Dev1l Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, η κάρτα δικτύου που είχα παρέδωσε πνεύμα, άκυρες αποσυνδεσεις και σβήνει κατά κάποιο τρόπο χάνοντας το δίκτυο. Είχα την TP-Link TL-WN822N v3. Θέλω να μου προτείνετε μια αξιόπιστη κάρτα δικτύου η οποία έχει την ίδια η μεγαλύτερη εμβέλεια και να είναι αρκετά ισχυρή. Ο υπολογιστής βρίσκεται στα 5 μέτρα και χρησιμοποιείται κυρίως για gaming, ελπίζω να μην βαράει ping 200ms λογο κακής σύνδεσης. Σας ευχαριστώ πολύ!
isay Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Σκυλί και του εχω ριξει πολύ ξύλο -> https://www.skroutz.gr/s/4761587/Asus-USB-N14.html Απο την αλλη εφοσον η αποσταση ειναι 5 μέτρα γιατί δεν βάζεις ένα καλωδιο ethernet; Σιγουρα θα εχεις το χαμηλοτερο ping, σταθερη συνδεση και δεν θα επηρεάζεσαι απο παρεμβολές αλλων wifi. 1
Dev1l Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, isay είπε Σκυλί και του εχω ριξει πολύ ξύλο -> https://www.skroutz.gr/s/4761587/Asus-USB-N14.html Απο την αλλη εφοσον η αποσταση ειναι 5 μέτρα γιατί δεν βάζεις ένα καλωδιο ethernet; Σιγουρα θα εχεις το χαμηλοτερο ping, σταθερη συνδεση και δεν θα επηρεάζεσαι απο παρεμβολές αλλων wifi. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, το θέμα είναι ότι είναι περίεργος ο χώρος και δεν μπορώ να περάσω ethernet καλώδιο αν δεν τρυπησω τοίχους και ντουλάπα... Αλλιώς δεν θα το συζητούσα, θα έβαζα ethernet. Από απόδοση πως πάει το παραπάνω ανταπτορακι?
isay Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Σου ειπα σκυλί και το εχω δουλεψει με windows και linux. Στο δικό μου χώρο πιάνει πολύ καλά αλλά δεδομένου της τεχνικης του wifi, μπορει να ειμαι πολύ αισιοδοξος αλλα δεν μπορώ να σου πω με απολυτη σιγουρια στο δικό σου χώρο και στα δικά σου μηχανηματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα