Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, margaritagr είπε

Για μένα χάνει πολυ εξωτερικά με τις μικρές ζάντες κι επισης χάνει με το μικρό tablet με τα μεγάλα bezels για πίνακα οργάνων. Δε θα την έπαιρνα, μονο αν ειχα τρέλα με το σήμα. 

Touareg μεγάλο έπος.

καλα δε χρειάζεται ν αναφερθώ σε i8, Amg, M type και τα λοιπά προσιτά αμαξάκια.....

Εμένα δε μου άρεσαν πολύ οι διάφοροι διακόπτες που είχε, η οθόνη δεν είναι τόσο άσχημη από κοντά 

Επίσης έχει αρκετά εξτρά σε αυτά τα χρήματα (lane assist, κάμερα οπισθοπορείας, cruise control, ένα πράμα σαν siri το οποίο δε κατάλαβα ακριβώς τι κάνει :P κλπ κλπ)

Βέβαια γούστα είναι αυτά, εγώ όταν σε κάθε παραπάνω ίντσα διαμέτρου ζάντας βλέπω κατοστάρικα (στα λάστιχα), οπότε πάλι μιλώντας προσωπικά, θεωρώ ότι οι 16άρες είναι η χρυσή τομή 

Νομίζω πάντως ότι σε αυτά τα λεφτά είναι καλό vfm, όταν έχουν φτάσει για πλάκα 20 χιλιάρικα τα auris και τα focus

Αν σου αρέσουν τα τζιπ, πρέπει να δεις από κοντά το καινούριο Q8

Τρέλλα... 

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν ειχα δει στην έκθεση προηγούμενη χρονια το q7 ηταν ΜΑΚΡΑΝ το αγαπημένο μου..

Τωρα με το q8 φαντάζομαι θα αρρωστήσω..... Πρέπει να πάω στο tour που διοργανώνουν. Καθώς θέλω να δω και το νέο q3. 

Για τη Mercedes η προσφορά αυτή δε διαφωνώ πως ειναι καλή απλώς εμενα δε με ικανοποίησε στο μάτι, και δε θα προχωρούσα στην έρευνα για αμάξι αν πρώτα δε μου άρεσε αυτο που βλέπω. 

Δημοσ.

Αυτό το τσίρκο με τα μοντέλα και καλά πότε θα σταματήσει ρε γαμοτο

Έχει καταντήσει αΐδια

Καταρχήν είναι προσβλητικό για τα ίδια τα κορίτσια

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Όταν ειχα δει στην έκθεση προηγούμενη χρονια το q7 ηταν ΜΑΚΡΑΝ το αγαπημένο μου..

Τωρα με το q8 φαντάζομαι θα αρρωστήσω..... Πρέπει να πάω στο tour που διοργανώνουν. Καθώς θέλω να δω και το νέο q3. 

Για τη Mercedes η προσφορά αυτή δε διαφωνώ πως ειναι καλή απλώς εμενα δε με ικανοποίησε στο μάτι, και δε θα προχωρούσα στην έρευνα για αμάξι αν πρώτα δε μου άρεσε αυτο που βλέπω. 

Την audi δύσκολα θα την άλλαζα, με έχει κερδίσει για πολλούς λόγους. Όσο αφορά την Α class, δεν έχω ασχοληθεί με το τελευταίο μοντέλο που έχει και στην έκθεση που λέτε αλλά πάντως αυτό το αυτοκίνητο σχεδόν το μισώ ρε παιδί μου. Και εξηγούμαι: Πολύ καλό αυτοκίνητο όσο αφορά κατασκευή και τεχνολογία, όμως: Έχει μέγεθος ρε παιδιά ενός μεσαίου αυτοκινήτου ενώ παράλληλα έχει ένα πορτ μπαγκαζ ισάξιο με μπαγκαζιέρα μηχανής! (το λέω με ίχνος υπερβολής βέβαια αλλά καταλαβαίνετε).

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Stamer είπε

Την audi δύσκολα θα την άλλαζα, με έχει κερδίσει για πολλούς λόγους. Όσο αφορά την Α class, δεν έχω ασχοληθεί με το τελευταίο μοντέλο που έχει και στην έκθεση που λέτε αλλά πάντως αυτό το αυτοκίνητο σχεδόν το μισώ ρε παιδί μου. Και εξηγούμαι: Πολύ καλό αυτοκίνητο όσο αφορά κατασκευή και τεχνολογία, όμως: Έχει μέγεθος ρε παιδιά ενός μεσαίου αυτοκινήτου ενώ παράλληλα έχει ένα πορτ μπαγκαζ ισάξιο με μπαγκαζιέρα μηχανής! (το λέω με ίχνος υπερβολής βέβαια αλλά καταλαβαίνετε).

Κοίτα, είχα δει το Q2 στα 22400 (τόσο βγαίνει περίπου και η A-Class χωρίς τις 5ετίες)

Εσωτερικό πολύ όμορφο αλλά εξωτερικά αδιάφορο, χωρίς ούτε κατά διάνοια τα extra της Mercedes και από χώρους μέτριο (παρά τα ονομαστικά 400 λίτρα του χώρου αποσκευών, τα οποία στο μάτι δε μου έκαναν μεγάλη διαφορά από τα 380 της νέας A-Class, τα οποία είναι more or less στον μ.ο. της κατηγορίας)

Πάντα μιλάω για αυτοκίνητα που (έστω και πολύ οριακά) θα μπορούσα να αγοράσω, αν πάμε σε παραπάνω μοντέλα (και άρα χρήματα) δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω ασχοληθεί  :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Κοίτα, είχα δει το Q2 στα 22400 (τόσο βγαίνει περίπου και η A-Class χωρίς τις 5ετίες)

Εσωτερικό πολύ όμορφο αλλά εξωτερικά αδιάφορο, χωρίς ούτε κατά διάνοια τα extra της Mercedes και από χώρους μέτριο (παρά τα ονομαστικά 400 λίτρα του χώρου αποσκευών, τα οποία στο μάτι δε μου έκαναν μεγάλη διαφορά από τα 380 της νέας A-Class, τα οποία είναι more or less στον μ.ο. της κατηγορίας)

Πάντα μιλάω για αυτοκίνητα που (έστω και πολύ οριακά) θα μπορούσα να αγοράσω, αν πάμε σε παραπάνω μοντέλα (και άρα χρήματα) δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω ασχοληθεί  :)

Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ απλά έμεινα στο γεγονός οτι δίνουν ενα μικρό αυτοκίνητο που εν τέλη δεν είναι μικρό αλλά έχει το πορτ μπαγκαζ μικρού. Δεν βρίσκω λογική, δεν ξέρω.

Κατά τα λοιπά, είναι αλήθεια οτι η Audi (όπως και οι περισσότεροι μεγάλοι γερμανοί κατασκευαστές) είναι λίγο σπαρτιάτες στον εξοπλισμό και θα πρέπει να τον πληρώσεις τον εξτρα και μάλιστα αδρά! Τις περισσότερες φορές βάζοντας σε audi τα αντίστοιχα εξτρά ενός αντίστοιχου ανταγωνιστικού mercedes για παράδειγμα, τότε η τελική τιμή σου πάει ακόμα περισσότερο και από το mercedes.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stamer είπε

Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ απλά έμεινα στο γεγονός οτι δίνουν ενα μικρό αυτοκίνητο που εν τέλη δεν είναι μικρό αλλά έχει το πορτ μπαγκαζ μικρού. Δεν βρίσκω λογική, δεν ξέρω.

Μα δεν είναι μικρό αυτοκίνητο, είναι αυτοκίνητο C segment, με διαστάσεις παρόμοιες με τον ανταγωνισμό 

370 lt τελικά

image.png.39f0d50b9e824067c88d396459b0adc8.png

Παραπάνω έβαλα μια σύγκριση των premium της κατηγορίας 

Δες και τα πιο "λαϊκά"

image.png.0c908caddb10e1e24953428d6e7c9ee3.png

Δε βλέπω να υστερεί (ουσιαστικά) σε χωρητικότητα από κάποιο...

Δημοσ.

Με τα αναγραφόμενα λίτρα δεν τα πήγαινα ποτέ καλά. Δεν μου λένε κάτι σαν αριθμοί παρά μόνο η πρακτικότητα. Ξανα τονίζω οτι δεν ξέρω το τελευταίο μοντέλο που έβγαλε τώρα. Το ακριβώς προηγούμενο είχα πάει να το δω και όταν άνοιξα το πορτ μπαγκαζ έπαθα πλάκα. Με είχε πιάσει νευρικό γέλιο. Τώρα εάν τα λίτρα τα βγάζει ρίχνοντας τα πίσω καθίσματα ή κάπως αλλιώς, δεν κάθομαι να εξετάσω ποτέ κάτι τέτοιο. Απλά είδα και έκρινα με το μάτι όπως κάνω σε όλα τα αυτοκίνητα. Την παλιά a class που ήταν κοντό αυτοκίνητο, ναι, τον κατανοούσα τον αποθηκευτικό του χώρο.

Τι εννοείς με το c segment, οτι το βγάζουν έναντι golf, a3 κ.λ.π.; Δεν ξέρω τι κάνουν αλλά αυτό λέω κι εγώ στην ουσία. Οτι για το μέγεθός του, το πορτ μπαγκαζ του με απογοητεύει. 
Τέλος πάντων, προφανώς μπαίνουμε σε λημέρια περί γούστου και αναγκών οπότε δεν διαφωνούμε και σε κάτι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Stamer είπε

Τι εννοείς με το c segment, οτι το βγάζουν έναντι golf, a3 κ.λ.π.; Δεν ξέρω τι κάνουν αλλά αυτό λέω κι εγώ στην ουσία. Οτι για το μέγεθός του, το πορτ μπαγκαζ του με απογοητεύει. 
 Τέλος πάντων, προφανώς μπαίνουμε σε λημέρια περί γούστου και αναγκών οπότε δεν διαφωνούμε και σε κάτι.

Εννοώ ότι δεν είναι  "ενα μικρό αυτοκίνητο που εν τέλη δεν είναι μικρό", είναι ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας μεγέθους, που είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα μας, ας τα πούμε οικογενειακά hatchback :)

Προφανώς και δε διαφωνούμε σε κάτι ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Μα δεν είναι μικρό αυτοκίνητο, είναι αυτοκίνητο C segment, με διαστάσεις παρόμοιες με τον ανταγωνισμό 

370 lt τελικά

image.png.39f0d50b9e824067c88d396459b0adc8.png

Παραπάνω έβαλα μια σύγκριση των premium της κατηγορίας 

Δες και τα πιο "λαϊκά"

image.png.0c908caddb10e1e24953428d6e7c9ee3.png

Δε βλέπω να υστερεί (ουσιαστικά) σε χωρητικότητα από κάποιο...

Και μένει το golf που έχει βγει τόσα χρονια πριν να έχει καλύτερους χώρους απο αμάξια που κυκλοφόρησαν τωρα :D

Επεξ/σία από margaritagr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Καλησπερες μόλις γύρισα και εγώ ωραία ήταν και χάρηκα που είχε κόσμο

Για να μην φορτώνω το φόρουμ ορίστε και κάποιες φωτογραφίες από εμένα

https://photos.app.goo.gl/hLzH3G2gfpks8xfj9

Ολόφρεσκες... Άργησες ένα χρόνο μόνο 😋😋🙃

(το άλμπουμ το έχεις αυτοκίνηση 2017) 😉

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
15 ώρες πριν, terry308 είπε

Ολόφρεσκες... Άργησες ένα χρόνο μόνο 😋😋🙃

(το άλμπουμ το έχεις αυτοκίνηση 2017) 😉

Lol , καλά ντε ήμουν πτώμα και τις ανέβασα απο κινητό , οπότε έκανα λάθος στο όνομα του αλμπουμ , θα το αλλάξω το βραδάκι σε 2016 :D

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/11/2018 στις 6:51 ΜΜ, margaritagr είπε

Για μένα χάνει πολυ εξωτερικά με τις μικρές ζάντες κι επισης χάνει με το μικρό tablet με τα μεγάλα bezels για πίνακα οργάνων. Δε θα την έπαιρνα, μονο αν ειχα τρέλα με το σήμα. 

Touareg μεγάλο έπος.

καλα δε χρειάζεται ν αναφερθώ σε i8, Amg, M type και τα λοιπά προσιτά αμαξάκια.....

Κάνε 2-3 ταξιδάκια με την A-class. Μετά ξαναπιάσε το Golf.

Δεν θα δώσεις σημασία στις ζάντες, ούτε στα bezels, trust me.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...