Προς το περιεχόμενο

TV 58-65"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καποιος μια γνωμη γι αυτην, ειναι καλη για pc game και ps4 αργοτερα https://www.e-shop.gr/tv-philips-58pus6203-58-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152465

η τιμη ειναι πολυ καλη.

Αξιζει να δωκω 300-400+€ να παω σε 7 ιντζες παραπανω (65"), η δεν παιζει μεγάλη διαφορα

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Το μέγεθος μετράει 😌😉

Αυτο λεει και η γυναικα μου, γι αυτο με πηρε 😁.

Δεν ξερω ρε φιλε, απο τα 3 μετρα δεν θα με καλυπτει αυτη, τετοια θα ειναι η αποσταση θεασης

Δημοσ.

το μονο π εχω να πω ειναι ΠΡΟΣΟΧΗ στα crazy sundays κ γενικα σε οτιδηποτε ειναι σε προσφορες 

ειδικα τωρα που ολα τα επωνυμα μαρκετ προμοταρουν μια συγκεκριμενη Samsung !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, θωμας21 είπε

το μονο π εχω να πω ειναι ΠΡΟΣΟΧΗ στα crazy sundays κ γενικα σε οτιδηποτε ειναι σε προσφορες 

ειδικα τωρα που ολα τα επωνυμα μαρκετ προμοταρουν μια συγκεκριμενη Samsung !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λες να κανω περα φιλαρακι, πηρανε μια καμενη παρτιδα γ διαλογης και οποιον παρει ο χαροντας, αυτα με τις παρτιδες τα ξερω επειδη δεκαετία 90 ειχα δουλεψει σε εργοστασιο, δεν πεταγαμε τιποτα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, θωμας21 είπε

χαχαχα lg ε????? σιγουρος?

Ρε θωμα τι εγινε 😁, δεν ειναι καλες οι lg?   ειχα μια το 2007  32'" πλασμα, την πουλησα το 2011, μου ειχε βγει καλη μπορω να πω, δεν ειχε βγαλει τιποτα και τα χρωματα καλα

Δημοσ.

θα ποσταρω καποια στιγμη οταν βρω ευκαιρια φιλε μου

με απογοητευσαν οσο τπτ παντως κριμα γτ εχασαν πελατη που τα εσκαγε για χρονια σε lg 

Δημοσ.

Αναμεσα σε αυτες τις 4 ποια θα επιλεγατε   https://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=14932803,12841854,16062961,14699079  , οσο αφορα τις 70αρες, η μια ειναι 2017 μοντελο με ips panel και 70 €  παραπανω απο την άλλη 70αρα που ειναι 2018 μοντελο και δεν ειναι ips άλλα v panel. Οι 75αρες καλες άλλα πολυ ποιο ακριβες, να πάω σε ips panel, τι παραπανω δινει σε σχεση με παιχνιδια και θεαση ταινιων? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...