Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10-18 Νοεμβρίου εξελίσσεται η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018 στο Ελληνικό. Όσοι πάτε πείτε εντυπώσεις,τι σας έμεινε απο την έκθεση,ποιο αυτοκίνητο σας εντυπωσίασε περισσότερο και ποιο λιγότερο αλλά και τι άλλο θα θέλατε να δείτε. Ανεβάστε και καμία φωτογραφία απο την έκθεση.

Περισσότερα εδω.

https://www.autokinisiexpo.gr/

• Like 1
Δημοσ.

Ξενέρα, βέβαια κακώς δεν το είχα ψάξει, οι μισές εταιρίες έλειπαν (Toyota, Honda, Mitsubishi, Suzuki, Opel, Peugeot, Audi και άλλες)

Μου άρεσε πολύ το καινούριο Focus

Χαμός με την Α160 στη προσφορά με τα 24600...

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ποια προσφορά? Γίνε λίγο πιο λεπτομερής αν μπορείς για εμάς που είμαστε από μακριά.

Δημοσ.

image.png.5d5cdc4a88529ddf28eb0a0bc9b31cb5.png

Όταν το είδα εν τω μεταξύ έλεγα το αμάξι θα είναι άδειο, όμως η έκδοση είναι ψιλό κομπλέ, ΟΚ δεν έχει και παπάδες πάνω αλλά δε το λες και γυμνό το αμάξι...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Ξενέρα, βέβαια κακώς δεν το είχα ψάξει, οι μισές εταιρίες έλειπαν (Toyota, Honda, Mitsubishi, Suzuki, Opel, Peugeot, Audi και άλλες)

Παλι καλα που το είπες γιατί το είχα σκοπό για να πάω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα ποιο πολυ για να δω το Leaf, μου αρεσε αρκετα, ισως το επομενο αμαξι μου αλλα με ποιο λογικη τιμη, αλλα εκει που επαθα πλακα ηταν με την ηχομονωση εχουν καταφερει στην Guilietta. Μπηκα μεσα, εκλεισα την πορτα και δεν ακουγα ΤΙΠΟΤΑ απο την βαβουρα της εκθεσης.2018-11-12.jpg.4a39457f54e8d557154ca82f368cb406.jpg88821416_2018-11-122.jpg.4ea93820d21a5709ef25c896e7a6f5fa.jpg

2018-11-12.jpg.4d8d5d7ba9185db04c0e4ea79f161b57.jpg

2018-11-12 1.jpg

2018-11-12 0.jpg

Επεξ/σία από Mesqal
  • Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, mp123 είπε

Παλι καλα που το είπες γιατί το είχα σκοπό για να πάω. 

Αν πηγαίνεις για συγκεκριμένα μοντέλα μπορεί να αξίζει, γιατί είναι μικρή και δε κουράζει... 

Επειδή είμαι στη τελική ευθεία για αγορά, η αλήθεια είναι ότι ήθελα να δω από κοντά το CH-R και το Astra, αν και δεν είναι στις πρώτες μου επιλογές

8 ώρες πριν, Mesqal είπε

Πηγα ποιο πολυ για να δω το Leaf, μου αρεσε αρκετα, ισως το επομενο αμαξι μου αλλα με ποιο λογικη τιμη, αλλα εκει που επαθα πλακα ηταν με την ηχομονωση εχουν καταφερει στην Guilietta. Μπηκα μεσα, εκλεισα την πορτα και δεν ακουγα ΤΙΠΟΤΑ απο την βαβουρα της εκθεσης.

Ωραία απέξω η Ιταλίδα, από μέσα όμως φαίνεται αρκετά παρωχημένη η σχεδίασή της... 

Δημοσ.
Στις 12/11/2018 στις 10:39 ΠΜ, AristidisZ είπε

Ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί και γω είχα σκοπό να πάω το προσεχές ΣΚ. 

Δημοσ.
Στις 12/11/2018 στις 11:19 ΠΜ, AristidisZ είπε

image.png.5d5cdc4a88529ddf28eb0a0bc9b31cb5.png

Όταν το είδα εν τω μεταξύ έλεγα το αμάξι θα είναι άδειο, όμως η έκδοση είναι ψιλό κομπλέ, ΟΚ δεν έχει και παπάδες πάνω αλλά δε το λες και γυμνό το αμάξι...

Για μένα χάνει πολυ εξωτερικά με τις μικρές ζάντες κι επισης χάνει με το μικρό tablet με τα μεγάλα bezels για πίνακα οργάνων. Δε θα την έπαιρνα, μονο αν ειχα τρέλα με το σήμα. 

Touareg μεγάλο έπος.

καλα δε χρειάζεται ν αναφερθώ σε i8, Amg, M type και τα λοιπά προσιτά αμαξάκια.....

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/11/2018 στις 2:45 ΜΜ, turbat0s είπε

Kia Ceed.

Ραγδαία εξέλιξη από τους σχιστομάτηδες που βέβαια αντικατοπτρίζεται και στις τιμές.

Με αυτό το avatar ? .......   Ντροπή !!!!!   😇😇

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...