phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Έχω έναν Corsair Force 3 120GB και έχει έρθει η ώρα να τον αλλάξω. Τι παίζει τον τελευταίο καιρό με δαύτους; Τι αξίζει; Η μητρική είναι η P8Z77-V PRO. Τρομακτικές απαιτήσεις από άποψη χωρητικότητας δεν έχω, τόσα χρόνια είμαι με 120GB (111 για την ακρίβεια). Δε θα με χαλούσε στο 1ΤΒ, αλλά με τις τιμές που βλέπω στο skroutz νομίζω θα προτιμούσα να πάω στα 500GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Έχω έναν Corsair Force 3 120GB και έχει έρθει η ώρα να τον αλλάξω. Τι παίζει τον τελευταίο καιρό με δαύτους; Τι αξίζει; Η μητρική είναι η P8Z77-V PRO. Τρομακτικές απαιτήσεις από άποψη χωρητικότητας δεν έχω, τόσα χρόνια είμαι με 120GB (111 για την ακρίβεια). Δε θα με χαλούσε στο 1ΤΒ, αλλά με τις τιμές που βλέπω στο skroutz νομίζω θα προτιμούσα να πάω στα 500GB. bro !! εδω εισαι !! https://www.skroutz.gr/s/13867020/Samsung-860-Evo-500GB.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Ωραίος. Οπότε τώρα είμαι ανάμεσα σε παραλαβή από You point ή απ' το Msystems με 3.50€ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Τον πήρα πριν λίγο από αλλού τελικά. Έχει αλλάξει τίποτα από άποψη εγκατάστασης λειτουργικού/προγραμμάτων τα τελευταία χρόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, phanispal said: Τον πήρα πριν λίγο από αλλού τελικά. Έχει αλλάξει τίποτα από άποψη εγκατάστασης λειτουργικού/προγραμμάτων τα τελευταία χρόνια; Win 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 7 64bit, το σκέφτομαι ακόμα για 10άρια, αντιπαθώ τις αλλαγές :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Τον έβαλα χθες, αλλά να σας πω την αλήθεια περίμενα περισσότερα πράγματα. Ναι μεν υπάρχει κάποια διαφορά στην ταχύτητα, αλλά όχι κάτι τρομερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από sata σε sata στην ίδια μητρική 6ετίας τι περίμενες να δεις δηλαδή? 😋 Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι ότι το έβαλες στα σωστά ports. https://www.asus.com/us/Motherboards/P8Z77V_PRO/specifications/ Intel® Z77 chipset : 2 x SATA 6Gb/s port(s), gray 4 x SATA 3Gb/s port(s), blue Δεν έχουν όμως πάρα πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. (από skroutz τα στοιχεία) Samsung 500 GB SATA III Επιδόσεις Read Speed 550 MB/s Write Speed 520 MB/s Maximum 4KB Random Write 90000 IOPS Corsair 120 GB SATA III Επιδόσεις Read Speed 550 MB/s Write Speed 510 MB/s Maximum 4KB Random Write 85000 IOPS Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Ναι, στα 6BG/s έχει μπει. Ε φανταζόμουν ότι μετά από τόσα χρόνια θα έβλεπα μεγαλύτερη διαφορά. Άκουγα για Samsung Evo 840, για 850, άκουσα πρόσφατα και για 860 και λέω εδώ είμαστε. Τέλος πάντων, δε λέω ότι απογοητεύτηκα, απλά αυτό που μου έμεινε είναι η μεγαλύτερη χωρητικότητα. Από διαφορά σε ταχύτητα λίγα πράγματα. Για 80€ μια χαρά. Είχα ξεχάσει εν τω μεταξύ ότι ο Force 3 έχει τέτοια read/write. Αν και νομίζω ότι δεν παίζουν πρωταρχικό ρόλο αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Σωστά, τα IOPS παίζουν πρωταρχικό ρόλο. Και είναι παρόμοια Εδώ εγώ με τον 970evo των 3400MB/s και των 450000 IOPS και δε βλέπω τον ουρανό με τ' άστρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα