Προς το περιεχόμενο

Accelero+ gtx 780.

toyo73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνωντας κατι συρταρια, βρηκα ψυκτρακια απο παλια accelero και ειπα να φτιαξω εσπρεσσακι και να κανω χειροτεχνιες.Το πειραματοζωο, μια Asus που ηταν:D direct cu II.Tωρα ειναι accelero xtreme 4.Kαμια σχεση οι 2 ψυξεις.Κλασεις ανωτερη η  accelero.Τα ψυκτρακια κολληθηκαν με Akasa thermal adhesive tape.

http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Cooling solutions&type_sub=Thermal Interface&model=AK-TT12-80

https://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans.html?keyphrase=AKASA+AK-TT12-80+THERMAL+ADHESIVE+TAPE

1300MHZ  πυρηνας 1850 mhz μνημες.Θερμοκρασιες 50-52c πυρηνας,  κατω απο 70c τα VRM.Με φτιαγμενο bios  και ανοιγμενο TDP.Σε μαμα ρευματα-ρολογια 47c με τους ανεμιστηρες να κοιμουνται.Θερμοκρασια δωματιου 23c

DSC01962.JPG

DSC01965.JPG

DSC01968.JPG

DSC01969.JPG

Επεξ/σία από toyo73
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσοχή αυτή η μλκια της Akasa δεν ειναι καθόλου καλή, με τον καιρό θα αρχίσουν να πέφτουν μόνα τους. Και πάω στοίχημα δεν θα είναι και ιδιαίτερα θερμικά αγώγιμη. Την έχω και εγώ, πιο πεταμένα λεφτά σε ψύξη δεν έχω ξαναδώσει.

Προσωπικά ανακατεύω 2/3 φθηνή πάστα με 1/3 κυανοακρυλική κόλλα και κολλάω ψύκτρες στα VRM και μνήμες.

2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Προσοχή αυτή η μλκια της Akasa δεν ειναι καθόλου καλή, με τον καιρό θα αρχίσουν να πέφτουν μόνα τους. Και πάω στοίχημα δεν θα είναι και ιδιαίτερα θερμικά αγώγιμη. Την έχω και εγώ, πιο πεταμένα λεφτά σε ψύξη δεν έχω ξαναδώσει.

Προσωπικά ανακατεύω 2/3 φθηνή πάστα με 1/3 κυανοακρυλική κόλλα και κολλάω ψύκτρες στα VRM και μνήμες.

Θελει καλο πατημα περιπου 15 δευτερολεπτα.Εχω ειδικη θερμοαγωγιμη κολλα τις Arctic, αλλα ειπα να μην κανω κατι μονιμο.Πιστευω οτι παιζει ρολλο και τι θερμοκρασια αναπτυσει το μερος που την κολλας.Εαν "βραζει" ισως, αλλα δειχνουν να κολλησαν καλα.Σε μια gtx 580, τα ειχα πανω απο χρονο κολλημενα και ηταν ακλονητα.

2 ώρες πριν, ALFR3D είπε

την 4 η την 3 εκδοση εχεις? νομιζω η 4 ερχετε με δικιo της heat sink που παει αντι για backplate. την 4 εχω και εγω και ειναι αριστη. μειον 25c απο τη στοκ (FE)

Η 4 ειναι.Απλως δεν εβαλα το backplate.To θεωρησα υπερβολη.Αφησα το μαμα, καθως  οι θερμοκρασιες ειναι σε αλλη κατηγορια, ακομη και στα VRM.Μακραν οτι καλυτερο υπαρχει σε αεροψυξη.Εβαλα και φρεσκια MX4 και εδεσε η συνταγη.

Εσενα ποσο την κραταει σε βαθμους την 1070;

17 ώρες πριν, ALFR3D είπε

πριν, σε πολυωρο gaming (χωρις oc) πηγαινε 82-85 C τωρα ζητημα αν φτανει 60, και core 2050 ΜΗΖ που την πηγα 62 max μετα απο ωρες. πολυ καλη λυση και αθορυβη

Περιμενα  πιο κατω να σου πω.Τι παστα εβαλες;Eγω εχω φτιαξει απο Bios  το fan curve να δουλευει απο 55c 100%.Eτσι και αλλιως και στο τερμα ειναι αθορυβο.:wub:Α, εχω και το πλαινο ανοιχτο, που βοηθαει το accelero, αλλα και τις αντιστοιχες υλοποιησεις.Βασικα, στο δικο μου  ταπεινο κουτακι, με το πλαινο ανοιχτο πεσανε ολες οι θερμοκρασιες παντου.

36 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Περιμενα  πιο κατω να σου πω.Τι παστα εβαλες;Eγω εχω φτιαξει απο Bios  το fan curve να δουλευει απο 55c 100%.Eτσι και αλλιως και στο τερμα ειναι αθορυβο.:wub:Α, εχω και το πλαινο ανοιχτο, που βοηθαει το accelero, αλλα και τις αντιστοιχες υλοποιησεις.Βασικα, στο δικο μου  ταπεινο κουτακι, με το πλαινο ανοιχτο πεσανε ολες οι θερμοκρασιες παντου.

ισως με τετοιο fan curve να πηγαινε πιο κατω. εβαλα μχ4. Πως βλεπεις τις θερμοκρασιες των Vram?

1 ώρα πριν, ALFR3D είπε

ισως με τετοιο fan curve να πηγαινε πιο κατω. εβαλα μχ4. Πως βλεπεις τις θερμοκρασιες των Vram?

Πρεπει να εχει ασθητηρα η καρτα.Εαν εχει, με καποιο προγραμμα π.χ gpu-z, hw-info, After burnet κ.α.Εμενα δεν εχει.Εχει ασθητηρα θερμοκρασιας των VRM.

Αυτα ειναι αλλα κολπα.Aλλα το accelero ειναι οτι ποιο κοντα σε υδροψυξη και για τα χρηματα του καρα-λεει.

Ποια titan ειναι; Με ποσο ρευμα εισαι 1.3;Eχει βαλει φτιαχτο bios;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, toyo73 είπε

Αυτα ειναι αλλα κολπα.Aλλα το accelero ειναι οτι ποιο κοντα σε υδροψυξη και για τα χρηματα του καρα-λεει.

Ποια titan ειναι; Με ποσο ρευμα εισαι 1.3;Eχει βαλει φτιαχτο bios;

Πάει καιρός που τα γύρισα στοκ.

Τωρα είμαι με στοκ τάση και μπουσταρισμα 1GHz μόνο του.

Σημερα δοκίμασα μια Titan Z που πήρα για δουλειά. Στοκ boostάσε στο Valley στα 1202MHz. Τι binning τους κάνανε οι πουστηδες...

IMG_5680.PNG

Επεξ/σία από Sheogorath

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...