villasg Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα , εχω παθει ενα έρωτα ( παλιμπαιδισμός ) με το Daytona Rockstar 400 και ειπα να κανω και εδω την ερώτηση μπας και το εχει κανεις ή ξερει καμμια πληροφορια παραπανω . Μετα απο αρκετα μηχανάκια που περάσαν απο τα χερια μου καθως και ενα σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα τελευταία εχω μεινει με ενα Sym Symphony ST200 και ενα Sym Cruisym 300 ( φουλ του σκουτερ ) . Η σκέψη ειναι να δωθει το Sym Symphony ST200 και να παρω το Daytona Rockstar 400 . Οπότε οποια βοήθεια δεκτη . **ΥΓ : Ξερω οτι ειναι φασόν κινέζικο , ξερω οτι ειναι πατρόν και παίζει σε πολλές εκδόσεις/μαρκες , ξερω οτι φοραει τον κινητρα Honda RVFC 400 (XR) Εχω επίσης μεγάλη πορεία στα μηχανάκια : "η αρχη εγινε το 1979 --> YAMAHA MATE 50 // VESPA 200 // GLX 90 // GSX 400 F // CB 400 F // NSR 400 // TDR 250 // FZ 600 // BROS 650 // MZ ROTAX 500 // TDM 850 // ZEPHYR 750 // TDM 900 // FJR 1300 // BANDIT 650 // BEVERLY 200 // BEVERLY 500 // NEXUS 500 // TMAX 500 // CITYCOM 300 // MAXSYM 400 // TMAX 530 και τωρα "παιζω" με SYMPHONY ST 200 & Cruisym 300i Επίσης θα ηθελα γνώμες για το χρωμα , υπάρχει σε 3 εκδόσεις και αυτο που μου κάνει πιο πολύ κλικ ειναι το καφε . ΧΡΩΜΑΤΑ: Brown-Light Brown, Green-White, Black-Silver 1 1
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Να σου πω την αλήθεια χωρίς παρεξήγηση πάντα δεν είναι ωραίο. Υ. Γ ξερω οτι ειναι άσχετη απάντηση στο θέμα αλλά δεν είναι ωραίο. Μου θυμίζει παλιές εποχές που εβαζαν και καφάσι πίσω. 2
villasg Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Να σου πω την αλήθεια χωρίς παρεξήγηση πάντα δεν είναι ωραίο. Υ. Γ ξερω οτι ειναι άσχετη απάντηση στο θέμα αλλά δεν είναι ωραίο. Μου θυμίζει παλιές εποχές που εβαζαν και καφάσι πίσω. Γιαυτο μου αρεσει , γιατι δεν ειναι "ωραιο της εποχης" , πριν 35 χρονια θυμαμαι τον εαυτο μου να κάθετε ωρες εξω απο την βιτρινα ενως μαγαζιου στην Ηλιουπόλεως και να χαζευει μια τετοια ασχημια και να μετρα πως μπορει να μαζεψει τα λεφτα να το παρει ...... Ευτηχως εγω μεγαλωσα με μηχανακια που ειχε ο πατερας με καφασι πισω ......... zudap - vespa κλπ Το ειπα ηδη 1 ώρα πριν, villasg είπε παλιμπαιδισμός Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από villasg 3
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Αμα ειναι ετσι οκ. 3500 έχει οκ μια χαρά είναι. Παλιμπαιδισμος - εγώ πήρα naked.
NickTG Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Θα έριχνα μια ματιά και σε αυτό: http://www.sym.gr/model/wolf-300/ Αλλιώς πήγαινε για το πράσινο.
mp123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Αμα σε παιρνει οικονομικά εγώ εδώ θα κοιτούσα. Την αγοράζεις και δεν ξανα παιρνεις μηχανή. ( κάτι τέτοιο θα είναι το επόμενο μου να μην ξαναγοραζω μηχανη) http://www.motoguzzi.com/gr_GR/moto/classic/V7-III/V7-III-Special/
villasg Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, mp123 είπε Αμα σε παιρνει οικονομικά εγώ εδώ θα κοιτούσα. Την αγοράζεις και δεν ξανα παιρνεις μηχανή. ( κάτι τέτοιο θα είναι το επόμενο μου να μην ξαναγοραζω μηχανη) Ελα μια τεταρτη στην συναντηση του Moto guzzi club να ακουσεις ιστοριες πονου και δακρυων . Επισης αμα εδινα τοσα € ξερω τι θα επαιρνα !!!! 1
mp123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, villasg είπε Ελα μια τεταρτη στην συναντηση του Moto guzzi club να ακουσεις ιστοριες πονου και δακρυων . Επισης αμα εδινα τοσα € ξερω τι θα επαιρνα !!!! Σοβαρα. Εγω τις είχα σε εκτίμηση. Έλεγα να είναι η επόμενη σε κάνα χρόνο να παρω μια να την έχω για χρόνια . Αλλά αφού το λες εσύ με τόσες μηχανές κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Άρα δεν ξανακοιτάω προς εκεί.
villasg Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Απο την στιγμη που εγιναν Piaggio Group ..... αστα να πανε ... 1
escada Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 το ζαχαρωνω καιρο τωρα για την κοπελα μου αλλα δεν παιζουν μεταχειρισμενα ακομα. το μονο κακο που εχουν ειναι τα πλαινα καπακια φουσκωνουν σαν ογκοι, προσωπικα αν το επερνα στα χερια μου θα τα εβγαζα και θα εβαζα υφασματινα/δερματινα τσαντακια. (το μοτερ μπορει να ειναι τιγκα κινεζικο αλλα πολλες φορες βασιζονται σε ιαπωνικα μηχανακια )
villasg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, escada είπε (το μοτερ μπορει να ειναι τιγκα κινεζικο αλλα πολλες φορες βασιζονται σε ιαπωνικα μηχανακια ) Κινεζικη αντιγραφη κινητηρα Honda RVFC 400 (XR) , που εκει στην ανατολη κυκλοφορει σε πολλες χιλιαδες και δεν σπαει . Ευρωπη θα το δεις σαν MASH FIVE HUNDRED 400 1 , 2 ....
villasg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Σημερα το εκανα test drive ( 15 λεπτα ) απο την κεντρικη εκθεση της καλιθεας . Πολυ καλο φιλικο και σβελτο , τα καπακια δεν ενοχλουν καθολου παροτι φουσκωνουν οπως ειπε παραπανω ο @escada . Μονη ενσταση το φρενο μπροστά θελει λιγο παραπανω δυναμη απο το κανονικο . Οποτε το μονο που μενει σαν ερωτημα : ΚΑΦΕ ή ΠΡΑΣΙΝΟ ? ? καφε υπαρχει σε ενα μονο μαγαζι που δεν .... πρασινα υπαρχουν πολλα
escada Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 το καφε γενικα δεν λεει σαν χρωμα, πρασινο και αργοτερα το κανεις οτι θες 1
mp123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Έχει δίκιο ο από πάνω. Ανάμεσα στα δύο που διάλεξες πράσινο καλύτερα. ( Βασικά εγώ θα έπαιρνα μαύρο που είναι πιο εύκολο χρώμα). Αντε. καλοταξιδο.
villasg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, mp123 είπε Βασικά εγώ θα έπαιρνα μαύρο Αμα το δεις απο κοντα το μαυρο το μικρανει το μηχανακι , δεν του παει καθολου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα