οχι για να σερφαρεις στην καφετέρια. Οποτε στο σπίτι σου θα το βάλεις μια φορά.
rofl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, frozex είπε Το ad guard για το οποίο μιλάτε είναι ένα πράσινο τικ; εμένα μου το βγάζει δωρεάν οχι απ το play δεν ειναι διαθεσισμη η πληρης εκδοση. https://adguard.com/en/welcome.html τεσπα για το συγκεκριμενο προβλημα εχει και free dns https://adguard.com/en/adguard-dns/overview.html εγω αυτους εβαλα. αλλαζουμε και ipv4 + v6 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από rofl 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, stafaf είπε Πείτε ό,τι θέλετε. There is no place like 127.0.0.1 Είσαι dns server; 😛 1
Fabricated Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Λιγο ασχετο αλλα αν καποιος εχει αλλαξει dns με τις οδηγιες του magico πως χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο ή τα υπόλοιπα που προτείνετε; Ενα dm θα το εκτιμούσα αν εχει χρονο καποιος
Thessgr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Το AdGuard (αν και off topic) κάνει όντως πολύ καλή δουλειά αν και κάποια sites είτε του ξεφεύγουν είτε τα κόβει ενώ δεν θα έπρεπε (δεν υπάρχει "το τέλειο" για κάτι τέτοιο). Για κάποιον που έχει τον υπολογιστή ως εργαλείο δουλειάς και χρειάζεται πληροφορίες από το internet ίσως κάποιες φορές του απαγορεύσει την πρόσβαση σε sites που τα χρειάζεται. Δεν θα το συνιστούσα ως μόνιμη λύση σε εταιρικό περιβάλλον που απουσιάζει η ιδιότητα του διαχειριστή δικτύου αλλά και σε ατομικό ή "ιδιωτικό" περιβάλλον καλό θα είναι να έχει τη δυνατότητα ο χρήστης να το απενεργοποιήσει, έστω και προσωρινά (προσωπικά, κάνω ακριβώς το αντίθετο, δηλ. το χρησιμοποιώ μόνο όταν το χρειάζομαι και είμαι πολύ ικανοποιημένος). Όσο για το app της Cloudflare, πολύς λόγος γίνεται για την ιδιωτικότητα στα dns queries, που πολύ αμφιβάλλω αν αφορά το 0,01% των χρηστών παγκοσμίως. Για το μεγάλο "ατού" της υπηρεσίας, την ταχύτητα, ας το ψάξουμε μήπως εξανεμίζεται από τη στιγμή που το dns query περνάει από κάποιου είδους vpn. 7 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Την λύση του να βάλεις dns στις ρυθμίσεις την προτείναμε για να κατεβάζεις πειρατικά οχι για να σερφαρεις στην καφετέρια. Οποτε στο σπίτι σου θα το βάλεις μια φορά. Συγνώμη αλλά το άρθρο αφορά το app της Cloudflare και όχι πώς θα μπορέσουμε να κατεβάσουμε πειρατικά ταινίες.
Retromaniac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Thessgr είπε Το AdGuard (αν και off topic) κάνει όντως πολύ καλή δουλειά αν και κάποια sites είτε του ξεφεύγουν είτε τα κόβει ενώ δεν θα έπρεπε (δεν υπάρχει "το τέλειο" για κάτι τέτοιο). Για κάποιον που έχει τον υπολογιστή ως εργαλείο δουλειάς και χρειάζεται πληροφορίες από το internet ίσως κάποιες φορές του απαγορεύσει την πρόσβαση σε sites που τα χρειάζεται. Δεν θα το συνιστούσα ως μόνιμη λύση σε εταιρικό περιβάλλον που απουσιάζει η ιδιότητα του διαχειριστή δικτύου αλλά και σε ατομικό ή "ιδιωτικό" περιβάλλον καλό θα είναι να έχει τη δυνατότητα ο χρήστης να το απενεργοποιήσει, έστω και προσωρινά (προσωπικά, κάνω ακριβώς το αντίθετο, δηλ. το χρησιμοποιώ μόνο όταν το χρειάζομαι και είμαι πολύ ικανοποιημένος). Όσο για το app της Cloudflare, πολύς λόγος γίνεται για την ιδιωτικότητα στα dns queries, που πολύ αμφιβάλλω αν αφορά το 0,01% των χρηστών παγκοσμίως. Για το μεγάλο "ατού" της υπηρεσίας, την ταχύτητα, ας το ψάξουμε μήπως εξανεμίζεται από τη στιγμή που το dns query περνάει από κάποιου είδους vpn. Συγνώμη αλλά το άρθρο αφορά το app της Cloudflare και όχι πώς θα μπορέσουμε να κατεβάσουμε πειρατικά ταινίες. Ναι φίλε μου, απλα είχαμε πιάσει συζήτηση για τα μπλοκάρισμα site.
Thessgr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Ναι φίλε μου, απλα είχαμε πιάσει συζήτηση για τα μπλοκάρισμα site. Οκ. δεν παίρνω μέρος αφού αφορά κάτι άλλο.
elpaso1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μια απορία. Έχω βάλει στο κινητό την εφαρμογή dns override και κάθε φορά μου βγάζει ειδοποίηση ότι αλλάζει τον dns. Κάθε φορά που αλλάζω δίκτυο ή κλείνω το κινητό, θα χρειάζεται να γίνεται αυτή η αλλαγή;
vaggelhs4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Προφανώς και θα αλλάξω DNS server στο Router αλλά πραγματικά υπάρχουν τόσοι proxy servers εκεί έξω και τόσα αξιόπιστα mirror sites για την πρόσβαση στις υπηρεσίες του piratebay και του Yifi που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι που για μένα δεν είναι αυτό που λέμε μέγιστης σημασίας. Επίσης δε μπορούμε να μιλάμε για ιδιωτικότητα όταν έχουμε κινητά με wifi+data, υπολογιστές και ένα σωρο ΙΟΤ πράγματα παντού που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να καταγράφουν τι κάνουμε, τι λέμε τα πάντα και όχι δεν είναι Conspiracy Theories . Αν κάποιος θέλει 100% πλήρη ιδιωτικότητα ας φτιάξει ένα δωμάτιο μονομένο απο κάθε συχνότητα μέτρα κάτω απο τη γη με γραφομηχανές και να μιλάει εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα