Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα... Ανακαλυψα  τυχαια οτι μου εκαναν  ανανεωση συμβολαιου για δυο χρονια  χωρις εγω να εχω υπογραψει κατι... Απλα με επερναν καποια τηλεφωνα  για την ανανεωση του συμβολαιου  μου  οπου ληγει τον Δεκεμβρη...  Μου προτειναν καποια πραγματα  που δεν τα δεχομουν.. Και τους ελεγα οτι δεν θελω ακομα ανανεωση γιατι  δεν μεν συμφεραν!!!! Πηρα χτες το τηλεφωνικο κεντρο και τους εχεσα.. Τους ειπα οτι θα κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ...   Μετα μου ειπαν σε μηνυμα  οτι θα μιλησει η προσωπικη  συμβουλος μαζι μου... Για να δουμε...

Δημοσ.

Ανανεωση συμβολαιου μονομερως δεν γινεται....η εταιρια ομως μπορει να συνεχισει, μετα την ληξη του συμβολαιου, την συμβαση σαν αοριστου χωρις να σε ενημερωσει (δυστυχως).

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται ενημέρωση όταν η σύμβαση γίνει αορίστου. Προβλέπεται εξαρχής στο συμβόλαιο που υπογράφουμε και είναι στάνταρτ διαδικασία.

Δημοσ.

Μα το συμβολαιο μου δεν εχει ληξει ακομα... Εμαθα οτι υπαρχει ανανεωση  χωρις να το ζητησω και  υπογραψω  κατι εγω,,,

Δημοσ.

Καλησπερα.. Τελικα  με πηραν τηλεφωνο  για την ανανεωση του συμβολαιου  μου   με πολυ καλο ποσο  τελικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...