dimitrisp13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, MikeJ είπε Στα 713 το βλέπω εδώ και ώρα πάντως. αν το παραγγειλεις απο το app τους γλυτωνεις ενα 50 περιπου οποτε πεφτει στα ιδια παλι Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από dimitrisp13
lionheart75 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To καλοκαίρι, συγκεκριμένα Ιούλιο, έπαιζε για μερικές μέρες το Acer aspire 5 με i7 8550U, 8gb ram ddr4, MX 150 και αντί του ssd με έναν μηχανικό 1Tb (αλλά γρήγορο στις 7200rpm western digital blue) και υποδοχή για m2 sata/nvme στα 649 ευρώ, το οποίο και πήρα. Επομένως στα 660 ευρώ δεν θεωρώ πως είναι προσφορά αφενός να τρέξεις και αφετέρου να ρισκάρεις από Gearbest. Edit: Βασικά εγώ δεν τη θεωρώ καν προσφορά. Αντίστοιχο και ελαφρώς καλύτερο hardware παίζει κατά καιρούς και απο Ελλάδα. Επίσης πλησιάζει BF όλο και κάτι αντίστοιχο θα παίξει με i5-i7 8ης γενιάς, πιθανόν και σε αρκετά καλύτερη τιμή. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από lionheart75 1
dimitrisp13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε To καλοκαίρι, συγκεκριμένα Ιούλιο, έπαιζε για μερικές μέρες το Acer aspire 5 με i7 8550U, 8gb ram ddr4, MX 150 και αντί του ssd με έναν μηχανικό 1Tb (αλλά γρήγορο στις 7200rpm western digital blue) και υποδοχή για m2 sata/nvme στα 649 ευρώ, το οποίο και πήρα. Επομένως στα 660 ευρώ δεν θεωρώ πως είναι προσφορά αφενός να τρέξεις και αφετέρου να ρισκάρεις από Gearbest. απο αυτονομιες ομως πως τα πηγαινει ? γιατι ειναι απο τους κυριους λογους που θελω το συγκεκριμενο
imvrios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @lionheart75 Το build quality του Xiaomi είναι εξαιρετικό. Πήγαινε δες το στο mi store και θα καταλάβεις. Αν μιλάμε για support εγώ θα επέλεγα Lightinthebox για ένα λόγο. Όλοι στο support τους ξέρουν κανονικά αγγλικά. Δε θα έχει τα κινεζοαγγλικά με τις τυποποιημένες απαντήσεις που μπουχτίζεις να βγάλεις άκρη. Και μάλιστα το Banggood που το θεωρώ το καλύτερο κινεζομάγαζο είναι το χειρότερο σε αυτό τον τομέα. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από imvrios
MikeJ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Και στην εφαρμογή 713 μου το βγάζει κι ας λέει ότι το έχει πιο φθηνά
lionheart75 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε απο αυτονομιες ομως πως τα πηγαινει ? γιατι ειναι απο τους κυριους λογους που θελω το συγκεκριμενο Με έντονη χρήση κανένα τρίωρο. Δεν αντιλέγω πώς η ποιοτητα υλικών του xiaomi δεν είναι πολύ καλή. Όμως και η καινούργια γενιά aspire δεν είναι καθόλου άσχημη σε ποιότητα κατασκευής. Προτιμώ επίσης να έχω εύκολη πρόσβαση στα πάντα για να αναβαθμίζω μιας και αυτό είναι υποδειγματικό στον συγκεκριμένο acer, να έχω i7 αντί i5, να έχω δυνατότητα να επιλέξω εγώ τον m2 δίσκο μου και να δώσω τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα και χωρίς το όποιο άγχος μετά την αγορά. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από lionheart75 1
Finn Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Έχω 2 χρόνια το πρώτο 13αρι που βγήκε. Απόλυτα ευχαριστημένος και το είχα πάρει απ το gearbest. Κανονικά έβαλα άλλα windows με κλειδί που αγόρασα. Η αυτονομία δεν είναι στις 9 ώρες όπως έλεγαν αλλά είναι αρκετά καλή και φορτίζει αρκετά γρήγορα.
SterThess Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 μια ερώτηση για το xiaomi notebook pro, η μνημη ram ειναι αναβαθμίσιμη;
dimitrisp13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, SterThess είπε μια ερώτηση για το xiaomi notebook pro, η μνημη ram ειναι αναβαθμίσιμη; απο οσα ειδα στα reviews οχι . και ειναι απο τα λιγα αρνητικα του λαπτοπ
LS_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά το 13αρι του 2016 είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ, πλην δυστυχώς της ελατωματικής οθόνης που έβγαζε η LG ( δες youtube: "xiaomi 13 burn-in") αλλά ευτυχώς ακόμα δεν έχει απλωθεί σε όλο το πλαίσιο της οθόνης και φαίνεται μονο οταν το background ειναι μαύρο. Να ξέρετε ότι επειδή κι εγώ έκανα το λάθος να αγοράσω κλειδί online, το laptop έχει digital key (δηλ. είναι bind με το pc). Ασχέτως δηλαδή που έρχεται με τα Κινέζικα windows, κάνοντας install τα Αγγλικά το κλειδί περνάει αυτομάτως. Το έκανα πρόσφατα στο 15.6 φίλου που αγόρασε πρόσφατα και δουλεύει κανονικά! Κάτι τελευταίο, το pc του φίλου είχε πρόβλημα με την μπαταρία και ό,τι κι αν έκανα (update bios, αφαίρεση μπαταρίας, uninstall τον controller της μπαταρίας από device manager και ό,τι άλλο μπορούσα να βρώ) φόρτιζε μέχρι 76%.. Ps. Το digital key είναι για home edition! Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από LS_ 2
mpokwsths Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν με λίγα παραπάνω παίρνεις από μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα αυτό στα 750€ δεν είναι λίγο άκυρο να ασχολείσαι με Gearbest, Κίνες, Xiaomi, προβληματικές εγγυήσεις κτλ κτλ; Δεν έχει MX150 αλλά κανένα πρόβλημα παιχνίδια δεν παίζει ούτε αυτή ούτε η HD620. Έχει μικρότερη οθόνη αλλά από την άλλη έχει ποιοτικότερη και πιο φωτεινή οθόνη και ζυγίζει 1,4 αντί 2 κιλών. Είναι και η διαφορά NVMe vs SATA SSD αλλά στην πράξη η διαφορά μάλλον δε γίνεται αντιληπτή. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από mpokwsths
dimitrisp13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Όταν με λίγα παραπάνω παίρνεις από μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα αυτό στα 750€ δεν είναι λίγο άκυρο να ασχολείσαι με Gearbest, Κίνες, Xiaomi, προβληματικές εγγυήσεις κτλ κτλ; Δεν έχει MX150 αλλά κανένα πρόβλημα παιχνίδια δεν παίζει ούτε αυτή ούτε η HD620. 14'', χωρις ξεχωριστη καρτα με 100 ευρω παραπανω και σιγουρα χωρις την αυτονομια (8-9 ωρες) του xiaomi. ο καθενας με τις αναγκες του βεβαια
mpokwsths Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Τι ξεχωριστή κάρτα γραφικών; Η MX150 δεν παίζει ούτε PacMan.
dimitrisp13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 σιγουρα πολυ καλυτερη απο την ενσωματωμενη. αν οντως επρεπε αυτο το λαπτοπ να συγκριθει με καποιο τοτε ειναι το acer που εχει ηδη αναφερθει στην προηγουμενη σελιδα που ειναι σχεδον ιδιο σε specs
alelo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Φυσικά και μπορείς να βρεις και Ελλάδα λάπτοπ με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως αυτό https://www.e-karavasilis.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=4516 Και έχεις και την εγγύηση σου και δεν ρισκάρει με τελωνείο. Βέβαια για εμένα δεν είναι μόνο τι hardware φοράει μόνο ένα λάπτοπ αλλά και η ποιότητα κατασκευής και τα υλικά. Η διάρκεια μπαταρίας και το μέγεθος. Σίγουρα το θέμα εγγύηση είναι σημαντικό για τους περισσότερους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα