madrivermadonus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα Στο router μου Tplink vr400 εχω βαλει ενα usb storage για network share. Στα 2 pc μου με w7 το βλέπουν κανονικά είτε απο τα network places είτε χτυπώντας το drive letter (\\z) και έχουν δικαιώματα ανάγνωσης/γραφής. Ωστόσο, σε 2 pc με W10 ενώ εμφανίζεται στις θέσεις δικτύου ως "Ζ" και μπορούν να μπουν στα περιεχόμενα, δεν εχω δυνατοτητα εγγραφης ενω παράλληλα αν χτυπήσω το \\z δεν μπορώ αν μπω (βγαζει το κλασσικό error 0x80004005, "δεν ειναι δυνατή η πρόσβαση"). Καμιά ιδέα; έχω δοκιμάσει διάφορα χωρίς επιτυχία και έχουν σπάσει τα νεύρα μου... Ευχαριστώ
M@dB0x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 στα win10 ενεργοποιησε το smb1 control panel>add remove>windows features.
madrivermadonus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, M@dB0x είπε στα win10 ενεργοποιησε το smb1 control panel>add remove>windows features. ημουν ετοιμος να αμφισβητησω αυτο που προτεινες γιατι το smb1 υποστηριζεται απο xp. δεν ηξερα οτι εχει να κανει και με πιο προσφατα network share. Όπως και να έχει το έκανα και δούλεψε. (ευχαριστώ) Ωστόσο έχει δημιουργηθεί έτσι κενό ασφαλείας...είναι μονόδρομος; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα