aneurysm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 What happens in the club, stays at the club, δεν εχεις δει το fight club?
randomcat Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, fytotech είπε Από τα 778 μέλη, πόσα έχουν Mac επταετίας+; Εγώ που έχω ένα iPod του 2008 μπορώ να έρθω; Αρκεί να έχεις man bun ή deerstalker, και να πίνεις frappuccino caramel ή mochaccino. Και οι εσπαντρίγιες δεκτές. 1
MDefender Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Στο πρώτο Iphone X που μου γύρισε πίσω χτυπούσα το κεφάλι μου να βρω γιατί χάλασε το touch,αυτά τα προβλήματα συνήθως δημιουργούνται όταν δεν έχει Original οθόνη πάνω,έχουν γίνει και με iphone 6-7-8 μετά από update που ακύρωνε το ic των οθονών η Apple.Είναι απαράδεκτο να χαλάει το touch μετά από update της ίδιας της εταιρίας σε ένα γνήσιο ανταλλακτικό αξίας 400 ευρώ.Το καλό είναι η άμεση ανταπόκριση της εταιρίας και η αντικατάσταση δωρεάν οφείλω να το αναφέρω.
xenkato Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Iphonατσηδες και Androiδατσηδες...Χαμος γινεται λεμε...
korakios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Στις 12/11/2018 στις 11:19 ΠΜ, Albilosha είπε Η εταιρια παραδεχεται το προβλημα. Ο billfanos εχει αλλη αποψη. Φερνει ως επιχειρημα για αλλη μια φορα το "ποσα ατομα εδω εχουν θεμα" γιατι οπως ειναι ευρεως γνωστο αν οι 30-40 κατοχοι apple συσκευων του νηματος δεν εχουν πεοβλημα, τοτε απλα το προβλημα δεν υπαρχει. Τσαμπα αντικατασταση κανει το μαγαζι , μεγαλη χαρη τους. Δεν σου δινει κατι , το αγορασες και μαλιστα ταλεπωρηθηκες. Όχι , αγόρασες το αρχικό προϊόν (ελαττωματικό) , αν δε σου κάνει επισκευή σου δίνει δεύτερο προϊόν . Φυσικα μλκ της Apple (δεν την υποστηρίζω αν εννοείς κάτι τέτοιο )
kurkosdr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Στις 12/11/2018 στις 1:57 ΠΜ, oceanborngr είπε Μα απο εσενα και πολλους σαν εσενα βγαζει η apple το παντεσπανι της. Αγοραζεις hardware των 1000 ευρω στα 2800 και πριν βγεις απο το μαγαζι εχεις δωσει αλλα 200 σε καλωδια και ανταπτορες για να δουλευει οπως πρεπει. Αλλα δε μας ακουτε Ωραία λοιπόν δικε μου, πόσο κοστολογείς το IR face scanner; Θέλω τιμή σε ευρώ. Εγώ πχ σου λέω ότι κοστίζει 1801 ευρώ, οπότε όποιος θέλει IR face scanner αγοράζει συσκευή Apple και βγαίνει κερδισμένος κατά 1 ευρώ στην αξία που παίρνει από τα λεφτά του, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα σου παίρνει συσκευή 1000+1801 = 2801 ευρώ σε τιμή 2800 ευρώ. Αν μου βρεις άλλη συσκευή με IR face scanner είμαι διατεθειμένος να αναθεωρήσω την κοστολόγηση μου. Περιμένω (για να βάλω και εγώ ένα emoticon) Μου θυμίζει κάτι γραφικούς που συγκρίνουν επιλεκτικά specs ενός Macbook και ενός HP, αγνοώντας ότι το ένα έρχεται με εκείνο το χαρακτηριστικό που λέγεται "νόμιμο Mac OS X license" και το άλλο όχι, και ότι το Mac OS X license δεν είναι τζάμπα...
Chocobo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, korakios είπε Όχι , αγόρασες το αρχικό προϊόν (ελαττωματικό) , αν δε σου κάνει επισκευή σου δίνει δεύτερο προϊόν . Φυσικα μλκ της Apple (δεν την υποστηρίζω αν εννοείς κάτι τέτοιο ) Δεν σου δινει τιποτα ξαναλεω.Σου αντικαθιστα κατι το οποιο εχεις πληρωσει. Ειναι αναγκασμενοι το προιον που πληρωσες να εχει τις προδιαγραφες που εχουν υποσχεθει. Μαλλον η λεξη δινω εχει μπερδεψει κοσμο... 1
georgiosmix Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου σε όλο αυτό.. Αν δεν έχει εγγύηση το macbook ισχύει αυτό ? Και αν ναι που μπορούμε η σε πιο καταστημα απευθήνεσαι για αλλαγή του macbook ???
Djzan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 εγω παντως που τους ρώτησα εχθές για i-phone X μου είπαν πως το τσεκάρουν,αν έχει θέμα αλλάζουν οθόνη και αν συνεχίζεται το πρόβλημα τότε κοιτάνε την αντικατάσταση του τηλεφώνου.Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις μου είπαν πως η Apple δεν τους αφήνει να κάνουν αλλαγή οθόνης οι ίδιοι και το στέλνουν έξω.
oceanborngr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kurkosdr είπε Ωραία λοιπόν δικε μου, πόσο κοστολογείς το IR face scanner; Θέλω τιμή σε ευρώ. Εγώ πχ σου λέω ότι κοστίζει 1801 ευρώ, οπότε όποιος θέλει IR face scanner αγοράζει συσκευή Apple και βγαίνει κερδισμένος κατά 1 ευρώ στην αξία που παίρνει από τα λεφτά του, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα σου παίρνει συσκευή 1000+1801 = 2801 ευρώ σε τιμή 2800 ευρώ. Αν μου βρεις άλλη συσκευή με IR face scanner είμαι διατεθειμένος να αναθεωρήσω την κοστολόγηση μου. Περιμένω (για να βάλω και εγώ ένα emoticon) Μου θυμίζει κάτι γραφικούς που συγκρίνουν επιλεκτικά specs ενός Macbook και ενός HP, αγνοώντας ότι το ένα έρχεται με εκείνο το χαρακτηριστικό που λέγεται "νόμιμο Mac OS X license" και το άλλο όχι, και ότι το Mac OS X license δεν είναι τζάμπα... 70 ευρω κοστιζει περιπου ενα εξωτερικο με usb. Αν το πουλουσε η Apple πες πως θα εκανε κανενα 200αρι. Να σου βαλω και ενα θεωρητικο License για mac os στα 200 ευρω ακομη σε σχεση με τα 100κατι των windows? Η υπολοιπη διαφορα στην τιμη παει στο "design", απο εκει εχει μεγαλωσει η Apple στο σημειο που ειναι τωρα, για οσο ειναι. Κατα τα αλλα για να επανελθουμε στο θεμα, hardware οπως και οι αλλοι εχει που καμια φορα εχει προβληματα, επισης οπως και οι αλλοι. Ευτυχως αυτη τη φορα το παραδεχεται και σωστα το αντιμετωπιζει ακομη και σε συσκευες εκτος εγγυησης.
korakios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Albilosha είπε Δεν σου δινει τιποτα ξαναλεω.Σου αντικαθιστα κατι το οποιο εχεις πληρωσει. Ειναι αναγκασμενοι το προιον που πληρωσες να εχει τις προδιαγραφες που εχουν υποσχεθει. Μαλλον η λεξη δινω εχει μπερδεψει κοσμο... Κόλλησες με τις λέξεις . Απλά είχες πει ότι «δε σου δίνει κάτι» . Εγώ απλά διόρθωσα ότι σου δίνει κάτι : το προϊόν αντικατάστασης .Αυτά. Αν είναι μεταχειρισμένο (refurbished) τότε αίσχος και ντροπή . Αλλιως αν είχα σκάσει ένα καρό λεφτά (σιγά μη το έκανα για κινητό ! ) και όταν χαλούσε μου δίνανε καινούριο θα έλεγα και ευχαριστώ ! Δικια μου επιλογή είναι να είμαι καθυστερημένος και να πιστεύω ότι επειδή έδωσα πχ 100000€ δε θα υπάρχει περίπτωση η συσκευή αυτή να χαλάσει .... Τωρα επειδή και η υπόθεση δε με απασχολεί άλλο και είναι αυτονόητο για κάθε εταιρία που δε θέλει να μπλέξει με νομικές διαδικασίες να κάνει αντικατάσταση/επισκευή φεύγω από το θέμα και καλή συνέχεια
kurkosdr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, oceanborngr είπε 70 ευρω κοστιζει περιπου ενα εξωτερικο με usb. [...] Να σου βαλω και ενα θεωρητικο License για mac os στα 200 ευρω ακομη σε σχεση με τα 100κατι των windows? Υπάρχει IR face scanner παρόμοιο του iPhone X με 70ευρω; Μάρκα; Το bottomchin-less design πόσο το κοστολογείς και γιατί; Και αυτό για το license όπου κάνει 200 ευρώ από που τεκμαίρεται; Επειδή λειτουργικό είναι το ένα, λειτουργικό και το άλλο; Έχεις ιδέα την διαφορά τιμής του Adobe Photoshop με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας; Αυτό που λέω είναι ότι η Apple έχει πράγματα στα προϊόντα της που δεν μπορείς να βάλεις τιμή γιατί δεν τα έχει κανένας άλλος, οπότε οι συγκρίσεις με Android είναι άκυρες. Επειδή μπορούμε να συγκρίνουμε Xperia XZ3 και Galaxy S9 με βάση τα specs δεν σημαίνει ότι μπορείς να συγκρίνεις iPhone X και Galaxy S9, γιατί ο καθένας μπορεί να στρίψει την σύγκριση όπου θέλει κοστολογωντας τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του iPhone όπως θέλει. 1
