balourdiskakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους , αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους drivers της 1070 (msi) , το παρατήρησα στους τελευταίους drivers : 411.63 - 416.16 - 416.34 - 416.81 αλλα και σε παλαιότερους όπως τον 399.24, προς το παρών βρήκα 2 να δουλεύουν κανονικά , μέχρι τώρα τουλάχιστον, τον 391.01 και τον 411,70 . Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής, μόλις μπάινει σε screensaver (μετά απο 10 λεπτά ) οταν επανέρχονται οι οθόνες κουνώντας το ποντίκι ή από keyboard είτε στην 1η είτε στην 2η οθόνη που ειναι συνδεδεμένες με DP , (χρησιμοποιώ 2 με DP και 1 με HDMI) βγαινουν τα εικονίδια disorted, έχω ήδη προσπαθήσει τα παρακάτω : DDU - Αρκετούς drivers παλαιότερους και τελευταίους Καθάρισμα PC με blower Bios Update SFC / Scannow - βρήκε κάποιο θέματα και τα διόρθωσε Αλλαγή καλωδίων DP Δοκιμή με καλώδιο HDMI Δοκιμη με 1 οθονη Δοκιμη με 2 οθονες Δοκιμη με 3 οθονες Αλλαγή θύρας PCI Express Επίσης , κάποιες φορές που προσπάθησα να αλλάξω driver και να βάλω κάποιον παλαιότερο οι οθόνες έκλειναν χωρίς να επανέρχονται, Σας παραθέτω κάποιες φωτό αλλά δεν φαίνεται καθαρά, Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοια προβλήματα ή είχε το ίδιο πρόβλημα παλαιότερα ? Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση ή πιθανή λύση θα το εκτιμούσα, Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντονάκι .
keravnos21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Ολη η σειρα drivers απο 400 και πανω ειναι για τα μπαζα, εχω και εγω προβληματα με διπλα μονιτορ το ενα 1440p 144 hz gsync και το αλλο 4k 60 hz μαυριζουν για μερικα δευτερολεπτα και επισης εχω random freezes στο pc σε ασχετες φασεις ακομα και οταν εχω ανοιχτο μονο ενα tab και βλεπω κανα βιντεακι στο youtube,αν ξερεις αγγλικα μπες στο forum της nvidia και διαβασε τα απειρα posts να φριξεις,εγω εχω evga 1080 ti ftw3 1
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Random freeze αντιμετωπίζω κι εγώ κάπου-κάπου και δεν έχω καταφέρει να βρω τον λόγο. Συνήθως συμβαίνει σε online videos με chrome και opera, με firefox σπανιότερα οπότε υπέθεσα πως φταίει κάποιο flash player bug ή hardware acceleration "feature". Με τον καιρό όμως έφαγα driver crash (black screen & restore) και σε πιο ανύποπτες φάσεις, ενώ κάνω minimize π.χ ένα παράθυρο. Παρατήρησα πως αν δεν φάει freeze σε αφήνει να ανοίξεις task manager αλλά δεν μπορείς να σκοτώσεις τίποτα, ενώ η gpu δείχνει κολλημένη στο 100%. Από αυτό το σημείο, αν έχεις υπομονή μπορεί να φάει black screen και να επανέλθει ή κάνεις hard reset. Σε 3d περιβάλλον ποτέ-κανένα πρόβλημα. Πλέον κλίνω προς τα 2d clocks. Θα δω μηπως με κάποιο software μπορώ να τα απενεργοποιήσω εντελώς να δω αν θα λυθεί το θέμα... GTX1060 με 2 monitor (αν και συμβαίνει το πρόβλημα και όταν πετάω το σήμα μόνο στην TV)..
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Κατεβάζεις από το site της MSI τους drivers? Αν ναι βάλε απευθείας από NVIDIA. Προσωπικά με την κάρτα που έχω (970 ) δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
balourdiskakos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Για κάποιο λόγο δεν μου ήρθε ειδοποίηση ότι κάποιος σχολίασε το post μου.. Όσο ψάξιμο και έχω ρίξει σε forum δεν βρίσκω κάποιον να έχεις παρόμοιο πρόβλημα.. Όσον αφορά τους drivers τους κατεβάζω πάντα από το site της Nvidia.. Ήμουν έτοιμος, καθώς έκανα και φορματ να στείλω την κάρτα για RMA αλλά εδώ και καμιά εβδομάδα λειτουργεί κανονικά με τον 411. 70 οπότε το θέμα ειναι καθαρά στους drivers.
balourdiskakos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Στις 24/11/2018 στις 9:02 ΜΜ, lightsout είπε Μία γενιά πίσω, αλλά το πνεύμα επίκαιρο! Σωστός
DragonFighter Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μπαα, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάθε driver είναι ειδικά σχεδιασμένος για μερικά μόνο παιχνίδια. Οπότε καλό είναι να κοιτάμε τα change logs και να μην αναβαθμίζουμε αν το παιχνίδι παίζει τέλεια (ποιος ο λόγος κιόλας).
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά δεν βάζω καινούριους εκτός και αν παίζει καινούριος τίτλος.
razorblade334 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 12/11/2018 στις 10:15 ΜΜ, keravnos21 είπε Ολη η σειρα drivers απο 400 και πανω ειναι για τα μπαζα, εχω και εγω προβληματα με διπλα μονιτορ το ενα 1440p 144 hz gsync και το αλλο 4k 60 hz μαυριζουν για μερικα δευτερολεπτα και επισης εχω random freezes στο pc σε ασχετες φασεις ακομα και οταν εχω ανοιχτο μονο ενα tab και βλεπω κανα βιντεακι στο youtube,αν ξερεις αγγλικα μπες στο forum της nvidia και διαβασε τα απειρα posts να φριξεις,εγω εχω evga 1080 ti ftw3 ειχα τον 399.χχ και εβαλα σημερα τον τελευταιο 417.χχ εχω 1050 4gb ε στο ass.creed.odyss. εχασα 5% σε επιδοσεις. αισχος.εφυγαν ομως τα random crashes
balourdiskakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, razorblade334 είπε ειχα τον 399.χχ και εβαλα σημερα τον τελευταιο 417.χχ εχω 1050 4gb ε στο ass.creed.odyss. εχασα 5% σε επιδοσεις. αισχος.εφυγαν ομως τα random crashes Δοκιμασε τον 411,70 , ετσι για να μου φυγει και μενα η απορια..
balourdiskakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, και αφού άλλαξα κάρτα γραφικών και πήρα την gtx 1070 x gaming βρήκα αυτό, https://forums.geforce.com/default/topic/1091660/geforce-drivers/announcing-geforce-hotfix-driver-417-58-released-12-28-18-/ με λίγα λόγια σωστά πίστευα απο την αρχή ότι φταίει ο driver.. αχ ρε nvidia..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα