xrayseven Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Καλό βράδυ σε όλους τους insomniacs! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για επιλογή 2 tablets - κατά προτίμηση γνωστές μάρκες (και γνωστά κινέζικα τύπου Xiami, Chuwi, Teclast κτλ). Στο Αλιεχπρεσσ λέει για 100 $ έκπτωση σε νέους χρήστες - ισχύει; και επιπλέον υπάχει Link για αγορές από κινα - κινέζικα (καλύτερα με warehouse Ισπανία κτλ) Α) για εμένα - σημασία στην φορητότητα και 4g δικτύωση - κύριος σκοπός το διάβασμα (επιστημονικών) άρθρων στη δουλειά (νοσοκομείο). Αναλυτικά: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 150 ευρώ ίσως λίγο παραπάνω για κάτι πολύ καλύτερο 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): διάβασμα (επιστημονικών) άρθρων στη δουλειά (νοσοκομείο) - internet - e-mail - σπάνια office - σχεδόν καθόλου παιχνίδια. Προσοχη μεγάλο bonus για μένα η δυνατότητα για stylus (έχω sams note 3) 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: 8-8.4" - σημαντικό η καλή - ξεκούραστη στα μάτια - οθόνη 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.):όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;όχι 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; ναι 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; όχι 😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; όχι απαραίτητα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; όχι απαραίτητα 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; όχι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και από εξω αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με τα τελωνεία (παρακαλώ ενημερώστε με) – επίσης δεν θέλω να περιμένω πα΄νω από ~20 ημέρες το πολύ από παραγγελία 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; μόνο για καινούριο Β ) Για την κόρη μου ~9-10 ετών – διάβασμα, ιντερνετ, κάποια – μάλλον light - παιχνίδια 1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 130 ευρώ ίσως λίγο παραπάνω για κάτι πολύ καλύτερο 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): διάβασμα, ιντερνετ, κάποια – μάλλον light - παιχνίδια 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: παρισσότερο 8 αλλά χωρίς να αποκλείω τις 10’’ - σημαντικό η καλή - ξεκούραστη στα μάτια - οθόνη 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.):όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι τραγικά – το θεωρώ bonus 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; ναι 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; όχι 😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; όχι απαραίτητα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; όχι απαραίτητα 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; όχι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και από εξω αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με τα τελωνεία (παρακαλώ ενημερώστε με) – επίσης δεν θέλω να περιμένω πα΄νω από ~20 ημέρες το πολύ από παραγγελία 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; μόνο για καινούριο Ευχαριστώ πολύ!!!
isay Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 @xrayseven Δες την απάντηση που εδωσε σε αλλο συνφορουμιτη με παρομοιες αναγκες -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/691467-βοήθεια-για-επιλογή-tablet/?do=findComment&comment=56826201 αν ειναι να ψωνισεις απο εξωτερικό ειναι πολύ σημαντικο να δεις τον οδηγο του makfil εδω -> https://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα