arxigos25 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 καθως ενδιαφερομαι για καποιο κινητο εδω και καιρο μεχρι 200€ ειδα αυτην την προσφορα στο gearbest, ημουν αναμεσα σε note 5 η 6 pro. πιστευετε αξιζει η αγορα του σε αυτα τα χρηματα, δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη απο τα note +25€. με ενα κουπονι που εχω το lite βγαινει στα 180 με μεταφορικα. δεν βλεπω να βγαζουν κατι νεο στις τιμες και η προσφορα ειναι μεχρι σημερα. Ελλαδα BF δεν νομιζω να παιξει τιποτα, οπως και περσι. αν εχετε να μου προτεινετεκαι και καποιο διαφορετικη προταση πολυ ευχαριστως.
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θα συνιστούσα το συγκεκριμένο(gearbest)..... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
arxigos25 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δεν θα συνιστούσα το συγκεκριμένο(gearbest)..... οτι εχω παρει απο gear δεν ειχα καποιο θεμα, αν και δεν εχω παρει κατι ακριβο απο εκει, μεχρι 50€ να εχω δωσει. νομιζεις θα εχω θεμα με κατι με την αγορα του απο εκει, σαν προσφορα πως την βλεπεις
Comic maniak Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, arxigos25 είπε οτι εχω παρει απο gear δεν ειχα καποιο θεμα, αν και δεν εχω παρει κατι ακριβο απο εκει, μεχρι 50€ να εχω δωσει. νομιζεις θα εχω θεμα με κατι με την αγορα του απο εκει, σαν προσφορα πως την βλεπεις Κοιταξε και στο Geekbuying. Ισως βρεις καλυτερη τιμη, εχει πολλα κουπονια και φθηνη EU Priority. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Comic maniak
arxigos25 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Κοιταξε και στο Geekbuying. Ισως βρεις καλυτερη τιμη, εχει πολλα κουπονια και φθηνη EU Priority. μπα, στα κινητα δεν εχει καποια ιδιαιτερη εκπτωση, και τα κουπονια του δεν αλλαζουν κατι, βγαινει αρκετα πιο πανω
Comic maniak Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, arxigos25 είπε μπα, στα κινητα δεν εχει καποια ιδιαιτερη εκπτωση, και τα κουπονια του δεν αλλαζουν κατι, βγαινει αρκετα πιο πανω Ο,τι προτιμας .
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, arxigos25 είπε οτι εχω παρει απο gear δεν ειχα καποιο θεμα, αν και δεν εχω παρει κατι ακριβο απο εκει, μεχρι 50€ να εχω δωσει. νομιζεις θα εχω θεμα με κατι με την αγορα του απο εκει, σαν προσφορα πως την βλεπεις Η προσφορά είναι καλή,το Gear δεν είναι 😁 Έχουν αναφερθεί πολλά αρνητικά σχόλια και περιστατικά. Δες εδώ τη λέει ο @isay Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα