Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μέχρι 100 ευρώ για χώρο 20τμ ή κάτι άλλο που να κρατάει το δωμάτιο ζεστό μέχρι 150 ευρώ. όχι αερόθερμα και τέτοιες χαζομάρες. άρχισα να κρυώνω :fear:

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billaros1984 είπε

μέχρι 100 ευρώ για χώρο 20τμ ή κάτι άλλο που να κρατάει το δωμάτιο ζεστό μέχρι 150 ευρώ. όχι αερόθερμα και τέτοιες χαζομάρες. άρχισα να κρυώνω :fear:

Καλή λύση με διάρκεια μόλις ζεσταθούν  αλλά τα περισσότερα να μην πω όλα βγάζουν άσχημη μυρωδιά καμένου λαδιού.Δεν είναι θέμα μάρκας αλλά θέμα τύχης να μη μυρίζει.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

αλλά τα περισσότερα να μην πω όλα βγάζουν άσχημη μυρωδιά καμένου λαδιού.Δεν είναι θέμα μάρκας αλλά θέμα τύχης να μη μυρίζει.

Προφανώς αγοράζεις καλό καλοριφέρ λαδιού. Επίσης, αμέσως μετά την αγορά, μόλις το βγάλεις από την συσκευασία, το αφήνεις να κάψει μερικές ώρες στο μπαλκόνι και μετά είναι εντάξει, δεν έχει καμία μυρωδιά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris86 είπε

σομπα υγραεριου ψαξε εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος

Για να λύσει ένα πρόβλημα (θέρμανση) και να δημιουργήσει ένα άλλο (υγρασία)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, NT1G είπε

Το νερό που παράγεται από την καύση του υγραερίου που θα πάει;

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.Και εγώ υγραερίου χρησιμοποιώ χρησιμοποιώ χωρίς να έχω κανένα φοβερό πρόβλημα υγρασίας.

Η πιο οικονομική της αγοράς με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη ειδικά αν μπορείς να γεμίζεις μόνος τη φιάλη σε πρατήριο, και με επιλογή από 1400 έως 4200 watt.

Edit. Και αν ξέρεις να την ανάβεις γιατί εκεί είναι όλο το μυστικό να μην μυρίζει.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.Και εγώ υγραερίου χρησιμοποιώ χρησιμοποιώ χωρίς να έχω κανένα φοβερό πρόβλημα υγρασίας.

Η πιο οικονομική της αγοράς με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη ειδικά αν μπορείς να γεμίζεις μόνος τη φιάλη σε πρατήριο, και με επιλογή από 1400 έως 4200 watt.

Edit. Και αν ξέρεις να την ανάβεις γιατί εκεί είναι όλο το μυστικό να μην μυρίζει.

Καλησπέρα. Υπάρχουν πρατήρια που γεμίζουν μπουκάλες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kerosun με άοσμο φωτιστικό πετρέλαιο και λίγο σκαστό το ένα παράθυρο αν έχεις υγρασία. Υγρό μόνο από τα πρατήρια της Kerosun για να μην έχεις θέμα με μυρωδιές. Την ανάβεις και τη σβήνεις έξω. Ό,τι καλύτερο σε απόδοση μετά την αυτόνομη θέρμανση, χωρίς να φοβάσαι πόσο ρεύμα θα κάψεις. Η γνωστή εφημερίδα με αγγελίες έχει  μεταχειρισμένες με 50-100 ευρώ οι οποίες δεν έχουν και τίποτα σοβαρό να χαλάσει. Επίσης, για να μην σου μυρίζει, πρέπει να διαλέξεις το κατάλληλο μοντέλο (απόδοση) για τα τετραγωνικά στα οποία θα την ανάβεις. 

Και ηλεκτρική κουβέρτα για το κρεβάτι, η οποία είναι μια απίστευτη εφεύρεση. ;) 

Επεξ/σία από BritGreek
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στις μάρκες καλοριφέρ λαδιού. Εμείς έχουμε ένα της Delongi, αγορασμένο το 2004, δεν έχει πάθει τίποτα. Το λάδι μυρίζει μόνο στις πρώτες χρήσεις του καλοριφέρ, καλό είναι όταν το αγοράσετε να το βάλετε να κάψει στο τέρμα και βγάλτε το κοντά σε κάποιο παράθυρο, ανάψτε το πρώτα κάποιες φορές μετά ξεμυρίζει και είναι οκ, για να μυρίσει πρέπει να πυρακτώσει πολύ και να λειτουργεί για αρκετό διάστημα στο τέρμα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stathisp είπε

Καλησπέρα. Υπάρχουν πρατήρια που γεμίζουν μπουκάλες;

