Nerd STark Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.gearbest.com/laptops/pp_786412.html?wid=1349303#goodsDetail Reviews για όποιον ενδιαφέρεται: https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Mi-Notebook-Pro-i5-Laptop-Review.262386.0.html https://www.windowscentral.com/xiaomi-mi-notebook-pro-review Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Nerd STark
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 παρα πολύ καλη τιμη ! και εργαλειο το μηχανημα !
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Αυτο με τελωνειο? Γιατι δεν βλεπω αποθηκη που θα φυγει 1
overpower Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προτιμω αν χρειαστω την εγγυηση, να αχοληθω με το αμερικανικο αμαζον παρα με οποιοδηποτε κινεζικο (και τους χρονους τους) Στα ~620 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από overpower 4
bill987 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, overpower είπε Προτιμω αν χρειαστω την εγγυηση, να αχοληθω με το αμερικανικο αμαζον παρα με οποιοδηποτε κινεζικο (και τους χρονους τους) Στα ~620 Ένα τέτοιο περιμένω στην bf
dimitrisp13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 εχω δει πολλα reviews του xiaomi notebook pro με τον i5 και μου αρεσει πολυ, λογο της μεγαλης αυτονομιας και γενικα ολου του πακετου που προσφερει. δισταζω μονο στο μαγαζι που το πουλαει. καμια βοηθεια ?
darkmatinee Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Το μαγαζί που το πουλάει είναι αρκετά αξιόπιστο και δοκιμασμένο από αρκετούς. Θα σου έρθει σπίτι χωρίς τελωνείο ή έξτρα χρεώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι από αυτά τα μαγαζιά ξεχνάς εγγύηση και τεχνική υποστήριξη (ειδικά για κάτι τόσο μεγάλο), αφού σε περίπτωση προβλήματος πρέπει να το επιστρέψεις με δικά σου έξοδα στην Κίνα. 1
alelo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Το έχω 1 χρόνο. Καταπληκτικό λάπτοπ. Ποιοτική κατασκευή και όχι πλαστικό . Με το τελευταίο patch για το bios αθόρυβο τελείως. 1
nek4d Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Τζαμι μηχανακι. Μικρες ενστασεις, απουσια numeric keypad και Chinese windows. Σας επαιξε το BIOS κλειδι με Αγγλικα windows? Ρωταω γιατι μου εχουν τυχει και οι 2 περιπτωσεις σε διαφορετικα βεβαιως μηχανηματα με κινεζικα windows. 6 ώρες πριν, Amaretos είπε Αυτο με τελωνειο? Γιατι δεν βλεπω αποθηκη που θα φυγει Προσθετεις Priority. 1
imvrios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Προσφορά-προσφορά δεν είναι από την άποψη ότι πριν ένα μήνα το είχα αγοράσει 680€ από το Lightinthebox για λογαριασμό φίλης. Και τώρα εκεί 680€ έχει (και με expedited global μέθοδο αποστολής δεν έχει τελωνείο). Για τα γούστα μου είναι βαρύ (έχω το Xiaomi Air) όμως είναι ένα πάρα πολύ καλό notebook που αξίζει και το τελευταίο ευρώ του και πολλά παραπάνω. Η χρήστης του το λατρεύει. Το θέμα της εγγύησης είναι πράγματι ρίσκο το οποίο αξιολογεί ο καθένας αν θέλει να το αναλάβει ή όχι. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή αλλά, όπως κάθε ηλεκτρονικό, μπορεί να έλθει DoA ή να χαλάσει οποιαδήποτε στιγμή εντός της εγγύησης. Τέλος, για τα windows υπάρχουν πολλοί οδηγοί πως μέσα από το ίδιο το notebook να φτιάξεις αγγλικό image. Bootαρεις μετά από stick και το εγκαθιστάς. Έχει λίγο πλάκα πως θα συνδεθείς στα εγκατεστημένα windows την πρώτη φορά λόγω των κινέζικων. Σε αυτό πολύτιμος βοηθός είναι το google translate για Android που κάνεις point την κάμερα του κινητού στην οθόνη και σου μεταφράζει live. 1
dimitrisp13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 αρα λετε να χτυπησω και ο Θεος βοηθος ετσι ?
stelios18120 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όντως είναι σούπερ εργαλείο,αλλά να εύχεσαι μην σου κάτσει καμιά στραβή.... Και ειδικά με gearbest άντε βγάλε άκρη....μεγάλα λαμόγια είναι,σαν να ψωνίζεις από ελληνικό κατάστημα ένα πραμα 😛,αν κάτσει στραβή ξαφνικά δεν μιλάνε αγγλικά,δεν καταλαβαίνουν,ζητάνε να στείλεις Κίνα το προϊόν με δική σου χρέωση και να βγάλεις 800 βίντεο και φωτογραφίες και πάλι δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα,και άλλα τέτοια χαριτωμένα...... Αν ήταν από banggood το χτύπαγα επιτόπου πάντως!από αυτούς μόνο μικροαγορες πλέον (άποψη μου βέβαια) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από stelios18120 2
dimitrisp13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) στο bangood που το εψαξα παιζει με κουπονια γυρω στα 690-700 συνηθως. αξιζουν αυτα τα 30 ευρω παραπανω ωστε να πας στο bangood? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από dimitrisp13
stelios18120 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dimitrisp13 είπε στο bangood που το εψαξα παιζει με κουπονια γυρω στα 690-700 συνηθως. αξιζουν αυτα τα 30 ευρω παραπανω ωστε να πας στο bangood? Αν είναι τόση η διαφορά οντως,προχωρά με banggood. Σαφώς και ανώτερο το support τους αν γίνει κάτι. Δεν θα σου βγάλουν το λάδι όπως οι άλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα