HarryDias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Specs: Msi b350m pro vdh Palit geforce 1050ti Amd ryzen 3 1200 Gskill ripjaws 16gb Evga 430w Έχω φτιάξει αυτό το build και μου crashαρουν όλα τα games...έχω κάνει ότι έχω βρει στο google και το youtube χωρίς κανένα αποτέλεσμα... μήπως έχετε καμία ιδέα ή υπάρχει κάποιος που το έχει αντιμετωπίσει αυτό??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mastoras007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Απο θερμοκρασίες πώς πάς?Εσυ το εστησες το pc? Οταν κρασάρουν βγαζει κάποιο μηνυμα η απλά κολλάει το pc και το κάνεις rr?
kormos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, HarryDias είπε Specs: Msi b350m pro vdh Palit geforce 1050ti Amd ryzen 3 1200 Gskill ripjaws 16gb Evga 430w Έχω φτιάξει αυτό το build και μου crashαρουν όλα τα games...έχω κάνει ότι έχω βρει στο google και το youtube χωρίς κανένα αποτέλεσμα... μήπως έχετε καμία ιδέα ή υπάρχει κάποιος που το έχει αντιμετωπίσει αυτό??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Έτσι όπως το περιγράφεις αν και λείπουν κι άλλες πληροφορίες όπως: τι λειτουργικό εχεις τα παιχνίδια είναι αγορασμένα (κανονικά ή...) . Υποθετικά ότι σε κανονική χρήση λειτουργεί κανονικά θα μπορούσα να σου πω να αφαιρέσεις τους drivers της κάρτας γραφικών. Να εγκαταστάσεις αυτούς που είχε το συνοδευτικό dvd μέσα όταν την αγόρασες. Αν λειτουργεί απροβλημάτιστα κάνε μια αναβάθμιση μέσα από την επίσημη εταιρία για τελευταίους drivers.
HarryDias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Απο θερμοκρασίες πώς πάς?Εσυ το εστησες το pc? Οταν κρασάρουν βγαζει κάποιο μηνυμα η απλά κολλάει το pc και το κάνεις rr? Οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές...ναι εγώ το εστησα...όταν καρασαρει βγάζει κωδικούς τους οποίους έχω ψάξει στο google για λύσεις αλλά τίποτα 5 λεπτά πριν, kormos είπε Έτσι όπως το περιγράφεις αν και λείπουν κι άλλες πληροφορίες όπως: τι λειτουργικό εχεις τα παιχνίδια είναι αγορασμένα (κανονικά ή...) . Υποθετικά ότι σε κανονική χρήση λειτουργεί κανονικά θα μπορούσα να σου πω να αφαιρέσεις τους drivers της κάρτας γραφικών. Να εγκαταστάσεις αυτούς που είχε το συνοδευτικό dvd μέσα όταν την αγόρασες. Αν λειτουργεί απροβλημάτιστα κάνε μια αναβάθμιση μέσα από την επίσημη εταιρία για τελευταίους drivers. Έχω windows 10 και τα παιχνίδια είναι αγορασμενα από το steam...οι drivers είναι αναβαθμισμενοι στις τελευταίες εκδόσεις
kormos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, HarryDias είπε Οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές...ναι εγώ το εστησα...όταν καρασαρει βγάζει κωδικούς τους οποίους έχω ψάξει στο google για λύσεις αλλά τίποτα Έχω windows 10 και τα παιχνίδια είναι αγορασμενα από το steam...οι drivers είναι αναβαθμισμενοι στις τελευταίες εκδόσεις Οπότε το πρόβλημα σου δεν εμφανίζεται σε απλή χρήση... Θα πρότεινα να βγάλεις drivers, αν δεν άφησες τα 10 να εντοπίσουν μόνα τους τα γραφικά... (πιστεύω πως όχι και ότι τους εγκατέστησες από το συνοδευτικό dvd) Αν έχεις κάποια «μπλε οθόνη» παρέθεσε την εδώ να δούμε... *έλεγχο σε μνήμες ram και σκληρό δίσκο έχεις κάνει;
mastoras007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, HarryDias είπε όταν καρασαρει βγάζει κωδικούς τους οποίους έχω ψάξει στο google για λύσεις αλλά τίποτα Ε το ποιο βασικό δεν μάς λες...Τι κωδικοί είναι?είναι μπλε οθόνη ? 8 λεπτά πριν, HarryDias είπε Οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές πόσο φυσιολογικές? μεχρι ποσο βλέπεις μάξ σε απλή χρήση
HarryDias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, kormos είπε Οπότε το πρόβλημα σου δεν εμφανίζεται σε απλή χρήση... Θα πρότεινα να βγάλεις drivers, αν δεν άφησες τα 10 να εντοπίσουν μόνα τους τα γραφικά... (πιστεύω πως όχι και ότι τους εγκατέστησες από το συνοδευτικό dvd) Αν έχεις κάποια «μπλε οθόνη» παρέθεσε την εδώ να δούμε... *έλεγχο σε μνήμες ram και σκληρό δίσκο έχεις κάνει; Δεν άφησα τα windows να τους εντοπίσουν...τους κατέβασα από το site Μπλε οθόνη δεν μου βγάζει...απλά με πετάει από το game και μου δειχνει ότι το game κρασαρε 6 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Ε το ποιο βασικό δεν μάς λες...Τι κωδικοί είναι?είναι μπλε οθόνη ? πόσο φυσιολογικές? μεχρι ποσο βλέπεις μάξ σε απλή χρήση Οι θερμοκρασίες έχουν φτάσει max 67
mastoras007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, HarryDias είπε απλά με πετάει από το game και μου δειχνει ότι το game κρασαρε Ειναι αναλογα και στο game ενιοτε βγαζουν προβλήματα..πχ το lol τωρα τελευταια το κανει που και που, επίσης το battlegrounds γενικα πετάει σφάλματα
ougxar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δες τα voltage των μνημων και του cpu μηπως θελουν παραπανω ρευμα
HarryDias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Ειναι αναλογα και στο game ενιοτε βγαζουν προβλήματα..πχ το lol τωρα τελευταια το κανει που και που, επίσης το battlegrounds γενικα πετάει σφάλματα Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια 4 λεπτά πριν, ougxar είπε Δες τα voltage των μνημων και του cpu μηπως θελουν παραπανω ρευμα Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια
Salvation81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Αν ειναι παιχνιδια Steam δεν εισαι ο μονος. Στο ιδιο μηχανημα οταν βαζω πανω δισκο με Windows 7 Ultimate δεν τρεχει ΚΑΝΕΝΑ απο τα καμια 50αρια που εχω (πλυν του HomeWorld Remastered). Οταν βαλω ομως τον δισκο με Windows 10 Pro δουλευουν ΟΛΑ. Με λιγα λογια ειναι μαλλον θεμα του Steam και των Windows και δεν εχει να κανει με το hardware. 2
Xristaras12 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 αν το πρόβλημα συνεχίζει δοκίμασε με nvidia drivers παλαιότερο απο 4ΧΧ.ΧΧ να δεις αν υπάρχει το πρόβλημα. Πριν την αλλαγή, κατέβασε το DDU και κάνε αυτά που λέει(να σε βάλει safe mode και να τα ξηλώσει απο εκεί) Για καλό και κακό κατέβασε τον driver ΠΡΙΝ ξηλώσεις τον άλλο ώστε να μην περάσουν τα 10αρια μόνα τους οτιδήποτε, στην επόμενη εκκίνηση σε κανονική λειτουργία περνάς τον παλαιότερο που κατέβασες (νομιζω 396 η 398.κατι υπάρχει) 1
Jackv Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Καλή σου μέρα Πές μας τι δισκο χρησιμοποιείς Μήπως samsung ssd;;;
gioiliop7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Έχεις εγκατεστημένα όλα τα απαραίτητα direct x, visual C++ κλπ;
HarryDias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Jackv είπε Καλή σου μέρα Πές μας τι δισκο χρησιμοποιείς Μήπως samsung ssd;;; Caviar blue 1tb χρησιμοποιώ 47 λεπτά πριν, gioiliop7 είπε Έχεις εγκατεστημένα όλα τα απαραίτητα direct x, visual C++ κλπ; Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα