vagelis81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Προκειται να αγορασω ενα ps4 pro (βασικα το εχω παραγγειλει,ειναι στο δρομο) οποτε ασχοληθηκα λιγο με το να δω τις δυνατοτητες του,τα χαρακτηριστικα του και διαπιστωσα οτι ενω μπορει να ακους "ωωωωω ps4 pro Θα ειναι ενα συστημα τρομερα δυνατο" στη πραγματικοτητα τα πραγματα δεν ειναι ετσι.Ψαχνοντας λιγο ειδα οτι οσο βεβαια μπορει να συγκριθει με ενα Pc δε ξεπερναει κατα πολυ το δικο μου σταθερο για παραδειγμα που αποτελειται απο εναν i5 2310 gpu gtx770 και 8gb ram.Το ξερω οτι μια κονσολα ειναι σχεδιασμενη για να κανει μονο αυτο, το θεμα ομως ειναι οτι πρακτικα δε μπορω να το καταλαβω.Για παραδειγμα παιζοντας assassins creed origins επρεπε να χαμηλωσω πολυ τις απαιτησεις και να υποστω μικροκολληματακια κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου,ενω στη κονσολα το παιχνιδι τρεχει τελεια.Θελω πολυ ν ακουσω τις απαντησεις σας πανω στο θεμα.Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
AliasAndrew Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Στις κονσολες κανουν τελειο optimization ενω στο pc οχι. Ειδικα τα Ass.Creed που λες ειναι διαβοητα για το κακο optimization στο pc
TheLordOne Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Αν ειναι καθαρα για gaming η χρηση δεν εχει νοημα να κοιτας pc. Οι κονσολες προσφερουν πολυ καλυτερη εμπειρια σε πολυ λιγοτερα χρηματα.
vagelis81 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μα δε ψάχνομαι να αγοράσω pc .Αγορασα ps4 pro.Η διαφορά στην απόδοση μου κάνει εντύπωση το ότι δλδ το ps4 είναι ένας μέτριος υπολογιστής (αν μπορεί να βρεθεί ένας αντίστοιχος υπολογιστης) και τρέχει τα παιχνίδια άριστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα