d4mage Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Καλή εβδομάδα σε όλους. Λοιπόν, είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω τις παρακάτω κάμερες https://www.gearbest.com/surveillance-camera-system/pp_1232326.html?wid=1654075#anchorGoodsReviews το συγκεκριμένο κομμάτι με βάση τα όσα μου είπε γνωστός μου ο οποίος το έχει αγοράσει 3 φορές (σπίτι, δουλειά και άλλη μία λόγο προσφοράς) είναι πολύ καλό και από ανάλυση και από τιμή και από χαρακτηριστικά γενικότερα. Έχω δει την ανάλυση από το κινητό στο real time mode και πραγματικά είναι τζάμι άλλα και reviews στο youtube. Μου πρότεινε ενσύρματες για περισσότερη αντοχή άλλα και για να μη χάνεις καρέ από κάποιο lag. To πρόβλημα μου τώρα είναι η συνδεσμολογία. 1) Πρόκειται για βενζινάδικο οπότε η κάμερες θα είναι στα 5 μέτρα από το έδαφος, το καλώδιο μπορεί να είναι κάποιας Α απόστασης άλλα κάπου θα πρέπει να καταλήξει έξτρα των 5 μέτρων από το ύψος. 2)Στο router έχω μία ακόμη κενή θέση για ethernet. H ασύρματη χρειάζεται μόνο wifi ή και κάποια φόρτιση ανά διαστήματα;
Salvation81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Αν βαλεις Ασυρματες θα πρεπει να εχεις πριζα η εστω παροχη ρευματος εκει που θα ειναι η καμερες (υπαρχουν καποια μοντελα στην αγορα επαναφορτιζομενα ειτε με ρευμα ειτε με ηλιακη ενεργεια αλλα πανε ψηλα ειδικα για 4 κομματια με καταγραφικο) ωστε να παιρνουν ρευμα. Εγω τις συγκεκριμενες δεν τις εχω δουλεψει και οταν υπαρχει 1 κριτικη στο Gearbest θα σου ελεγα μακρια. Επισης δεν βλεπω τιμη στο λινκ οποτε δεν ξερω ποσο οικονομικες ειναι. Επισης στο κινητο ολες φαινονται καλες, οταν μιλαμε για 4-5 ιντσες οθονη λογικο ειναι. 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δες και ένα βίντεο του DYI perks στο YouTube για CCTV. Αν και είναι επαγγελματικος χώρος, ίσως σε βολέψει.
elio_1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Έχω πάρει το παρακάτω, είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με τιν τιμή του. Techage nvr Θετικά: Αποστολή από Ευρωπαϊκή ένωση (όχι τελωνείο, γρήγορη παραλαβή). POE cameras Αρνητικά: Αποστολή emai alert με επισυναπτόμενη φωτογραφία από τις ρυθμίσεις της camera κι όχι από τις ρυθμίσεις του καταγραφικού. (Από το καταγραφικό γίνεται αποστολή email χωρίς επισυναπτόμενη εικόνα)
d4mage Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εγω τις συγκεκριμενες δεν τις εχω δουλεψει και οταν υπαρχει 1 κριτικη στο Gearbest θα σου ελεγα μακρια. Επισης δεν βλεπω τιμη στο λινκ οποτε δεν ξερω ποσο οικονομικες ειναι. Επισης στο κινητο ολες φαινονται καλες, οταν μιλαμε για 4-5 ιντσες οθονη λογικο ειναι. Κοστίζουν 100,00€, είναι δοκιμασμένες από γνωστό, επίσης μην κοιτάς αξιολογήσεις.
Salvation81 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, d4mage είπε Κοστίζουν 100,00€, είναι δοκιμασμένες από γνωστό, επίσης μην κοιτάς αξιολογήσεις. Εσυ αν θελεις μην κοιτας αξιολογησεις και αριθμο πωλησεων, εγω οταν βλεπω 1 πωληση και 1 αξιολογηση μου αρκει για να κοιταξω αλλου. Τωρα το οτι τις δοκιμασε φιλος σου ειναι ασχετο και αυτο γιατι εχει να κανει με τις απαιτησεις του καθε ατομου. Μιλαμε για καμερες που δεν ειναι ουτε IP και PoE και η πρακτικη τους αναλυση ειναι μετα βιας 1080p (software upscale μαλλον). Για τον φιλο σου και για σενα φυσικα μπορει αυτο να αρκει (κοιτατε προφανως πολυ το κοστος και λογικο ειναι εξαλλου αυτο), σε γενικες γραμμες ομως το συστημα δεν ειναι καλο.
d4mage Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Στις 13/11/2018 στις 1:08 ΜΜ, Salvation81 είπε Εσυ αν θελεις μην κοιτας αξιολογησεις και αριθμο πωλησεων, εγω οταν βλεπω 1 πωληση και 1 αξιολογηση μου αρκει για να κοιταξω αλλου. Τωρα το οτι τις δοκιμασε φιλος σου ειναι ασχετο και αυτο γιατι εχει να κανει με τις απαιτησεις του καθε ατομου. Μιλαμε για καμερες που δεν ειναι ουτε IP και PoE και η πρακτικη τους αναλυση ειναι μετα βιας 1080p (software upscale μαλλον). Για τον φιλο σου και για σενα φυσικα μπορει αυτο να αρκει (κοιτατε προφανως πολυ το κοστος και λογικο ειναι εξαλλου αυτο), σε γενικες γραμμες ομως το συστημα δεν ειναι καλο. Μα προφανώς και αφορά μόνο τη δική μου γνώμη το γεγονός πως έχω δει το προϊόν άλλα και εμπιστεύομαι την άποψη ενός γνωστού, συμφωνώ επίσης πως για τα κυβικά που τις θέλω είναι παραπάνω από μια χαρά. Δεν προσπαθώ να πουλήσω τις κάμερες, ούτε και άφησα να εννοηθεί πως επειδή το λέω εγώ, είναι και ΤΟΠ, αν κατάλαβες αυτό, κατάλαβες απλά λάθος. Το πρόβλημα όμως δεν ήταν το αν κρίνεις ή όχι καλό το σύστημα, άλλα το αν θα με βόλευε περισσότερο το ασύρματο ή το ενσύρματο που εντέλει κατέληξα και σε αυτό και θα διαλέξω το ενσύρματο. Βέβαια εκεί έξω κυκλοφορεί τρελός αριθμός ανθρώπων δήθεν ψαγμένων και πουλάνε ότι ναι σαι, όσο να ναι σε άτομα που απλά πέφτουν θύματα. Παράδειγμα το παλικάρι που μου κάνει αναγόμωση τους πυροσβεστήρες, ασχολείται και με συστήματα κάμερας-συναγερμού. Ε, όταν τον ρώτησα πόσο πάει κάτι οικονομικό και μου άρχισε τα "κοίταξε να δεις"ε λέω σάλτα, θα πάρω από αλλού τα πορτοκάλια μου. Προσωπικά, από τις ασύρματες 2 κάμερες με το καταγραφικό ενός φίλου στο σπίτι με κόστος 350,00€+ ευρώ οι συγκεκριμένες είναι πολύ ανώτερες (δεν θυμάμαι τι ράτσα είναι). Εάν υπάρχει κάποιο καλύτερο καταγραφικό σε αυτά τα χρήματα σε προκαλώ να μου το προτείνεις, καλό θα μου κάνεις. Σε ακριβότερες επιλογές, μπορώ να ενημερωθώ και μόνο μου.😊
Salvation81 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, d4mage είπε Μα προφανώς και αφορά μόνο τη δική μου γνώμη το γεγονός πως έχω δει το προϊόν άλλα και εμπιστεύομαι την άποψη ενός γνωστού, συμφωνώ επίσης πως για τα κυβικά που τις θέλω είναι παραπάνω από μια χαρά. Δεν προσπαθώ να πουλήσω τις κάμερες, ούτε και άφησα να εννοηθεί πως επειδή το λέω εγώ, είναι και ΤΟΠ, αν κατάλαβες αυτό, κατάλαβες απλά λάθος. Το πρόβλημα όμως δεν ήταν το αν κρίνεις ή όχι καλό το σύστημα, άλλα το αν θα με βόλευε περισσότερο το ασύρματο ή το ενσύρματο που εντέλει κατέληξα και σε αυτό και θα διαλέξω το ενσύρματο. Βέβαια εκεί έξω κυκλοφορεί τρελός αριθμός ανθρώπων δήθεν ψαγμένων και πουλάνε ότι ναι σαι, όσο να ναι σε άτομα που απλά πέφτουν θύματα. Παράδειγμα το παλικάρι που μου κάνει αναγόμωση τους πυροσβεστήρες, ασχολείται και με συστήματα κάμερας-συναγερμού. Ε, όταν τον ρώτησα πόσο πάει κάτι οικονομικό και μου άρχισε τα "κοίταξε να δεις"ε λέω σάλτα, θα πάρω από αλλού τα πορτοκάλια μου. Προσωπικά, από τις ασύρματες 2 κάμερες με το καταγραφικό ενός φίλου στο σπίτι με κόστος 350,00€+ ευρώ οι συγκεκριμένες είναι πολύ ανώτερες (δεν θυμάμαι τι ράτσα είναι). Εάν υπάρχει κάποιο καλύτερο καταγραφικό σε αυτά τα χρήματα σε προκαλώ να μου το προτείνεις, καλό θα μου κάνεις. Σε ακριβότερες επιλογές, μπορώ να ενημερωθώ και μόνο μου.😊 Καταρχην τα ενσυρματα παντα ειναι καλυτερα απο τα ασυρματα αφου δινουν καλυτερη ποιοτητα εικονας (ανα πασα στιγμη κατι που τα ασυρματα δεν κανουν) και γενικα λογο της μεγαλυτερης μεταφορας δεδομενων υπαρχουν καμερες με πολυ καλυτερες αναλυσεις και bitrate. Περα απο αυτο ολα εχουν να κανουν με το τι απαιτησεις εχεις και το ποσα διαθετεις, το ειπες και μονος σου εξαλλου, εκει εξω υπαρχουν αμετρητα συστηματα οποτε και εμενα αν ερχοσουν και μου ελεγες οτι θελεις συστημα ναι θα σου ελεγα πως το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξερω ειναι ποσα διαθετεις. Στα 100ε δυστυχως δεν θα βρεις συστηματα της προκοπης, αυτο που εχεις βρει τωρα αφενος του οτι ειναι προηγουμενης γενιας δεν εχει και καλη ποιοτητα εικονας (οπως ειπα σε 4-5 ιντσες ολα φαινονται καλα) αλλα για τα χρηματα του ειναι μια χαρα και δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο σε αυτα (οχι νεας γενιας εστω και σιγουρα οχι με 4 καμερες). Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Salvation81 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα