Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν τη λύση του ότι η 600w δεν έχει την καλή βάση των 650 ή 850 μου την έδωσε μια αγορά που είχα κάνει πριν 12 χρόνια και ευτυχώς που είμαι hoarder και δεν πετάω πράγματα, επίσης ευτυχώς που είχε η γυναίκα την ιδέα

Η λύση δόθηκε από την eizo s1931 (made in Japan όχι βλακείες) την οποία είχα πάρει με την υπεργαματη βάση της.

Προφανώς η ίδια η οθόνη αν και πλήρως λειτουργική είναι άχρηστη για τα σημερινά δεδομένα παρότι ήταν ένα καλό va panel back in the day που θα έλεγαν και οι αμερικάνοι (εξυπηρετούσε σκοπούς κάποιου γραφείου μέχρι πρόσφατα αλλά αντικαταστάθηκε από μεγαλύτερη) , όμως η βάση της μόνο άχρηστη δεν είναι.

Ευτυχώς vesa οπότε όλα καλά ως προς τις διαστάσεις και παρότι έχει να σηκώσει μια 27αρα αντί για 19αρα τα καταφέρνει μια χαρά καθώς η 19αρα ήταν πιο βαριά

Η εγκατάσταση ήταν πανευκολη, πλέον έχω επιπλέον ρύθμιση σε ύψος (που αυτό ήταν ο μεγαλύτερος καημός μου, θέλω να τη σηκώνω στο ύψος της μουρης να μη σκύβω ούτε ελάχιστα), μπορώ να τη γυρίζω δεξιά αριστερά , φυσικά δεν φτάνει να γυρίσει 90 μοίρες κάθετα μιας και βρίσκει αλλά ας μην υπερβάλλουμε (πέρα από το ότι είναι άχρηστο)

Τα ποδαράκια αυτής της βάσης πιάνουν λιγότερο χώρο στο γραφείο, επίσης έχει cable management (δεν το έβαλα στις φωτό) και το πολύ ευχάριστο είναι ότι το τσουτσουνοσιδερο που υπάρχει στο μοντέλο 600 για να μπει η φθηνή βάση (το οποίο σίδερο δεν υπάρχει τα μεγαλύτερα μοντέλα γιατί η καλή τους βάση μπαίνει εκεί που είναι οι vesa τρύπες) δεν βρίσκει επάνω στη βάση να έχω υποχρεωτικό tilt. Για ούτε ένα cm αυτό αλλά όπως και να χει μια χαρά. περιορίζει βέβαια λίγο την περιστροφή.. 

επίσης το tilt αυτής της βάσης είναι μυθικό 

Και μερικές φωτό

IMG_20181125_013115_zpsqtlmnqkn.jpg

MVIMG_20181125_012818_zpskzsf4q6v.jpg

MVIMG_20181125_014725_zpsm8wqavuz.jpg

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...