Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, TheGrisGrisMan said:

Επέτρεψε μου να μην συμφωνήσω dude, πέρα απο Hellblade, και τα Enslaved & DMC ήταν πολυ αξιόλογα...

Η inXile ουσιαστικά ανέστησε ένα νεκρό genre μόνη της, ενώ η Obsidian, well, είναι η Obsidian.

Σε καμία περίπτωση η Ninja Theory δεν είναι στο επίπεδο των άλλων δύο, είναι όπως το είπες «αξιόλογη», ως εκεί.

-----------------------------------

Επίσης, ΜΑΚΑΡΙ ο θεός να επιστρέψει στο θρόνο του:

Avellone Recommends Microsoft to Fire Obsidian Execs, Would Be Open to Working Again with the Studio Then

Επεξ/σία από Malthador
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

7 studio συνολικα, που εξαγορασε φέτος. Επειδή ο κόσμος ζητάει έντανα αποκλειστικότητες.

Xbox owner, αλλά γενικά διαφωνώ με τις αποκλειστικότητες. Τουλάχιστον τα δίνει και pc. Σε αντίθεση με Sony.

Το XBoX είναι πολύ καλύτερο μηχάνημα από το PlayStation. Αν έδινε τα exclusive, τότε ποιος ο λόγος να πάρει κάποιος PlayStation.

Και μην πιστεύετε πως θα έβγαιναν ποτέ οι παιχνιδάρες που έχει βγάλει ως exclusives, αν δεν περίμενε πως θα πουλήσει με αυτά κονσόλες. 

Μην είμαστε και παράλογοι δηλαδή. Εταιρεία είναι και προφανές στόχο το κέρδος. Όπως και τα παραπάνω studios με τους "καλλιτέχνες". Όταν είδαν το χρήμα της M$ πήγαν εκεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, fytotech είπε

Το XBoX είναι πολύ καλύτερο μηχάνημα από το PlayStation. Αν έδινε τα exclusive, τότε ποιος ο λόγος να πάρει κάποιος PlayStation.

Και μην πιστεύετε πως θα έβγαιναν ποτέ οι παιχνιδάρες που έχει βγάλει ως exclusives, αν δεν περίμενε πως θα πουλήσει με αυτά κονσόλες. 

Μην είμαστε και παράλογοι δηλαδή. Εταιρεία είναι και προφανές στόχο το κέρδος. Όπως και τα παραπάνω studios με τους "καλλιτέχνες". Όταν είδαν το χρήμα της M$ πήγαν εκεί. 

Ναι δεν διαφωνώ. Από την στιγμή που ο καθένας μπορεί να έχει exclusives (nintendo, sony, microsoft) καλά κάνει. Διαφωνώ γενικά με την πολιτική αυτή. Μακάρι να μην επιτρέποταν να βγάλει κανείς exclusives. Θα μου πεις πως θα λειτουργούσε αυτό το μοντέλο; Με καλύτερες υπηρεσίες, καλύτερο hw ίσως.

Απλά μου φαίνεται παράλογο να πρέπει να αγοράσω 3 κονσόλες για να μπορώ να παίξω όλες τις επιτυχίες....

ΥΓ. Πραγματικά δεν θέλω να μπω σε debate αν θα μπορούσε να σταθεί ένα τέτοιο μοντέλο, γιατί δεν το γνωρίζω...

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Retromaniac said:

Απλά μου φαίνεται παράλογο να πρέπει να αγοράσω 3 κονσόλες για να μπορώ να παίξω όλες τις επιτυχίες....

Τουλάχιστον στο κομμάτι του Playstation πάντως είσαι άδικος, τα έχουμε ξαναπεί, μπορείς ήδη να παίξεις τα exclusives του σε PC μέσω PS Now, χωρίς να χρειάζεται να έχεις την κονσόλα. Για την ώρα είναι η μόνη πλατφόρμα που στο προσφέρει αυτό. Δίνεις 10 δολλάρια το μήνα και παίζει tLoU, Bloodborne, inFamous κοκ.

Κατά τ' άλλα θεωρώ ότι η MS έχει διαβάσει πολύ καλύτερα το μέλλον απ' ότι η Sony. Το μέλλον προβλέπεται συναρπαστικό και δεν βλέπω την πλάστιγγα να γέρνει προς Sony μεριά.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τουλάχιστον στο κομμάτι του Playstation πάντως είσαι άδικος, τα έχουμε ξαναπεί, μπορείς ήδη να παίξεις τα exclusives του σε PC μέσω PS Now, χωρίς να χρειάζεται να έχεις την κονσόλα. Για την ώρα είναι η μόνη πλατφόρμα που στο προσφέρει αυτό. Δίνεις 10 δολλάρια το μήνα και παίζει tLoU, Bloodborne, inFamous κοκ.

Κατά τ' άλλα θεωρώ ότι η MS έχει διαβάσει πολύ καλύτερα το μέλλον απ' ότι η Sony. Το μέλλον προβλέπεται συναρπαστικό και δεν βλέπω την πλάστιγγα να γέρνει προς Sony μεριά.

Μπορώ να παίξω God of war; 😛

Στην Microsoft όχι μόνο παίζεις τα exclusives, local χωρίς streaming, αλλά και τα αγοράζεις μόνο μια φορά.. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το μέλλον προβλέπεται συναρπαστικό και δεν βλέπω την πλάστιγγα να γέρνει προς Sony μεριά.

H sony δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για τον επόμενο γύρο backward compatibility και τελείωσε το παραμύθι, ειδικά σε αυτή τη γενιά που έχει παίξει πολύ ψηφιακό (και η σόνυ συγκεκριμένα έχει ξεσκιστεί στις εκπτώσεις) απλά μένεις στο οικοσύστημα για να διατηρήσεις τις αγορές σου, έστω κι αν είναι για ψυχολογικά ουσιαστικά λόγο. πιστεύω ότι τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι ίσως έχουν ήδη δει πολύ μπροστά εκεί στη sony πώς θα πάει η φάση 

αν τα pc ανακάμψουν λίγο ακόμα οι αγορές των παιχνιδιών της ms θα συνεχίσουν να γίνονται εκεί για πολλούς (αν κάποια πράγματα πάνε τιμολογιακά καλά θα συνεχίσει πιο δυνατά το pc πιστεύω), οπότε ίσως έχουμε ξανά την ίδια εικόνα με τώρα.. το βρίσκω αρκετά πιθανό 

χαίρομαι ειλικρινά που η ms το παλεύει, για να δούμε επιτέλους τίτλους, αλλά σε ο,τι αφορά τα console wars η σόνυ πλέον μόνο από καθαρή βλακεία μπορεί να χάσει (για αρκετά χρόνια ακόμα, τίποτα φυσικά δεν είναι για πάντα) 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

H sony δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για τον επόμενο γύρο backward compatibility και τελείωσε το παραμύθι, ειδικά σε αυτή τη γενιά που έχει παίξει πολύ ψηφιακό (και η σόνυ συγκεκριμένα έχει ξεσκιστεί στις εκπτώσεις) απλά μένεις στο οικοσύστημα για να διατηρήσεις τις αγορές σου, έστω κι αν είναι για ψυχολογικά ουσιαστικά λόγο. πιστεύω ότι τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι ίσως έχουν ήδη δει πολύ μπροστά εκεί στη sony πώς θα πάει η φάση 

αν τα pc ανακάμψουν λίγο ακόμα οι αγορές των παιχνιδιών της ms θα συνεχίσουν να γίνονται εκεί για πολλούς (αν κάποια πράγματα πάνε τιμολογιακά καλά θα συνεχίσει πιο δυνατά το pc πιστεύω), οπότε ίσως έχουμε ξανά την ίδια εικόνα με τώρα.. το βρίσκω αρκετά πιθανό 

χαίρομαι ειλικρινά που η ms το παλεύει, για να δούμε επιτέλους τίτλους, αλλά σε ο,τι αφορά τα console wars η σόνυ πλέον μόνο από καθαρή βλακεία μπορεί να χάσει (για αρκετά χρόνια ακόμα, τίποτα φυσικά δεν είναι για πάντα) 

Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχει χαμένος. Και οι 2 βγάζουν απίστευτα κέρδη, απλά η sony περισσότερα. Χαμένος είναι αυτό που έχει ζημιές. Εμας μας νοιάζει να μοιράζονται οι παραγωγές για να είναι όλοι ευχαριστημένοι...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχει χαμένος. Και οι 2 βγάζουν απίστευτα κέρδη, απλά η sony περισσότερα. Χαμένος είναι αυτό που έχει ζημιές. Εμας μας νοιάζει να μοιράζονται οι παραγωγές για να είναι όλοι ευχαριστημένοι...

φυσικά και μας ενδιαφέρει να υπάρχει ανταγωνισμός, δεν ποστάρω σαν fanboy αυτή τη στιγμή (που αν ήταν να είμαι κάποιου είδους φανμποι αυτό θα ήταν pc+win10) , άλλωστε τα πάντα είμαι διατεθειμένος να αγοράσω και αγοράζω, απλά αυτή είναι η αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι 

όσο για τα κέρδη υπάρχουν τα τα περισσότερα κέρδη που επιθυμεί μια εταιρεία ( και με βάση αυτά μπορεί να κάνει ακριβές επενδύσεις που ίσως δεν θα της βγουν) και τα μειωμένα κέρδη και πέφτουν κεφάλια όταν τα νούμερα δεν είναι τα επιθυμητά και ας συνεχίζουν να βγάζουν κέρδη

το ότι ένας κολοσσός αντέχει πολλές αποτυχίες, δεν σημαίνει ότι η όποια αποτυχία είναι πλήρως ανεκτή, ειδικά όταν επαναλαμβανέται για καιρό 

και ο κάθε καταναλωτής δεν είναι πάντα πρόθυμος να ξοδέψει τα ωραία του λεφτάκια για να μοιραστεί η πίτα, πολλές φορές πρέπει να επιλέξει και επιλέγει 

εγώ το μόνο που λέω είναι ότι η sony έχει τρελή δυναμική  από την παρούσα γενιά και η ms ακόμα ψάχνεται 

και αν θες τη γνώμη μου που μπορεί και να μην έχει και καμιά σημασία, ψάχνεται πολλές φορές με λάθος πράγματα.. το ότι πήρε τα στούντιο είναι βέβαια το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και επικροτώ, αλλά αυτό από μόνο του ίσως δεν είναι αρκετό για να διατηρηθεί το brand του xbox έστω και αξιοπρεπώς στην δεύτερη θέση 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

φυσικά και μας ενδιαφέρει να υπάρχει ανταγωνισμός, δεν ποστάρω σαν fanboy αυτή τη στιγμή , άλλωστε τα πάντα είμαι διατεθειμένος να αγοράσω και αγοράζω, απλά αυτή είναι η αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι 

όσο για τα κέρδη υπάρχουν τα τα περισσότερα κέρδη που επιθυμεί μια εταιρεία ( και με βάση αυτά μπορεί να κάνει ακριβές επενδύσεις που δεν θα της βγουν) και τα μειωμένα κέρδη και πέφτουν κεφάλια όταν τα νούμερα δεν είναι τα επιθυμητά και ας συνεχίζουν να βγάζουν κέρδη

το ότι ένας κολοσσός αντέχει πολλές αποτυχίες, δεν σημαίνει ότι η όποια αποτυχία είναι πλήρως ανεκτή, ειδικά όταν επαναλαμβανέται για καιρό 

και ο κάθε καταναλωτής δεν είναι πάντα πρόθυμος να ξοδέψει τα ωραία του λεφτάκια για να μοιραστεί η πίτα, πολλές φορές πρέπει να επιλέξει και επιλέγει 

Δεν με κατάλαβες. Δεν άφησα να εννοηθεί πουθενά ότι δεν θες τον ανταγωνισμό.

Αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχει χαμένος. Η microsoft βγάζει ΠΟΛΛΑ λεφτά, για αυτό και την βλέπεται να το κηνυγάει τόσο πολύ (η microsoft είναι γνωστό ότι δεν επιμένει σε προϊόντα που δεν φέρνουν κέρδος ;) ). To ότι η SONY είναι μπροστά κάνει την microsoft 2η (ή τρίτη αν την πέρασε και η nintendo), αλλά όχι χαμένη. Με τέτοια κέρδη θα συνέχιζε για πάντα. Εμείς το βλέπουμε με όρους στοίβου, νικητής είναι ο πρώτος, αλλά δεν πάει έτσι.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Μπορώ να παίξω God of war; 😛

Στην Microsoft όχι μόνο παίζεις τα exclusives, local χωρίς streaming, αλλά και τα αγοράζεις μόνο μια φορά.. 

Σε αυτό βέβαια βοηθάει το γεγονός ότι και οι δυο πλατφόρμες (Xbox και Windows) είναι δικές της. 

Από την άλλη μακάρι η Sony να αποφάσιζε να διευρύνει το όνομα του Playstation όπως κάνει η MS με το Xbox που πλέον γίνεται περισσότερο υπηρεσία παρά dedicated hardware. 

Και τι δεν θα δινα να μπορούσα να τρέξω exclusives της Sony στο PC χωρίς τους τεχνικούς περιορισμούς του PS4...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Εμείς το βλέπουμε με όρους στοίβου, νικητής είναι ο πρώτος, αλλά δεν πάει έτσι.

αν εμείς το βλέπουμε με όρους στίβου, αυτοί εκεί μέσα θα το βλέπουν με όρους αρένας

προσωπική μου άποψη βέβαια, αλλά όταν παίζονται τόσα χρήματα δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει άνεση, ακόμα και στα κέρδη να παραμένει κανείς.. δεν θέλει και πολύ άλλωστε να γυρίσει μια κατάσταση

επειδή βέβαια μιλάμε για μια αγορά με λίγους παίκτες που είναι εδραιωμένοι πέρα από κάθε αμφιβολία και δύσκολα θα μπει νέος, φυσικά και πάντα περιμένω να υπάρχει η ms, το xbox και να έχουν κέρδη, οι μέτοχοι όμως ίσως πιέζουν και για άλλα πράγματα

και όταν πιέζουν οι μέτοχοι στο gaming πολλές φορές βλέπουμε άσχημα πράγματα και σπασμωδικές κινήσεις , τελοσπάντων θα δείξει 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Σε αυτό βέβαια βοηθάει το γεγονός ότι και οι δυο πλατφόρμες (Xbox και Windows) είναι δικές της. 

Από την άλλη μακάρι η Sony να αποφάσιζε να διευρύνει το όνομα του Playstation όπως κάνει η MS με το Xbox που πλέον γίνεται περισσότερο υπηρεσία παρά dedicated hardware. 

Και τι δεν θα δινα να μπορούσα να τρέξω exclusives της Sony στο PC χωρίς τους τεχνικούς περιορισμούς του PS4...

Σίγουρα βοηθάει. Αλλά όχι τα windows, άλλα το store. Τα windows είναι για όλους. Μπορεί και η sony να φτιάξει ένα store για windows όπως το steam και να έχει single pay.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Retromaniac είπε

Μπορεί και η sony να φτιάξει ένα store για windows όπως το steam και να έχει single pay.

Αυτό ακριβώς εννοούσα, ατυχής η αναφορά στα windows. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

αν εμείς το βλέπουμε με όρους στίβου, αυτοί εκεί μέσα θα το βλέπουν με όρους αρένας

προσωπική μου άποψη βέβαια, αλλά όταν παίζονται τόσα χρήματα δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει άνεση, ακόμα και στα κέρδη να παραμένει κανείς.. δεν θέλει και πολύ άλλωστε να γυρίσει μια κατάσταση

επειδή βέβαια μιλάμε για μια αγορά με λίγους παίκτες που είναι εδραιωμένοι πέρα από κάθε αμφιβολία και δύσκολα θα μπει νέος, φυσικά και πάντα περιμένω να υπάρχει η ms, το xbox και να έχουν κέρδη, οι μέτοχοι όμως ίσως πιέζουν και για άλλα πράγματα

και όταν πιέζουν οι μέτοχοι στο gaming πολλές φορές βλέπουμε άσχημα πράγματα και σπασμωδικές κινήσεις , τελοσπάντων θα δείξει 

Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται μέσα στα διοικητικά συμβούλια :)

Αλλά έχω καταλάβει και διαβάζω ότι η διοίκηση είναι πολύ ευχαριστημένη και έχει πολύ εμπιστοσύνη. Το τμήμα XBOX αναβαθμίστηκε και τώρα αναφέρεται απευθείας στον Nuttela, έγιναν 7 εξαγορές και πέφτει και πολύ χρήμα για το λειτουργικό, τις υπηρεσίες, την ανάπτυξη νέων τίτλων. Οπότε τίνω να πιστεύω ότι δεν βλέπουν τους εαυτούς τους σαν χαμένους αλλά σαν 2ους...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται μέσα στα διοικητικά συμβούλια :)

Αλλά έχω καταλάβει και διαβάζω ότι η διοίκηση είναι πολύ ευχαριστημένη και έχει πολύ εμπιστοσύνη. Το τμήμα XBOX αναβαθμίστηκε και τώρα αναφέρεται απευθείας στον Nuttela, έγιναν 7 εξαγορές και πέφτει και πολύ χρήμα για το λειτουργικό, τις υπηρεσίες, την ανάπτυξη νέων τίτλων. Οπότε τίνω να πιστεύω ότι δεν βλέπουν τους εαυτούς τους σαν χαμένους αλλά σαν 2ους...

ok, εγώ προσωπικά πάντως περιμένω να δω τίτλους

ούτε οι υπηρεσίες με ενδιαφέρουν, ούτε το hw τους, αλλά περιεχόμενο 

φυσικά στηρίζω την απόφασή τους για το pc, αν και θα ήθελα πάρα πολύ κάποια στιγμή να βελτίωναν αυτό το χάλι που ονομάζουν store και τουλάχιστον να ταξινομήσουν πιο καλά το περιεχόμενό τους.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...