Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Έκανα μια επανεκκίνηση στο router ZTE ZXHN H108L μέσω ON/OFF, περίμενα 1 λεπτό με το ρούτερ σβηστό και μόλις πάτησα το ΟΝ, αντί να ξεκινήσει ο συγχρονισμός το ρούτερ έχει παγώσει στην ένδειξη Power και WPS. Ούτε τα λαμπάκια DSL/Internet/WLAN ανάβουν, ούτε τίποτα. Το έκλεισα, το έβγαλα από την πρίζα, πάτησα μερικές φορές το on/off για να αποφορτιστεί αλλά τζίφος. Μόλις το ανάβω, φωτίζονται οι λυχνίες του Power/WPS και μένει εκεί. Δοκίμασα να κάνω και reset μέσω του σχετικού κουμπιού αλλά ούτε reset δεν κάνει. Επίσης, δεν μπορώ να μπω ούτε στο μενού του ρουτερ μεσω ethernet ενώ στο ipconfig/cmd δεν δείχνει default gateway (κενο).

Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να ξεμπλοκάρει? Ή τα έχει παίξει και είναι για πέταμα?

Σημείωση: δοκίμασα άλλο ρούτερ και συνδέεται κανονικά, συνεπώς δεν υπάρχει θέμα γραμμής.

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ.

Νομίζω το κουμπί reset(τρυπούλα), πρέπει να το κρατήσεις πατημένο 10-15 δευτερόλεπτα.Για δοκιμασέ το.

Δημοσ.

Τελικά δοκίμασα ένα άλλο μετασχηματιστή όπως μου πρότεινε κάποιος και ξεμπλόκαρε. Δοκίμασα ξανά επανεκκίνηση και ξαναδούλεψε χωρίς πρόβλημα. Ξαναπέρασα και firmware και τώρα δουλεύει ακόμα και με τον δικό του.

Ανάθεμα κι αν ξέρω τι παίχτηκε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...