Green Dragon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα σε όλους! Μου ήρθε πριν λίγο ειδοποίηση για την προσφορά...163 ευρώ με έξοδα αποστολής κ.λ.π μέσα. https://news.xiaomi-miui.gr/official-global-version-xiaomi-redmi-note-6-pro-4gb-64gb-black/ για όποιον ενδιαφέρεται.
Geo4ever Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 geekbuying και εγγύηση όμως δεν πάνε μαζί, για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν καλά τους όρους γιατί την είχα πατήσει πριν χρόνια.
Green Dragon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Geo4ever είπε geekbuying και εγγύηση όμως δεν πάνε μαζί, για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν καλά τους όρους γιατί την είχα πατήσει πριν χρόνια. Σωστό που το αναφέρεις για ενημέρωση. Αν θέλεις να μας πεις τι ισχύει από πλευράς εγγύησης στο συγκεκριμένο μαγαζί.
termitiss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 το έχει και gearbest με κουπόνι GBMP1111NP8 , ίδια τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά
Geo4ever Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Σωστό που το αναφέρεις για ενημέρωση. Αν θέλεις να μας πεις τι ισχύει από πλευράς εγγύησης στο συγκεκριμένο μαγαζί. Για τώρα δεν το γνωρίζω για αυτό προτρέπω όποιον τον ενδιαφέρει να το κοιτάξει ο ίδιος. Την είχα πατήσει προ 3ετίας με Le eco Max 2, το όποιο, όπως γίνονταν τότε με τα κινητά έρχονταν ανοιχτά και φλασαρισμένα. Στις 2 ήμερες της χρήσης η οθόνη δεν ανταποκρίνονταν σωστά, και την τρίτη άρχισε να κάνει τρεμοπαίξιμο ελαφρύ, στέλνω email εξηγώ την κατάσταση και μου απαντούν την επόμενη ότι πέρασε 1 εβδομάδα οπότε καλύπτουν ΜΟΝΟ τα έξοδα επιδιόρθωσης (και ναι το ανέφερε στους όρους εγγύησης) και όχι τα ανταλλακτικά, ρωτάω πόσο στοιχίζει η οθόνη και μου λένε 100 ευρώ. Λέω δεν παίζει ανοίγω υπόθεση στο paypal αναφέρω ότι η συσκευασία ήταν ανοιχτή και η συσκευή χαλασμένη και ζητώ DOA. Παραθέτουν την ημερομηνία που έφτασε Ελλάδα και ΌΧΙ στα χέρια μου, οπότε είχε περάσει μία εβδομάδα, δε μπορώ να αποδείξω ότι ήταν ανοιχτό και μπουμ την χάνω την υπόθεση. Έτσι απλά
babyonboard Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 To Mi A2 δεν είναι καλύτερο στα ίδια λεφτά?
StigmaX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, babyonboard είπε To Mi A2 δεν είναι καλύτερο στα ίδια λεφτά? Το mia2 έχει στοκ αντροιντ με τα καλά και τα κακά του. Προσωπικά για εμένα μόνο και μόνο που δε μπορεί να κάνει Miracast με την τηλεόραση είναι deal breaker.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα