Retromaniac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, logistoulis είπε ok, εγώ προσωπικά πάντως περιμένω να δω τίτλους ούτε οι υπηρεσίες με ενδιαφέρουν, ούτε το hw τους, αλλά περιεχόμενο φυσικά στηρίζω την απόφασή τους για το pc, αν και θα ήθελα πάρα πολύ κάποια στιγμή να βελτίωναν αυτό το χάλι που ονομάζουν store και τουλάχιστον να ταξινομήσουν πιο καλά το περιεχόμενό τους.. Έρχεται... Το ανέλαβε ο ίδιος ο Spencer https://www.engadget.com/2018/11/11/microsoft-vows-to-improve-store-for-gamers/ Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Retromaniac 1
Sakeyz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Γλιτώσανε απο τα σαγόνια του EAρχαρία. Δόξασοι. Πάμε για δημιουργιάρες!
BlueBlade Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Τα έγραψα και στο Topic του Xbox one, οι κινήσεις που κάνει η Microsoft είναι απόλυτα σωστές, έπρεπε να έχουν γίνει καιρό τώρα αλλά είναι καλό που επιτέλους έγιναν. Η Microsoft αυτήν την στιγμή έχει μερικά πολύ σημαντικά Studio (Ninja Theory, Playground Games) και τα υπόλοιπα έχουν δείξει στο παρελθόν ότι έχουν πολύ ωραίες ιδέες αλλά δεν είχαν τα χρήματα για να τις εφαρμόσουν όπως θα ήθελαν, με τα λεφτά της Microsoft να τρέχουν λοιπόν, το πιο πιθανό είναι ότι θα δούμε και ωραία πραγματάκια και από εταιρίες που δεν γεμίζουν το μάτι ιδιαίτερα (Compulsion Games πχ). Απλά όλα θέλουν υπομονή, μην περιμένει κανείς τίποτα για το Xbox one το οποίο πρακτικά έχει πεθάνει για την Microsoft. 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Ναι δεν διαφωνώ. Από την στιγμή που ο καθένας μπορεί να έχει exclusives (nintendo, sony, microsoft) καλά κάνει. Διαφωνώ γενικά με την πολιτική αυτή. Μακάρι να μην επιτρέποταν να βγάλει κανείς exclusives. Θα μου πεις πως θα λειτουργούσε αυτό το μοντέλο; Με καλύτερες υπηρεσίες, καλύτερο hw ίσως. Απλά μου φαίνεται παράλογο να πρέπει να αγοράσω 3 κονσόλες για να μπορώ να παίξω όλες τις επιτυχίες.... ΥΓ. Πραγματικά δεν θέλω να μπω σε debate αν θα μπορούσε να σταθεί ένα τέτοιο μοντέλο, γιατί δεν το γνωρίζω... Χωρίς τα Exclusives όμως το αγοραστικό κοινό των κονσολών θα περιοριζόταν μόνο σε αυτούς που θέλουν την ευκολία στο Gaming, πάτα το κουμπί, βάλε δίσκο μέσα, πάτα Start και Enjoy. Οι υπόλοιποι απλά θα πήγαιναν/έμεναν στα Pc τους που έτσι και αλλιώς τους δίνουν περισσότερες επιλογές. Είμαι από αυτούς που θεωρούν εντελώς λάθος την κίνηση της Microsoft να φέρνει τα Exclusives και στο Pc, γιατί πολύ απλά, έστω ότι αυτά τα Studio που αγόρασε θα μεγαλουργήσουν και θα βγάλουν αρκετά διαμάντια, τι να το κάνεις αν βγουν και στο Pc; Πάλι οι πωλήσεις θα είναι χαμηλότερες από το Playstation αφού οι περισσότεροι θα προτιμάνε να τα αγοράζουν (ή κατεβάσουν) στο Pc που έχουν ήδη παρά να αγοράσουν νέα κονσόλα. Δηλαδή αν εγώ στα επόμενα χρόνια αποφασίσω να τα σκάσω χοντρά για να φτιάξω ένα Pc τούμπανο, ποιο θα είναι το κίνητρο μου να αγοράσω το νέο Xbox αν όλα τα παιχνίδια βγαίνουν στο Pc;
Mushimushi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Snoob είπε Είναι πολλαπλά στενάχωρη η είδηση: Πρώτον, μιλάμε για studio τα οποία προέκυψαν επειδή οι άνθρωποι που τα έστησαν "προδόθηκαν" (εντός ή εκτός εισαγωγικών) από μεγάλες εταιρίες και ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι δικό τους. Δεύτερον, μιλάμε για studio που έπαιξαν χοντρά (σε σημείο υπερβολής, και κοιτάζω εσένα, Φάργκο, με τα εκρηκτικά λουκάνικα και τις ταφόπλακες που γέμισες το Wasteland 2) το χαρτί των ανάλγητων παραγωγών που δεν συλλαμβάνουν το όραμα του δημιουργού, τον περιορίζουν κτλ. Τρίτον, η inXile αυτή τη στιγμή έχει εκατομμύρια από ανθρώπους που τη στήριξαν ακριβώς για να μην πάει σε παραγωγούς μεγάλους. Τίθεται, δηλαδή, τουλάχιστον ηθικό ζήτημα. Πρόβλεψή μου είναι πως σε 2-3 χρόνια πάλι κάποιοι θα φύγουν, "πνιγμένοι" από τις απαιτήσεις της MS που δεν τους καταλαβαίνει πόσο καλλιτέχνες είναι και φταίει για τα πάντα, από το δάκο μέχρι τη μουχρίτσα, και πάλι θα στραφούν στον κόσμο στο στυλ "στηρίξτε μας", και αυτό που έκαναν τώρα θα στοιχίσει. Ήδη δοκιμάζεται άσχημα το μοντέλο του crowdfunding (ειδικά με κάτι επικές λαμογιές τύπου Clang!) αν συμπεριφέρονται έτσι στούντιο που μάζεψαν εκατομμύρια, τι να πουν κάποιοι άλλοι. Φίλε μου, μήπως για κάποιο λόγο εισαι ο χαμένος δίδυμος αδελφός μου; Με υπερ-κάλυψες !
Darthvader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δεν με κατάλαβες. Δεν άφησα να εννοηθεί πουθενά ότι δεν θες τον ανταγωνισμό. Αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχει χαμένος. Η microsoft βγάζει ΠΟΛΛΑ λεφτά, για αυτό και την βλέπεται να το κηνυγάει τόσο πολύ (η microsoft είναι γνωστό ότι δεν επιμένει σε προϊόντα που δεν φέρνουν κέρδος ). To ότι η SONY είναι μπροστά κάνει την microsoft 2η (ή τρίτη αν την πέρασε και η nintendo), αλλά όχι χαμένη. Με τέτοια κέρδη θα συνέχιζε για πάντα. Εμείς το βλέπουμε με όρους στοίβου, νικητής είναι ο πρώτος, αλλά δεν πάει έτσι. Ο κύριος ανταγωνιστής της MS δεν είναι η Sony αλλά.... η Valve. Η MS από εκεί χάνει το σίγουρο χρήμα, όχι από τις άλλες πλατφόρμες της Sony και της Nintendo. Γενικότερα δεν δίνει δεκάρα για τις κονσόλες, η business από τις υπηρεσίες την ενδιαφέρουν γιατί από εκεί βγάζει περισσότερο χρήμα από τις απλές αγορές μεμονωμένων games. Είναι γεγονός ότι εδώ και τόσα χρόνια κάθονται άπραγοι και κοιτάζουν σαν μ@λακες την Valve να τους τρώει το ψωμάκι, πουλώντας αέρα, μέσα στο ίδιο το οικοσύστημα τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το xbox division παλεύει όχι για να κοντράρει τη Sony αλλά για να καθιερωθεί το store στο μυαλό των pc users και γενικότερα κάθε χρήστη του οικοσυστήματος της MS.
Retromaniac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Τα έγραψα και στο Topic του Xbox one, οι κινήσεις που κάνει η Microsoft είναι απόλυτα σωστές, έπρεπε να έχουν γίνει καιρό τώρα αλλά είναι καλό που επιτέλους έγιναν. Η Microsoft αυτήν την στιγμή έχει μερικά πολύ σημαντικά Studio (Ninja Theory, Playground Games) και τα υπόλοιπα έχουν δείξει στο παρελθόν ότι έχουν πολύ ωραίες ιδέες αλλά δεν είχαν τα χρήματα για να τις εφαρμόσουν όπως θα ήθελαν, με τα λεφτά της Microsoft να τρέχουν λοιπόν, το πιο πιθανό είναι ότι θα δούμε και ωραία πραγματάκια και από εταιρίες που δεν γεμίζουν το μάτι ιδιαίτερα (Compulsion Games πχ). Απλά όλα θέλουν υπομονή, μην περιμένει κανείς τίποτα για το Xbox one το οποίο πρακτικά έχει πεθάνει για την Microsoft. Χωρίς τα Exclusives όμως το αγοραστικό κοινό των κονσολών θα περιοριζόταν μόνο σε αυτούς που θέλουν την ευκολία στο Gaming, πάτα το κουμπί, βάλε δίσκο μέσα, πάτα Start και Enjoy. Οι υπόλοιποι απλά θα πήγαιναν/έμεναν στα Pc τους που έτσι και αλλιώς τους δίνουν περισσότερες επιλογές. Είμαι από αυτούς που θεωρούν εντελώς λάθος την κίνηση της Microsoft να φέρνει τα Exclusives και στο Pc, γιατί πολύ απλά, έστω ότι αυτά τα Studio που αγόρασε θα μεγαλουργήσουν και θα βγάλουν αρκετά διαμάντια, τι να το κάνεις αν βγουν και στο Pc; Πάλι οι πωλήσεις θα είναι χαμηλότερες από το Playstation αφού οι περισσότεροι θα προτιμάνε να τα αγοράζουν (ή κατεβάσουν) στο Pc που έχουν ήδη παρά να αγοράσουν νέα κονσόλα. Δηλαδή αν εγώ στα επόμενα χρόνια αποφασίσω να τα σκάσω χοντρά για να φτιάξω ένα Pc τούμπανο, ποιο θα είναι το κίνητρο μου να αγοράσω το νέο Xbox αν όλα τα παιχνίδια βγαίνουν στο Pc; Το xbox one δεν έχει πεθάνει, γιατί απλά δεν υπάρχουν πια γενεές. Δηλαδή όταν βγει το επόμενο xbox, θα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο λειτουργικό, θα παίζει πάλι τα ίδια games χωρίς emulation και απλά θα παίρνει και νέα παιχνίδια, που ίσως κάποια δεν θα παίζουν το 1ο xbox one, αλλά θα παίζουν στο X. Ξεχάστε τον διαχωρισμό των γενεών όπως το ξέρατε. Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ, για να ξεκινάνε κάθε φορά από την αρχή. 2 λεπτά πριν, Darthvader είπε Ο κύριος ανταγωνιστής της MS δεν είναι η Sony αλλά.... η Valve. Η MS από εκεί χάνει το σίγουρο χρήμα, όχι από τις άλλες πλατφόρμες της Sony και της Nintendo. Γενικότερα δεν δίνει δεκάρα για τις κονσόλες, η business από τις υπηρεσίες την ενδιαφέρουν γιατί από εκεί βγάζει περισσότερο χρήμα από τις απλές αγορές μεμονωμένων games. Είναι γεγονός ότι εδώ και τόσα χρόνια κάθονται άπραγοι και κοιτάζουν σαν μ@λακες την Valve να τους τρώει το ψωμάκι, πουλώντας αέρα, μέσα στο ίδιο το οικοσύστημα τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το xbox division παλεύει όχι για να κοντράρει τη Sony αλλά για να καθιερωθεί το store στο μυαλό των pc users και γενικότερα κάθε χρήστη του οικοσυστήματος της MS. Κάθε κερδισμένη μάχη σου φέρνει λεφτά. Είτε αυτή λέγεται sony, είτε nintendo, είτε steam. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο κύριος ανταγωνιστής, προσπαθεί με την ενοποίηση της πλατφόρμας να τους αντιμετωπίσει όλους μαζί.
Darthvader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Τα έγραψα και στο Topic του Xbox one, οι κινήσεις που κάνει η Microsoft είναι απόλυτα σωστές, έπρεπε να έχουν γίνει καιρό τώρα αλλά είναι καλό που επιτέλους έγιναν. Η Microsoft αυτήν την στιγμή έχει μερικά πολύ σημαντικά Studio (Ninja Theory, Playground Games) και τα υπόλοιπα έχουν δείξει στο παρελθόν ότι έχουν πολύ ωραίες ιδέες αλλά δεν είχαν τα χρήματα για να τις εφαρμόσουν όπως θα ήθελαν, με τα λεφτά της Microsoft να τρέχουν λοιπόν, το πιο πιθανό είναι ότι θα δούμε και ωραία πραγματάκια και από εταιρίες που δεν γεμίζουν το μάτι ιδιαίτερα (Compulsion Games πχ). Απλά όλα θέλουν υπομονή, μην περιμένει κανείς τίποτα για το Xbox one το οποίο πρακτικά έχει πεθάνει για την Microsoft. Χωρίς τα Exclusives όμως το αγοραστικό κοινό των κονσολών θα περιοριζόταν μόνο σε αυτούς που θέλουν την ευκολία στο Gaming, πάτα το κουμπί, βάλε δίσκο μέσα, πάτα Start και Enjoy. Οι υπόλοιποι απλά θα πήγαιναν/έμεναν στα Pc τους που έτσι και αλλιώς τους δίνουν περισσότερες επιλογές. Είμαι από αυτούς που θεωρούν εντελώς λάθος την κίνηση της Microsoft να φέρνει τα Exclusives και στο Pc, γιατί πολύ απλά, έστω ότι αυτά τα Studio που αγόρασε θα μεγαλουργήσουν και θα βγάλουν αρκετά διαμάντια, τι να το κάνεις αν βγουν και στο Pc; Πάλι οι πωλήσεις θα είναι χαμηλότερες από το Playstation αφού οι περισσότεροι θα προτιμάνε να τα αγοράζουν (ή κατεβάσουν) στο Pc που έχουν ήδη παρά να αγοράσουν νέα κονσόλα. Δηλαδή αν εγώ στα επόμενα χρόνια αποφασίσω να τα σκάσω χοντρά για να φτιάξω ένα Pc τούμπανο, ποιο θα είναι το κίνητρο μου να αγοράσω το νέο Xbox αν όλα τα παιχνίδια βγαίνουν στο Pc; Μα στην ουσία η MS δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει κονσόλες. Την ενδιαφέρουν μόνο οι υπηρεσίες. Το hardware μιας κονσόλας παρά τις οικονομίες κλίμακας είτε είναι ελάχιστα κερδοφόρο, είτε είναι ζημιογόνο. Για ποιο λόγο να ζορίζεται και να χαλά τρελό χρήμα για να προωθήσει την σούπερ ντούπερ κονσόλα από την οποία ίσως βγάλει τόσο κέρδος όσο από ένα παιχνίδι; Θα μου πεις η Sony και η Nintendo γιατί το κάνουν; Προφανώς διότι προσπαθούν να φτιάξουν το δικό τους οικοσύστημα. H MS όμως το έχει εδώ και δεκαετίες και είναι η pc users βάση. Απλά το μερίδιο της το τρώει η Valve.😉 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Darthvader 2
BlueBlade Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Το xbox one δεν έχει πεθάνει, γιατί απλά δεν υπάρχουν πια γενεές. Δηλαδή όταν βγει το επόμενο xbox, θα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο λειτουργικό, θα παίζει πάλι τα ίδια games χωρίς emulation και απλά θα παίρνει και νέα παιχνίδια, που ίσως κάποια δεν θα παίζουν το 1ο xbox one, αλλά θα παίζουν στο X. Ξεχάστε τον διαχωρισμό των γενεών όπως το ξέρατε. Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ, για να ξεκινάνε κάθε φορά από την αρχή. Αυτή είναι μια άποψη που από ότι καταλαβαίνω πιστεύουν αρκετοί, εγώ πάλι αμφιβάλλω. Πιστεύω ότι το μοτίβο θα παραμείνει ακριβώς το ίδιο με παλαιότερα, με την μόνη διαφορά ότι θα υπάρχει από εδώ και πέρα ένα Break στα μέσα της γενιάς, όπου θα κυκλοφορεί ένα δυνατότερο μοντέλο της κάθε κονσόλας. Το ότι τα παιχνίδια του επόμενου Xbox θα κυκλοφορούν στην σημερινή γενιά (έστω μόνο στο One X) θεωρώ πως δεν θα γίνει.
Retromaniac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Αυτή είναι μια άποψη που από ότι καταλαβαίνω πιστεύουν αρκετοί, εγώ πάλι αμφιβάλλω. Πιστεύω ότι το μοτίβο θα παραμείνει ακριβώς το ίδιο με παλαιότερα, με την μόνη διαφορά ότι θα υπάρχει από εδώ και πέρα ένα Break στα μέσα της γενιάς, όπου θα κυκλοφορεί ένα δυνατότερο μοντέλο της κάθε κονσόλας. Το ότι τα παιχνίδια του επόμενου Xbox θα κυκλοφορούν στην σημερινή γενιά (έστω μόνο στο One X) θεωρώ πως δεν θα γίνει. Πριν γινοταν αναγκαστικα. Οι αρχιτεκτονικές αλλάζανε ριζικά καθώς και τα λειτουργικά συστήματα και η απόδοση. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η αρχιτεκτονική είναι πια pc. Το λειτουργικό είναι windows 10/direct x, και η απόδοση αυξάνει x3, x4 (σε σχέση με κάτι x20+ που βλέπαμε μεταξύ γενεών παλιά). Αφού όπως λες και εσύ θέλει περισσότερο να πουλάει παιχνίδια και όχι κονσόλες, γιατί να μην σε αφήσει με το xbox one, και xbox one x να παίζεις και τα παιχνίδια που θα βγαίνουν μελλοντικά για την επόμενη κονσόλα; Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Retromaniac
panathatube Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε 7 studio συνολικα, που εξαγορασε φέτος. Επειδή ο κόσμος ζητάει έντανα αποκλειστικότητες. Xbox owner, αλλά γενικά διαφωνώ με τις αποκλειστικότητες. Τουλάχιστον τα δίνει και pc. Σε αντίθεση με Sony. Εσύ διαφωνείς με τις αποκλειστικότητες κι εγώ επίσης αλλά η Sony βγάζει παιχνιδάρες αποκλειστικές. Τι να κάνει η Microsoft να μην αντιδράσει;
Darthvader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Το xbox one δεν έχει πεθάνει, γιατί απλά δεν υπάρχουν πια γενεές. Δηλαδή όταν βγει το επόμενο xbox, θα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο λειτουργικό, θα παίζει πάλι τα ίδια games χωρίς emulation και απλά θα παίρνει και νέα παιχνίδια, που ίσως κάποια δεν θα παίζουν το 1ο xbox one, αλλά θα παίζουν στο X. Ξεχάστε τον διαχωρισμό των γενεών όπως το ξέρατε. Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ, για να ξεκινάνε κάθε φορά από την αρχή. Κάθε κερδισμένη μάχη σου φέρνει λεφτά. Είτε αυτή λέγεται sony, είτε nintendo, είτε steam. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο κύριος ανταγωνιστής, προσπαθεί με την ενοποίηση της πλατφόρμας να τους αντιμετωπίσει όλους μαζί. Να τους αντιμετωπίσει όλους μαζί προφανώς και δεν μπορεί. Τουλάχιστον το διάστημα αυτό οι Sony και Valve αποτελούν συμπληγάδες. Και μην ξεχνάς ότι σε αυτή τη γενιά είχε να τα βάλει με μια χρεοκοπημένη Sony και τους "πουλάω αέρα- Valve- στο ίδιο σου το σπίτι". Στην επόμενη έχει να τα βάλει με μια εύρωστη Sony η οποία καλώς η κακώς είναι το Νο1. Με βάση άλλες επιλογές της όπως πx. στη mobile πλατφορμα και πως συμπεριφέρεται στα δύσκολα (wm - ios- android) θα προτιμήσω να κρατήσω μικρό καλάθι.....
Retromaniac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, panathatube είπε Εσύ διαφωνείς με τις αποκλειστικότητες κι εγώ επίσης αλλά η Sony βγάζει παιχνιδάρες αποκλειστικές. Τι να κάνει η Microsoft να μην αντιδράσει; Αύτο είπα, καλά κάνει και αντιδρά αφού δεν μπορεί και αλλιώς. Απλώς λέω ότι δεν μου αρέσουν... 1
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τη Microsoft την βλέπω με στραβό μάτι απ όταν αγόρασε την Access Software και πέταξε στα σκουπίδια τη σειρά Tex Murphy.... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Paladin-}LoA{-
Retromaniac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Darthvader είπε Να τους αντιμετωπίσει όλους μαζί προφανώς και δεν μπορεί. Τουλάχιστον το διάστημα αυτό οι Sony και Valve αποτελούν συμπληγάδες. Και μην ξεχνάς ότι σε αυτή τη γενιά είχε να τα βάλει με μια χρεοκοπημένη Sony και τους "πουλάω αέρα- Valve- στο ίδιο σου το σπίτι". Στην επόμενη έχει να τα βάλει με μια εύρωστη Sony η οποία καλώς η κακώς είναι το Νο1. Με βάση άλλες επιλογές της όπως πx. στη mobile πλατφορμα και πως συμπεριφέρεται στα δύσκολα (wm - ios- android) θα προτιμήσω να κρατήσω μικρό καλάθι..... 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχει χαμένος. Η microsoft βγάζει ΠΟΛΛΑ λεφτά, για αυτό και την βλέπεται να το κηνυγάει τόσο πολύ (η microsoft είναι γνωστό ότι δεν επιμένει σε προϊόντα που δεν φέρνουν κέρδος ). To ότι η SONY είναι μπροστά κάνει την microsoft 2η (ή τρίτη αν την πέρασε και η nintendo), αλλά όχι χαμένη. Με τέτοια κέρδη θα συνέχιζε για πάντα. Εμείς το βλέπουμε με όρους στοίβου, νικητής είναι ο πρώτος, αλλά δεν πάει έτσι. Επειδή το έχω απαντήσει ήδη... Και επίσης η sony εύρωστη; H microsoft κοντεύει στο 1 trillion market cap, και η sony είναι στα 68 billion. Έχουν ακόμη ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά οι 2 εταιρείες... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Retromaniac
Todoras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Dimitrisp88 είπε Εε ρε τι έχει να γίνει.. Τι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα