maxdore217 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Havik είπε Το ''Ότι πληρώνεις παίρνεις '' δεν ισχύει πάντοτε…. Εδώ ισχύει όμως! εκτός αν θέλεις να μου πεις ένα μοντέλο με 55'' που να έχει αυτό το καλό panel που λες σε αυτά τα λεφτά. Για να μας σώσεις όλους.
Salvation81 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Παιδες σε ολα ειναι αναλογα την Χρηση....Θελετε να βλεπετε τηλεοραση και ταινιες; Ακομα και 50αρι/60αρι HZ πανελ ειναι μια χαρα. Θελετε να βλεπετε ποδοσφαιρο πχ με ξεκουραστα ματια; Κοιτατε 100αρι HZ πανελ η και παραπανω. Θελετε τα καλυτερα δυνατα χρωματα και γωνιες θεασης; Πατε σε IPS πανελ. Θελετε το καλυτερο μαυρο και δεν σας ενδιαφερουν οι γωνιες θεασης ; Πατε σε VΑ πανελ. Δυστυχως ΚΑΜΙΑ τηλεοραση δεν τα εχει ΟΛΑ. Οι OLED πλησιαζουν αλλα και εκει υπαρχουν μοντελα και μοντελα. Εγω γιαυτο προτεινω στον κοσμο μια οικονομικη 4k τωρα (πχ εγω πηρα την 55ΧΕ7096 της SONY και με καλυπτει για τωρα) και μια βαρβατη OLED σε 2-3 χρονια που στα 4k μοντελα οι τιμες θα ειναι εξευτελιστηκες μεχρι τις 65 ιντσες. Αυτα απο μενα. 3 1
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Havik είπε Chill!! Οκ ψάχνει TV 55” και ζητάει γνώμες, GIANNIS400 το ιδανικό θα ήταν να ανοίξεις άλλο θέμα, εδώ χάνετε η ερώτηση σου καθώς αφορά συγκεκριμένη προσφορά και μοντέλο, επίσης δεν ξέρω πόσοι ποι κοιτάνε για 500€ 600€ TV μπορούν να σου πουν γνώμη για μια με Χ3 τιμή. Το ''Ότι πληρώνεις παίρνεις '' δεν ισχύει πάντοτε…. Πέρα από την μάρκα, γενικά αν είχα να επιλέξω μια τηλεόραση με ένα απίστευτο Panel χωρίς τίποτα άλλο (ηχεία, wifi σμαρτ κτλ) θα την επέλεγα στο δευτερόλεπτο, ο άλλος θέλει να του ψήνει και καφέ, π.χ. θέλει να είναι 1cm πάχος αλλά να κάνει και συναυλία με τα ηχεία της… ε οκ… είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων π.χ. εγώ απλά θέλω ένα καλό panel να βάλω πάνω το pc και τα ηχεία μου. Σε καλο panel για 65αρα ποια θα επελεγες
Tresorikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 11/11/2018 στις 10:50 ΠΜ, alexakos89 είπε Μια χαρά φαίνεται σε αυτά τα λεφτά !! Alex σε παρακαλώ αν μπορείς να μ προτείνεις κάποια 50-55 ίντσες μέχρι 600 ευρώ για ταινιες λίγο μπάλα κ καμία φορά video games κ καμία 40-45 smart κ αυτή ως 400 ευρώ σε ευχαριστώ προκαταβολικά
Doubt Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Στις 14/11/2018 στις 8:10 ΜΜ, GIANNIS400 είπε Σε καλο panel για 65αρα ποια θα επελεγες 11 ώρες πριν, Tresorikos είπε Alex σε παρακαλώ αν μπορείς να μ προτείνεις κάποια 50-55 ίντσες μέχρι 600 ευρώ για ταινιες λίγο μπάλα κ καμία φορά video games κ καμία 40-45 smart κ αυτή ως 400 ευρώ σε ευχαριστώ προκαταβολικά Μήπως να πάτε στο θέμα με τις τηλεοράσεις να τα πείτε αυτά; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα