Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως θα σου πω το κλασσικο καλυτερα να μαθεις  στα αγγλικα,και οπου κολλας ψαξε το στα ελληνικα αν σε δυσκολευει τοσο. αυτο θα σ εβοηθησει στο μελλον γιατισ το ιντερνετ θα ψαχνεις με αγγλικη ορολογια και θα ζητας βοηθεια η θα διαβαζεις τα γνωστα φορουμς 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mikebol είπε

Επισης αυτη τη περιοδο υπαρχουν online μαθηματα για python στο mathesis και coursity αρκετα καλης ποιοτητας.

Coursity είναι ήδη στην 3η βδομάδα. Αν δεν έχεις προηγούμενη επαφή με προγραμματισμό δεν βοηθάει. Εμένα μου χει σπάσει τα νεύρα το γεγονός ότι έβλεπα ένα βίντεο που επεξηγούσε κάτι . Περνάει μετά σε ερωτήσεις εμβάθυνσης και τελικά κάποιες ερωτήσεις είναι στο επόμενο βίντεο. Μπορεί να ναι επειδή ακουμπάω διάβασμα ουσιαστικά μετά από 6 χρόνια αλλά όταν αναφέρεις ότι είναι μάθημα για αρχάριους δεν περιμένεις μέσα σε μια βδομάδα να μάθει λίστες και να κάνει κολπάκια για να δει αν παίρνεις από προγραμματισμό. Αν ήθελα κόλπα και τρικ έσπαγα και μόνος μου το κεφάλι μου κοιτάζοντας από το ίντερνετ. Στην άσκηση του Bubble short που ζητάω βοήθεια δεν έγινε καμία αναφορά σε παράδειγμα αλλά σου δίνει μέρος του κώδικα και σου λέει κάντο . Έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου για το τι κάνει ουσιαστικά αυτός ο κώδικας και πόσα αποτελέσματα πρέπει να δώσει πριν το τελικό. Ευτυχώς σε ένα από τα βίντεο στο ίντερνετ το εξήγησε κάποιος ώστε τουλάχιστον να καταλαβαίνω τι γράφω. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, θα διαβάσω το ebook και θα κοιτάξω κανένα φυσικό βιβλίο στα αγγλικά. Το coursity μάλλον θα το αφήσω για αργότερα! Ευχαριστώ για το χρόνο σας! 

Δημοσ.

Ανεξάρτητα από βιβλίο/course κτλ το πιο σημαντικό IMHO είναι να ασχολείσαι σχεδόν καθημερινά, έστω και από λίγο. Αν κάνεις 2 μήνες εντατικά και τα παρατήσεις για ένα 1+ χρόνο, όταν θα τα ξαναπιάσεις θα είσαι ξανά σχεδόν στο 0.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...