oceanborngr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kurkosdr είπε Υπάρχει IR face scanner παρόμοιο του iPhone X με 70ευρω; Μάρκα; Το bottomchin-less design πόσο το κοστολογείς και γιατί; Και αυτό για το license όπου κάνει 200 ευρώ από που τεκμαίρεται; Επειδή λειτουργικό είναι το ένα, λειτουργικό και το άλλο; Έχεις ιδέα την διαφορά τιμής του Adobe Photoshop με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας; Αυτό που λέω είναι ότι η Apple έχει πράγματα στα προϊόντα της που δεν μπορείς να βάλεις τιμή γιατί δεν τα έχει κανένας άλλος, οπότε οι συγκρίσεις με Android είναι άκυρες. Επειδή μπορούμε να συγκρίνουμε Xperia XZ3 και Galaxy S9 με βάση τα specs δεν σημαίνει ότι μπορείς να συγκρίνεις iPhone X και Galaxy S9, γιατί ο καθένας μπορεί να στρίψει την σύγκριση όπου θέλει κοστολογωντας τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του iPhone όπως θέλει. Για macbook pro μιλάω σε σχέση με windows laptops. Στα οποία μπορείς να έχεις face id και windows hello με μια έξτρα κάμερα των 70 δολαρίων, στο amazon την είδα με μια απλή αναζήτηση. (Πολύ πιο σημαντικά τα SD και Ethernet slot που λείπουν αλλά τι να κάνεις...feature..) Το License των windows είναι ένα κόστος γιατί είναι το λειτουργικό σύστημα που αγοράζεις μαζί με το laptop. Και στο macbook το πληρώνεις και ας μην το πουλάει η apple κάπου σκέτο γιατί και αυτό κόστος ανάπτυξης από προγραμματιστές έχει. Και έγραψα ότι με βάση την κοστολόγησή της θα ήταν 2 φορές τουλάχιστον πάνω από τα windows To Photoshop δεν "κολλάει" εδώ γιατί είναι επαγγελματικό εργαλείο που φέρνει εισόδημα στον χρήστη του. Αν θέλει κάποιος να το πληρώσει για τις σέλφι των διακοπών, κακώς το επιλέγει. Συνοψίζοντας λοιπόν την κοστολόγηση, για να αναφερθώ και στο design που λες, από τη μία έχεις δίκιο ότι δε μπορείς να κάνεις αντικειμενική σύγκριση στα πάντα ανάμεσα σε apple/android/windows γιατί τα features του ενός μπορεί να μην τα έχουν οι άλλοι. Αλλά όταν χάνεται το value σε σχέση με το money, αυτό πρέπει να λέγεται, τουλάχιστον σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. Δεν είναι τα Macbook reverse alien tech από την περιοχή 51, υπολογιστές είναι που όπως όλοι οι άλλοι έχουν θέματα με throttling, θορύβο πληκτρολογίου, κολλήματα στο sleep, glitch στην οθόνη, ελαττωματικούς SSD κ.α. Το μόνο διαφορετικό από όλους τους άλλους είναι η τιμή τους, που δε δικαιολογείται σε καμιά περίπτωση, αυτό είναι το point μου.
archi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, georgiosmix είπε Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου σε όλο αυτό.. Αν δεν έχει εγγύηση το macbook ισχύει αυτό ? Και αν ναι που μπορούμε η σε πιο καταστημα απευθήνεσαι για αλλαγή του macbook ??? η αλλαγη γινεται σε macbook που ειναι φτιαγμενα το 2017,οποτε δεν γινεται να ειναι εκτος εγγυησης.μπορεις να παρεις τηλ το support της apple να τσεκαρουν αν το μοντελο σου μεσω του serial number ειναι μεσα στη ελλατωματικη παρτιδα κ να σου πουν την διαδικασια που πρεπει να κανεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα