liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 16 hours ago, JOHNNAK said: 1) τα απο πανω ειναι κομπλε? 2) το linkpack δεν ξερω πως να το τρεξω Έχει tabs το occt. Τρέξε αυτό που λέει linpack και το τελευταίο που λέει power supply.
JOHNNAK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 κομπλε βγηκαν το linpack δεν το εβγαλα screen
JOHNNAK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 μου ξαναcrashareee,θα το σπασω στο τελος😂😂😂
RTW4ever Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Τροφοδοτικό; Τρέξε ταυτόχρονα occt και furmark και δες αν αντέχει πραγματικά το τροφοδοτικό.
JOHNNAK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μαγγες επειδη μου το κανει ακομα το pc αυτο,οταν παιζω λολακι ολα κομπλε δεν crasharei ποτε,οταν παιζω pubg LITE που ειναι ελαφρυ και το τρεχω min με 120 fps και δεν κολλαω καθολου το pc βγαζει black screen και λεει no signal? τι να κανω γαμωτο?
Pantsu_Shogun Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατέβασε τους τελευταίους drivers για την κάρτα σου από nvidia και δοκίμασενα μπεις safe mode (restart με shift πατημένο) και να τρέξεις το ddu (display driver uninstaller απο guru3d). Στην επανεκκίνηση βγάλε το καλώδιο lan ώστε να μην έχει internet να κατεβάσει drivers μόνο του και βάλε τους drivers που κατέβασες. Δες ότι και σε motherboard κλπ. έχεις τελευταίους drivers και κάνε κάνα cmos reset και bios update έχω ακούσει διάφορες τέτοιες παπάτζες να προκαλούνται από αναβαθμίσεις σε windows 1903 1909 και φτιάχνουν με drivers κάποιες φορές. Αν συνεχίσει το πρόβλημα ρίξε format η bootαρε από άλλο δίσκο με φρέσκα windows και τους τελευταίους drivers. Αν το κάνει ακόμα είναι μάλλον hardware related. υγ. σιγουρέψου ότι έχουν μπει καλά τα καλώδια από το τροφοδοτικό, και ότι είναι 2 ξεχωριστά καλώδια, όχι ένα με διπλή απόληξη ή με αντάπτορα κλπ. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από Pantsu_Shogun 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα