Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

αντιμετωπίζω πρόβλημα από χθες με τη σύνδεσή μου. Κάνει ξαφνικά για κάμποση ώρα lag spikes και πέφτει η ταχύτητα και το ping εκτινάσεται.
Πιο συγκεκριμένα στους servers του twitch που κάνω stream από 62ms που έχω πάει το ping στα 260ms και το upload απο 7000kbps πέφτει στο πάτωμα.

Έκανα και ένα test και είδα ότι τα lag spikes κρατάνε περίπου 12 λεπτά μετά σταθεροποιείται για άλλα 12 και μετά τα ίδια.

inspector.jpg.cf42062700244d84d542cc86f2e55712.jpg

Ο συγχρονισμός του router είναι μια χαρά, όπως και τα CRC errors επίσης. Το router το έχω στην είσοδο της καλωδίωσης του διαμερίσματος και δίνω internet στα δωμάτια του σπιτιού μέσω utp.

Τι θα μπορούσα να ελέγξω να δω τι προκαλεί αυτά τα lag spikes?

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Δημοσ.
On 12/11/2018 at 18:25, lemonide said:

Καλησπέρα σας,

αντιμετωπίζω πρόβλημα από χθες με τη σύνδεσή μου. Κάνει ξαφνικά για κάμποση ώρα lag spikes και πέφτει η ταχύτητα και το ping εκτινάσεται.
Πιο συγκεκριμένα στους servers του twitch που κάνω stream από 62ms που έχω πάει το ping στα 260ms και το upload απο 7000kbps πέφτει στο πάτωμα.

Έκανα και ένα test και είδα ότι τα lag spikes κρατάνε περίπου 12 λεπτά μετά σταθεροποιείται για άλλα 12 και μετά τα ίδια.

Ο συγχρονισμός του router είναι μια χαρά, όπως και τα CRC errors επίσης. Το router το έχω στην είσοδο της καλωδίωσης του διαμερίσματος και δίνω internet στα δωμάτια του σπιτιού μέσω utp.

Τι θα μπορούσα να ελέγξω να δω τι προκαλεί αυτά τα lag spikes?

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

net limiter η ενα προγραμμα που βλεπεις τι κινηση γινεται στο pc.το 12 λεπτο δεν ειναι random.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...