netpumber Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Γενικά δεν ασχολούμαι καθόλου με gaming/hardware και το σύστημά μου αυτή τη στιγμή έχει την PALIT Geforce 210 που μου την είχε δώσει ένας φίλος. Μέχρι στιγμής έχω μια οθόνη αλλά λόγω δουλειάς σκοπεύω να βάλω άλλες δυο. Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι εαν μπορώ να βάλω επιπλέον δυο οθόνες κρατώντας αυτή την κάρτα γραφικών ή αν θα χρειαστώ κάποια άλλη. Γενικά βλέπω οτι από πίσω έχει τρεις θύρες (DVI, HDMI VGA). Ευχαρισττώ
rayven18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Σε χαμηλές αναλύσης λογικά θα τις αντέξει χωρίς προβλήματα
netpumber Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Όταν λές χαμηλές αναλύσεις; 720-1080 ή πιο κάτω; Επίσης αν έχεις κάποια άλλη υπόψην σου, για να είμαι λίγο πιο άνετα (όχι τίποτα ακραίο) πές μου
Sheogorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, netpumber είπε Καλησπέρα σας. Γενικά δεν ασχολούμαι καθόλου με gaming/hardware και το σύστημά μου αυτή τη στιγμή έχει την PALIT Geforce 210 που μου την είχε δώσει ένας φίλος. Μέχρι στιγμής έχω μια οθόνη αλλά λόγω δουλειάς σκοπεύω να βάλω άλλες δυο. Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι εαν μπορώ να βάλω επιπλέον δυο οθόνες κρατώντας αυτή την κάρτα γραφικών ή αν θα χρειαστώ κάποια άλλη. Γενικά βλέπω οτι από πίσω έχει τρεις θύρες (DVI, HDMI VGA). Ευχαρισττώ Όχι, μέχρι δυο μπορεί. Η μητρική έχει ενσωματωμένη κάρτα;
netpumber Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Ναι έχει μια VGA και μια DVI έξοδο από ό,τι βλέπω. Αν πιστέυετε πως μπορώ να κάνω τη δουλειά μου ευκολότερα απλά αγοράζοντας μια λίγο πιο καινούρια, δεν έχω πρόβλημα.
Sheogorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, netpumber είπε Ναι έχει μια VGA και μια DVI έξοδο από ό,τι βλέπω. Αν πιστέυετε πως μπορώ να κάνω τη δουλειά μου ευκολότερα απλά αγοράζοντας μια λίγο πιο καινούρια, δεν έχω πρόβλημα. Καλησπέρα, σαφώς θα γίνει ευκολότερα ετσι η δουλειά. Από Kepler και μετα μπορείς να συνδέσεις μέχρι τρεις κάρτες. Δεν έχω δοκιμάσει για 4. Τώρα είμαι στην δουλειά, θα κοιτάξω το βράδυ για πληροφορίες και επανέρχομαι. Μα αν υπάρχει χρόνος, καλύτερα να δοκιμαστεί να μπουνε δυο πάνω στην κάρτα και άλλες δυο στην μητρική. Πάνω από δυο στην 210 πάντως δεν μπαίνουν. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Sheogorath 2
netpumber Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Ok. Θα περιμένω μέχρι το βράδυ γιατί δεν ξέρω καν τι είναι το Kepler (πέρα από το τηλεσκόπιο). Επίσης δεν ξέρω αν βοηθάει σαν πληροφορία το οτι έχω αυτήν τη μητρική και αυτό το τροφοδοτικό Ευχαριστώ πολύ. 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Από όσο ειδα, υποστηρίζει δυο οθόνες και η μητρική, ανεξάρτητα, συνεπως θεωρητικά μπορείς με την 210 και την μητρική να έχεις 4 οθόνες ταυτόχρονα. Και εγώ έχω την ίδια μητρική, τιμιοτατη είναι.
netpumber Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Θα είναι εντάξει λες με τις αναλύσεις ;
netpumber Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω έτσι (δυο οθόνες στην κάρτα γραφικών και μια στην μητρική) και βλέπουμε. Αλήθεια, μιας και ασχολείσαι με hardware έχεις να προτείνεις καμιά καλή οθόνη για πολύωρη χρήση; Σε ευχαριστώ και πάλι. 1
Sheogorath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, netpumber είπε Ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω έτσι (δυο οθόνες στην κάρτα γραφικών και μια στην μητρική) και βλέπουμε. Αλήθεια, μιας και ασχολείσαι με hardware έχεις να προτείνεις καμιά καλή οθόνη για πολύωρη χρήση; Σε ευχαριστώ και πάλι. Καλύτερα γράψε στο υποφορουμ των οθονών εκεί είναι πιο ειδικοί. Εγω έχω την ΗΡ27ΕS και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα