Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.Έχω εγκαταστήσει πρόσφατα την 12.1 iOS στο iPhone X και δε ξέρω αν είναι ακριβώς θέμα software η hardware, όταν έχω δηλαδή την ένταση ήχου στο τέρμα και ακούω πχ μουσική το ηχείο βουίζει παράσιτα πως το λένε.Το κινητό το πήρα πολύ πρόσφατα μεταχειρισμένο και δε ξέρω αν το έκανε από την αρχή.Αν κάποιος γνωρίζει η έχει το ίδιο πρόβλημα ας μου πει.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Kleosmp είπε

Καλησπέρα σε ολους.Έχω εγκαταστήσει πρόσφατα την 12.1 iOS στο iPhone X και δε ξέρω αν είναι ακριβώς θέμα software η hardware, όταν έχω δηλαδή την ένταση ήχου στο τέρμα και ακούω πχ μουσική το ηχείο βουίζει παράσιτα πως το λένε.Το κινητό το πήρα πολύ πρόσφατα μεταχειρισμένο και δε ξέρω αν το έκανε από την αρχή.Αν κάποιος γνωρίζει η έχει το ίδιο πρόβλημα ας μου πει.

Το χεις παει σε καποιο σερβις να το δουνε; 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, enlightened είπε

Το χεις παει σε καποιο σερβις να το δουνε; 

Το πήγα βασικά σε έναν φίλο που έχει μαγαζί με κινητά και δε παρατήρησε κάτι.Δεν είναι δηλαδή πως κάνει μπαμ απλά αν το παρατηρήσεις όταν είναι η ένταση στο  τέρμα το πάνω ηχείο (μικρόφωνο) μόνο βγάζει έναν παράξενο βουητό ήχο.Για αυτό ρωτάω εδώ γιατί δε ξέρω αν το κάνουν όλα αυτό που αναφέρω η είναι μόνο το δικό μου.

Δημοσ.

Αρκετά κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου συνήθως στο τέρμα της έντασης  πάντα κάναν κάποια παράσιτα, ή συγχρονίζονταν

οι γρίλλιες του ηχείου π.χ.. Δοκίμασε σε ''καθαρό ήχο'' να δεις αν εξακολουθεί να το κάνει, ας πούμε παίζοντας ένα παιχνίδι . . .

Δημοσ.

Όχι φίλε δεν το κάνει κανονικά. Είτε έχει θέμα το ηχείο, είτε έχει μαζέψει σκόνες. Καθάρισε το με οδοντόβουρτσα.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, taslikos είπε

Όχι φίλε δεν το κάνει κανονικά. Είτε έχει θέμα το ηχείο, είτε έχει μαζέψει σκόνες. Καθάρισε το με οδοντόβουρτσα.

Δηλαδή σε κανένα τραγούδι πχ δε το κάνει; επειδή μου είπε ένας γνωστός που έχει μαγαζί με κινητά μπορεί να το κάνει σε καποια τραγούδια και σε αλλά όχι.

Δημοσ.

Όχι δεν έχω ακουσει ποτε να το κάνει και γενικά ακούω όλα τα είδη μουσικής. Άλλωστε θεωρείτε πως έχει από τα πιο καλα ηχεία (τοπ 5αδα) σε σχέση με αλλά κινητά. Θεωρώ πως έχει μαζέψει σκουπίδια μεσα.

• 4 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει κάποιο hardware θέμα, το πιο πιθανό είναι να έχει μαζέψει ακαθαρσίες στις γρίλιες του ηχείου. Πάρε μια στεγνή οδοντόβουρτσα με λεπτές τρίχες και τρίψε αρκετά και προσεκτικά προσπαθώντας να απομακρύνεις σκόνη κλπ. Αν δεν πετύχεις κάτι, το πας κανονικά στο service και στο καθαρίζουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...