Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Α ρε Samsung και σε γούσταρα γαμωτο! 

Και κινηταρες έβγαζες κάποτε και ήταν σε λογικά πλαίσια οι τιμές. Τώρα το χιλιάρικο το έκανες για τους φτωχούς και πας να φας τα μούτρα σου στα κινητά. 

Το γεγονός ότι υπάρχει μια xiaomi με σούπερ απροβληματιστα κινητά στα 200 ευρώ δεν το ξέρει η κυρία Σάμι? 

Περιμαναν οι Κορεατες με τα καραβια να τους πουν οι κινεζοι πως να φτιαχνουν το ρυζι τους...

Η Samsung εχει κινητα για ολα τα βαλαντια και ριχνει ενα τσουβαλι χρημα για ερευνα, δεν μπορω να διαβαζω πρωινιατικα για παπαγαλους κινεζους...και ειδικα για xiaomi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, teri23 είπε

με αυτα τα λεφτα παιρνω το iphone xs και το νεο ipad pro και ειμαι κομπλεδουρα 

Σιγά μην παίρνεις και τον καινούργιο 5K iMac. Κόψε κάτι.

---

Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι τα foldables, σε αυτή τη μορφή, είναι η φυσική εξέλιξη των κινητών. Καλή ιδέα θεωρητικά, διπλασιασμός οθόνης στην τσέπη, βολικότητα 2 σε1. Ούτε όμως διπλασιάζεται η οθόνη, ούτε ιδιαίτερα βολικό είναι. Οι οθόνες των phablet είναι ήδη υπεραρκετές σε μέγεθος. Γιατί να προσθέσεις μία εξωτερική μικρή οθόνη και πάχος για να μεγαλώσεις 1-2 ίντσες την εσωτερική;

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Σιγά μην παίρνεις και iMac 4K. Κόψε κάτι.

---

Κατά τα άλλα δεν είμαι σίγουρος ότι τα foldables είναι η φυσική εξέλιξη των κινητών. Βασικά είμαι σίγουρος ότι δεν είναι. Είναι niche και πιθανότατα θα παραμείνει. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια. Oh well.

Αν γίνουν λεπτά, φθηνά και το λειτουργικό προσαρμοστεί καλά πάνω τους, μόνο πλεονεκτήματα θα έχουν. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μείνουν niche. Και τα 3 που είναι εφικτά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Ασφαλιστική μόνο. Του τύπου δώσε 120 ευρώ παραπάνω στον κωτσοβολο για 2 χρόνια ασφάλιση από θραύση κτλ 

Οποιος το παρει day one θα ειναι αυτοκτονια να μην κανει την ασφαλιση, πιστευω σε κανα εξαμηνο θα εχει δειξει τις παιδικες.

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
16 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Επισης:

Γιατί το δείχνουν όλο σε κάτι σκοτάδια; (εκτός αν εχει τύχει στα βίντεο/φωτό που έχω δει εγω, όποτε πάσο)

Επίτηδες, το έδειξαν σε κάτι σκοτάδια, όπως επίσης είναι και μέσα σε θήκη το κινητό. Το έδειξαν σε εκδήλωση για developers, δεν το παρουσίασαν επίσημα, γι αυτό τόση μυστικοπάθεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, whoever81 είπε

Σιγά μην παίρνεις και iMac 4K. Κόψε κάτι.

---

Κατά τα άλλα δεν είμαι σίγουρος ότι τα foldables είναι η φυσική εξέλιξη των κινητών. Αμφιβάλλω για την πραγματική χρησιμότητά του. 

iphone xs $999

ipad pro $ 799

επισημες τιμες απο την apple. 

Δημοσ.

Το τέλος των μικρών tablet μέχρι 8 -10 inch. Η τιμή απαγορευτική αλλα είναι ενα introductory product , που θα το αγοράσουν αυτοί που το χρειάζονται. Οι υπόλοιποι θα περιμένουμε τις επόμενες γενιές και τις προτάσεις των άλλων κατασκευαστών που περιμένουν να βάλουν στο χέρι την τεχνολογία οθόνης. Καλή αρχή λοιπόν . Ένα ακόμα μικρό βήμα προς τα προιόντα που βλέπουμε σε όλες τις futuristic movies...

communicator9000.jpg

Δημοσ.

Το γεγονός οτι καποιοι συγκρίνουν xiaomi με Samsung με ξεπερνά σχετικά με το πόση ασχετοσύνη υπάρχει σε τεχνολογικά forums. Ας τα πάρουμε ένα ενα

1. Πείτε μου σε ποιο συμπαν ένα Xiaomi των 300 Ευρώ συγκρίνεται με ενα Galaxy S; Σε τι συγκρίνεται; Σε κάμερα; Σε οθόνη; Σε μνήμη; Σε CPU; Σε GPU; Γιατί οτι και να κοιτάξω το S υπερέχει. Οπότε σταματήστε τις ανοησίες με την Xiaomi και τους Κινέζους γιατί και την Huawei τα ιδια λεγατε αλλα ειδαμε που εφτασε τις τιμές μολις αρχισε να βγαζει κινητά που συγκρίνονται με τα Samsung.

2. Mάθετε να ξεχωρίζετε εταιρείες που δίνουν ένα σκασμό λεφτά για έρευνα, που αυτά που εχουν πάνω οι συσκευές τους έχουν κατασκευαστεί απο τις ιδιες μετά απο χιλιάδες ώρες έρευνας, απο εταιρειούλες της σειρά που απλά πάνε και αγοράζουν hardware απο αλλους.

3. Οσον αφορά το Foldable. Η συσκευή ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ MAINSTREAM κοινό. Είναι μια συσκευή που είναι potential game changer. Μια συσκευή που προσπαθεί να πείσει την αγορά οτι μπορείς να έχεις 1 συσκευη που να λειτουργεί ως μικρό κινητό για εύκολη μεταφορά αλλά ταυτόχρονα ώς tablet για ευκολη καταναλωση multimedia. Ναι ακομα δεν ειναι τέλειο. Αλλά είναι ακομα στην πρώτη του εκδοση. Πόσο δηλαδή περιμένατε να κοστίζει; Ακόμα όμως και αν αποτυχει, με δαιμονιζει το γεγονός πως σε tech forum κράζουνε μια εταιρεία που προσπαθεί συνέχεια να καινοτομεί και να γινεται καλύτερη ενώ αποθεώνουν γελοίες πλαστικούρες των 150 Ευρω και κυρίως αποθεώνουν την Apple που κάθε χρονο αυξάνει τις τιμές χωρίς να προσφέρει τίποτα νεο. 

Η κριτική είναι φυσικά καλοδεχούμενη. Αλλά για να γράψω και με την λογική κάποιων... Αν δεν σας αρέσει η Samsung τραβάτε στην Apple. Πληρώστε 1500 Ευρω για μια συσκευή που δεν εχει καμμια διαφορά απο την περσινη, δεν θα εχει καμια διαφορα απο την επομενη και που αν τελειώσει η εγγυηση σας απαγορευει να πάτε σε third party service

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Το γεγονός οτι καποιοι συγκρίνουν xiaomi με Samsung με ξεπερνά σχετικά με το πόση ασχετοσύνη υπάρχει σε τεχνολογικά forums.

Εδώ συγκρίνουμε τα yokochoko με τα iPhone... το Xiaomi Vs Samsung σου κάνει εντύπωση? :P

Δημοσ.

Είναι απλά τα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε αν θα δουλεύει σωστά και μόλις το βγάλει η Xiaomi, το παίρνουμε

Δημοσ.

Δεν αγχώνομαι για την τιμή ( εξάλλου δεν είναι στα άμεσα μου σχέδια να το αγοράσω και φυσικά κάτι καινοτόμο και χρόνων έρευνας σχετική είναι η τιμή ). Εκεί που περιμένω να με εκπλήξει είναι σχετικά με το πάχος του...θα ήταν δικαιολογημένο αν έφτανε κάπου στις 10΄΄...σε αυτό το μέγεθος για εμένα ναι θα το θαυμάσω αν είναι λεπτό και μαζεμένο...

Δημοσ.

Γυρίζουμε πίσω στο 1997. Η Philips κυκλοφορεί εμπορικά την πρώτη Plasma τηλεόραση. Ήταν 42 ίντσες, 852Χ480 και κόστιζε 14999$.

Στο Insomnia θα διαβάζαμε:
Θα πάει άπατη.
Δεν αγοράζω ένα αυτοκίνητο καλύτερα;

Έχει χάλια εικόνα.

Το monitor του υπολογιστή μου έχει πιο μεγάλη ανάλυση.

Ποιος χρειάζεται μια επίπεδη τηλεόραση;

Θα πέφτει εύκολα.
Πού θα βάζουμε το σεμέν LOL.

Γιατί δεν την έβγαζαν να κάνει 1000 ευρώ και να έχει 4Mp ανάλυση;

Περιμένει να πουλήσει;

Ποιος ηλίθιος θα την αγοράσει;

Ό,τι πιο άχρηστο έχω δει.

Πολύ φτηνή. Αν είχε πάνω από 15000 δεν θα την αγόραζα.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, giorgosbabis2034 είπε

Ρε μάγκες που το παίζεται και έξυπνοι.. προφανώς το κινητο δν απευθύνεται σε όλους.δν είναι ένα everyday use κινητο είναι σαν project και κάπου εκεί θα κόστιζε έτσι κ αλλιώς..κάνεις δεν σας είπε να το αγοράσετε 

μηπως και να σταματησουμε ρε μαγκα μου και να σχολιαζουμε??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...