Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω λαπτοπ HP και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα f keys. Μπήκα στο BIOS ( πατώντας το f10 κατα την εκκίνηση του υπολογιστή ) και είδα πως είναι ήδη enabled η σχετική ρύθμιση, αλλά παρ'όλα αυτά δεν λειτουργούν f keys. Πατάω το fn και πάλι δεν λειτουργούν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μπορείτε να βοηθήσετε ; 

Δεν ξέρω αν το θέμα που ανοίγω είναι στο σωστό thread.

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου εντοπίζεται μόνο μέσα στα windows; Γιατί απ' ότι κατάλαβα όταν ξεκινάει το laptop λειτουργούν κανονικά.
Δοκίμασες να αλλάξεις τη ρύθμιση στο bios να δεις τι θα κάνει; Μήπως έχει μπλοκάρει το Fn πλήκτρο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Διονύσης1 είπε

Τελικά βρήκα το πρόβλημα. Έπρεπε να πατήσω το fn και το caps lock ταυτόχρονα. Σε ευχαριστώ που ενδιαφέρθηκες πάντως 😉

αυτο ισχυει μονο στο λαπτοπ σου η γενικα; γιατι και εγω το εχω αυτο το θεμα μετα απο φορματ που εκανα στο νετμπουκ μου

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα!Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το fn key.Εχω ενα τελευταιας τεχνολογιας laptop Toshiba με windows 8.1.Προσφατα αλλαξα τον HDD σε SSD και εγκατεστησα τα  windows 10.Εχω δοκιμασει τα παντα.Μπηκα στα BIOS και αλλαξα την λειτουργια του fn.Δοκιμασα ολους τους συνδοιασμους πληκτρων απο συμβουλες στα forum και ιστοσελιδες και παλι τιποτα.Τι μπορει να συμβαινει?Ευχαριστω.Σημειωση οτι τα windows 10 που εβαλα ειναι πειρατικα ,δεν ειναι αγορασμενα και εκανα και format.

21 λεπτά πριν, Oflidis είπε

Καλησπερα!Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το fn key.Εχω ενα τελευταιας τεχνολογιας laptop Toshiba με windows 8.1.Προσφατα αλλαξα τον HDD σε SSD και εγκατεστησα τα  windows 10.Εχω δοκιμασει τα παντα.Μπηκα στα BIOS και αλλαξα την λειτουργια του fn.Δοκιμασα ολους τους συνδοιασμους πληκτρων απο συμβουλες στα forum και ιστοσελιδες και παλι τιποτα.Τι μπορει να συμβαινει?Ευχαριστω.Σημειωση οτι τα windows 10 που εβαλα ειναι πειρατικα ,δεν ειναι αγορασμενα και εκανα και format.

Επεξ/σία από Oflidis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...