Nickokin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, σε vw polo 9n3 εκεί που το αμάξι πηγαίνει κανονικά ξαφνικά παρατηρείται μια στιγμιαία πτώση ισχύος σαν το αμάξι να μην πηγαίνει...πχ πηγαίνω με 5η το κάνει και αν κατεβάσω 4η αυτομάτως ανακτάται η ισχύς....Δεν το κάνει πάντα και το κάνει τόσο σε ανηφόρες που χρειάζεται παραπάνω καύσιμο όσο και κατηφόρες. Το πήγα σε μηχανικό το πρίζωσε έβγαλε ένα σφάλμα κάτι για ρελε και μου είπε ότι θέλει αλλαγή η αντλία βενζίνης.... Και ρωτώ λοιπόν θέλει όντως αλλαγή? αν είχε πρόβλημα η αντλία δεν έπρεπε να το κάνει συνέχεια ή ακόμα και να μην ξεκινά το αμάξι....
Joshua21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Ίσως και να θέλει, η πιο συνηθισμένη βλάβη στις αντλίες βενζίνης είναι η ανεπάρκεια τροφοδοσίας σε υψηλά φορτία. Για να είσαι σίγουρος πρέπει να μετρηθεί με ειδικό όργανο και η πίεση και η ροή. 1
kalmik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Κοίτα καλού κακού και τους πολλαπλασιαστές...
alx301 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 οταν είναι στα τελευταία της η αντλία το κανει αυτο, δεν σε αφήνει απαραίτητα κατευθείαν. Αφου σου είπε ο μηχανικός έτσι, η αντλια θα ειναι λογικά.
meletis_m Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να αλλάξεις όλο το στέλεχος της αντλίας , πολλοί αλλάζουν μόνο μοτέρ. Αλλά τους εμφανίζει ξανά πρόβλημα μετά απο λίγο Πρώτα να μετρηθει ωστόσο η πίεση καυσίμου Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από meletis_m 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Αλλαξε η κορη μου σε ΤΤ μονο το μοτερ 120 ευρω .Ολη η αντλια συμβατη ειχε πανω απο 250 ευρω και με παραγγελια και αναμονη μια εβδομαδα .
papoys1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Τη μέτρησε και τη βρήκε να μην έχει την πίεση που πρέπει;;;; Μην την αλλάξεις και τελικά αποδειχθεί ότι δεν είχε πρόβλημα.Την άλλαξα και εγώ και τελικά αποδείχθηκε πως δεν είχε πρόβλημα αλλά έφταιγε ο εγκέφαλος υγραερίου (έχω κάνει μετατροπή) .Άλλαξα εγκέφαλο και όλα μια χαρά.
Nickokin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δεν την μέτρησε απλά το έβαλε στον υπολογιστή και έβγαλε κωδικό σφάλματος την αντλία καυσίμου...θα την αλλάξει αύριο όλη από ότι κατάλαβα γύρω στα 90-110 € μου είπε τώρα αν δεν είναι τι να πω θα αναλάβει και την ευθύνη για άσκοπη αντικατάσταση Το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια αν ήταν κάτι άλλο όπως πχ πολλαπλασιάστες το πρόβλημα δεν θα ήταν πιο περιοδικό και συνεχές??
papoys1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Nickokin είπε Δεν την μέτρησε απλά το έβαλε στον υπολογιστή και έβγαλε κωδικό σφάλματος την αντλία καυσίμου...θα την αλλάξει αύριο όλη από ότι κατάλαβα γύρω στα 90-110 € μου είπε τώρα αν δεν είναι τι να πω θα αναλάβει και την ευθύνη για άσκοπη αντικατάσταση Το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια αν ήταν κάτι άλλο όπως πχ πολλαπλασιάστες το πρόβλημα δεν θα ήταν πιο περιοδικό και συνεχές?? Λογικά αν ήταν ρεύμα θα το έκανε κυρίως σε χαμηλές στροφές.Ψηλά κοιτάμε συνήθως το καύσιμο.Μακάρι να είναι η αντλία να μην ψάχνεσαι πάλι τι φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα