Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους

Ψαχνω για laptop γυρω στα 450-500 ευρω. Στο skroutz που κοιταξα βρήκα αυτα τα δυο

https://www.skroutz.gr/s/15443481/Lenovo-IdeaPad-330s-15IKB-i5-8250U-4GB-1TB-W10.html

https://www.skroutz.gr/s/13130060/Lenovo-V110-15IKB-i5-7200U-4GB-500GB-W10.html

Απο τα λιγα που καταλαβαίνω το 330s ειναι καλυτερο(?) Γενικα το laptop δεν το θελω για games (πιο πολυ για την σχολη αντε και κανενα emulator)

Υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Lenovo της σειράς V μην το κοιτάς καθόλου, δεν αξίζει σαν ποιότητα κατασκευής. 

Αν μπορείς από πλευράς χρημάτων να πας σε αυτό που σου πρότεινε ο Zengar από πάνω, είναι μια χαρά. Επιπλέον έχει και FHD οθόνη. 

Η μόνη αναβάθμιση που θα χρειαστεί κάποια στιγμή είναι ένας SSD δίσκος. 

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντα το λέω ( ή το γράφω ). Κοιτάτε και τα μεταχειρισμένα ( όχι τα δικά μου ) που πουλάνε εδώ μέσα. Έχει μερικές καλές ευκαιρίες.

Δημοσ.

μιλαμε για απειροελαχιστες ευκαιριες...ο καθενας εδω κοιταει να βγαλει 10000% κερδος..ειτε στα λαπτοπ ειτε στα κινητα ειτε παντου...μακρια απο δω μεσα...

Δημοσ.

Παιδιά και η σειρά 330 της Λενόβο είναι άθλια ποιότητα. Πήρα στη μητέρα μου ένα με n4000 και 4 γίγα ραμ που έβγαλε σε προσφορά παλαιότερα το e-shop και είναι τοπ πλαστικούρα με πλήκτρα που τρίζουν όταν τα πατάς από τη φτήνια.

Δε θα έδινα 550 ευρώ για μηχάνημα που είναι τόσο άθλιο κατασκευαστικά, όσο δυνατό κι αν είναι στα εσωτερικά του.

Γράφω από ένα dell latitude E5440 που παρά τα χρόνια του (5 ) και τρέχει αξιοπρεπώς, και το αγόρασα μτχ στο 250άρι πριν 2 χρόνια, και έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής. Εγώ θα σου έλεγα να δεις αγγελίες, επομένως. Αλλά πρέπει να ξέρεις τι παίρνεις και ποια τιμή του αναλογεί κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...