Όχι δεν υπάρχουν τέτοια.Το πως θα το βρεις δικό σου θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν ξέρω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στις μάρκες καλοριφέρ λαδιού. Εμείς έχουμε ένα της Delongi, αγορασμένο το 2004, δεν έχει πάθει τίποτα. Το λάδι μυρίζει μόνο στις πρώτες χρήσεις του καλοριφέρ, καλό είναι όταν το αγοράσετε να το βάλετε να κάψει στο τέρμα και βγάλτε το κοντά σε κάποιο παράθυρο, ανάψτε το πρώτα κάποιες φορές μετά ξεμυρίζει και είναι οκ, για να μυρίσει πρέπει να πυρακτώσει πολύ και να λειτουργεί για αρκετό διάστημα στο τέρμα.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αν τύχει να μυρίζει το καινούργιο καλοριφέρ, ακολουθείς αυτή τη διαδικασία και μετά είναι εντάξει. 

Επεξ/σία από Dagobert
Δημοσ.

για ένα χώρο 22τμ περίπου σε πόσα watt να πάω; 

επειδή έριξα μια ματιά και είδα πως όλα παίζουν με 2 χρόνια εγγύηση εκτός από τα morris που μπερδεύτηκα λίγο γιατί σε μερικούς βλέπω 2 και σε άλλους 5. απο το site "Διάρκεια εγγύησης 24 μήνες ~ 5ετής εγγύηση σε επιλεγμένες συσκευές (ανατρέξτε στην κάρτα εγγύησης)"

τα έχει δοκιμάσει κάποιος ; επίσης η εγγύηση τους τι καλύπτει;

τώρα μόλις είδα πως και τα Rohnson σε μερικούς παίζουν με 5 και σε άλλους 2 χρόνια εγγύηση αλλά στο site λέει "Η εγγύηση ισχύει για δυο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς εκτός αν αναγράφεται κάτι διαφορετικό."

ποιος έχει το καλύτερο service αν τους χρειαστείς;

αυτά που γράφουν τα παρέχουν ή κρύβουν κάπου ψιλά γράμματα;

αυτά που έχουν χρονοδιακόπτη αξίζουν τα λεφτά τους;

Δημοσ.

Delonghi μόνο! Είχαμε εδώ και 10 χρόνια και δεν έπαθε τίποτα. Πήρα πέρσι επίσης ένα με 9 φέτες και φέτος ένα πάλι με 12.

3 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Πηγα και αγορασα και γω για το υπνοδωματιο,ειδα πόσο ρεύμα καιει και το ξαναεβαλα στο κουτι του.τζαμπα 120 ευρω.

Όντως καιει αρκετά, άλλα έχει ειπωθεί πολλαπλώς ότι πιο φθηνή λύση από το air condition δεν υπάρχει και όλες οι άλλες επιλογές έχουν σχεδόν την ίδια κατανάλωση. Στα καλοριφέρ λαδιού, πιστεύω, δεν είμαι ειδικός, ότι κάνεις μια εξοικονόμηση εξαιτίας του ότι σβήνει το σώμα και ανάβει ανά διαστήματα και παραμένει ζεστό στο χρόνο που είναι σβηστό εξαιτίας του λαδιού, σε αντίθεση με τίποτα αερόθερμα ξέρω 'γω...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε

Delonghi μόνο! Είχαμε εδώ και 10 χρόνια και δεν έπαθε τίποτα. Πήρα πέρσι επίσης ένα με 9 φέτες και φέτος ένα πάλι με 12.

Όντως καιει αρκετά, άλλα έχει ειπωθεί πολλαπλώς ότι πιο φθηνή λύση από το air condition δεν υπάρχει και όλες οι άλλες επιλογές έχουν σχεδόν την ίδια κατανάλωση. Στα καλοριφέρ λαδιού, πιστεύω, δεν είμαι ειδικός, ότι κάνεις μια εξοικονόμηση εξαιτίας του ότι σβήνει το σώμα και ανάβει ανά διαστήματα και παραμένει ζεστό στο χρόνο που είναι σβηστό εξαιτίας του λαδιού, σε αντίθεση με τίποτα αερόθερμα ξέρω 'γω...

Προσωπικα, ηθελα μια λυση για εναν χειμωνα , (πλέον,εδω και χρονια καίω κουκουτσι ελιάς στον λεβητα) και μετα απο την δοκιμη καλοριφερ λαδιου πηγα στα air condition. Ανεβαινει βεβαια το κοστος γιατι άλλο 100 ευρω και αλλο 700.Αξιζει ομως η τοποθετηση air condition.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...