AzaZyL Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Ευτυχώς πήγα σε plasma και έχω εικόνα της προκοπής.. Την φυλάω σαν τα μάτια μου από το 2012... 3
Salvation81 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, AzaZyL είπε Ευτυχώς πήγα σε plasma και έχω εικόνα της προκοπής.. Την φυλάω σαν τα μάτια μου από το 2012... Ειχα και εγω 42αρα Panasonic Plasma απο το 2011.....Δυστυχως επειδη την ειχα κανει δωρο στους δικους μου και την ειχαν ανοιχτη ολη μερα σχεδον την εστειλα αδιαβαστη και τους πηρα μια 49αρα LG LCD.....270w καταναλωση η Plasma και μετα βιας 35w καταναλωση η LCD......Ειδικα για μεγαλους ανθρωπους η καταναλωση μετραει πολυ. 2
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Ακύρωσα την philips σήμερα και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο https://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=14696156,15763809 , άλλα θα περιμενω τα bf μπας και πεσουν 1
theoilia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, GIANNIS400 είπε Ακύρωσα την philips σήμερα και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο https://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=14696156,15763809 , άλλα θα περιμενω τα bf μπας και πεσουν και τι σχέση έχουν τα 500€ της προσφοράς με τα 1500€ για αυτές τις δύο που μας λες; 8
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, theoilia είπε και τι σχέση έχουν τα 500€ της προσφοράς με τα 1500€ για αυτές τις δύο που μας λες; Εχουν, αν νομιζεις με το που ξεκινας να ψαχνεις οτι σε καλυπτουν τα 500€ και μετα ανακαλυπτεις οτι με βάση με αυτο που θες τα 500€ ειναι αδυνατο να σε καλυψουν και 1400-1500€ ειναι μονόδρομος, τοτε αποριπτεις την πρωτη επιλογη και πας στην 2η
argosixna Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε Εχουν, αν νομιζεις με το που ξεκινας να ψαχνεις οτι σε καλυπτουν τα 500€ και μετα ανακαλυπτεις οτι με βάση με αυτο που θες τα 500€ ειναι αδυνατο να σε καλυψουν και 1400-1500€ ειναι μονόδρομος, τοτε αποριπτεις την πρωτη επιλογη και πας στην 2η "και τι σχέση έχουν τα 500€ της προσφοράς με τα 1500€ για αυτές τις δύο που μας λες , ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ!" 4
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, argosixna είπε "και τι σχέση έχουν τα 500€ της προσφοράς με τα 1500€ για αυτές τις δύο που μας λες , ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ!" εγραψα οτι ψαχνω για tv, οχι για ποσο που αντιστοιχει σε tv, εσυ συσχετιζεις τα ποσα οχι εγω, την ειδα σαν καλη προσφορα άλλα μετα προεκυψε δεν εκανε για τις απαιτησεις μου Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από GIANNIS400 2
Salvation81 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε εγραψα οτι ψαχνω για tv, οχι για ποσο που αντιστοιχει σε tv, εσυ συσχετιζεις τα ποσα οχι εγω, την ειδα σαν καλη προσφορα άλλα μετα προεκυψε δεν εκανε για τις απαιτησεις μου Εδω που τα λεμε πιο πιθανο εχω να "τσιγλας" τον κοσμο παρα κατι αλλο.... Λογικο εξαλλου, μια λεμε για μια τηλεοραση που δεν κοστιζει καλα καλα 500ε και μετα λες αποφασισα να δωσω τα τριπλασια...... Αλλα οπως και να εχει ειτε "τσιγκλισμα" ειτε οχι αυτες που αναφερες δεν εχουν καποια συνδεση με αυτο το θεμα...... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Salvation81 5
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξυπνησα σημερα το πρωι και ειπα ας παραπλανησω-τσιγλησω τον salvation81 στο θεμα προσφορας-αγορας tv. 2η φορα ξαναλέω, εψαχνα για τv, ειδα αυτην.. το εξαψα δεν μου εκανε, ρωτησα εδω να παρω γνωμες, παω για αλλα, δεν σημαινει οτι οποιος επιλεξει κατι χωρις να ξερει τις δυνατοτητες του πρεπει να παει μετα σε κατι 50-100€ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, τι δεν καταλαβες. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από GIANNIS400
manthos_27 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε Ξυπνησα σημερα το πρωι και ειπα ας παραπλανησω-τσιγλησω τον salvation81 στο θεμα προσφορας-αγορας tv. 2η φορα ξαναλέω, εψαχνα για τv, ειδα αυτην.. το εξαψα δεν μου εκανε, ρωτησα εδω να παρω γνωμες, παω για αλλα, δεν σημαινει οτι οποιος επιλεξει κατι χωρις να ξερει τις δυνατοτητες του πρεπει να παει μετα σε κατι 50-100€ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, τι δεν καταλαβες. Φίλε μου σε αυτά τα λεφτά και 58αρα σε ίντσες κάνεις συμβιβασμούς δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις μην τρελαθούμε κιόλας οτι και στραβό να εχει το δέχεσαι γιατι λες εδωσα 500 και όχι 1600 που εχουν οι άλλες που αναφέρεις! 😏
maxdore217 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε Ξυπνησα σημερα το πρωι και ειπα ας παραπλανησω-τσιγλησω τον salvation81 στο θεμα προσφορας-αγορας tv. 2η φορα ξαναλέω, εψαχνα για τv, ειδα αυτην.. το εξαψα δεν μου εκανε, ρωτησα εδω να παρω γνωμες, παω για αλλα, δεν σημαινει οτι οποιος επιλεξει κατι χωρις να ξερει τις δυνατοτητες του πρεπει να παει μετα σε κατι 50-100€ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, τι δεν καταλαβες. Ξέρεις τι φαίνεται περίεργο στον Κόσμο εδώ , ότι δεν υπολόγισες τον Βασικότερο κανόνα της αγοράς ''Ότι πληρώνεις παίρνεις '' δεν λέω ότι είναι άσχημη TV γιατί δεν την έχω δει από κοντά ) αλλά δεν μπορείς και ούτε έχεις λόγο να κάνεις σύγκριση με μοντέλο που κοστίζουν όπως είπαν και άλλα άτομα το τριπλάσιο ποσό. Μπορεί εσύ να διάβασες διάφορα εδώ μέσα και να κατάλαβες λάθος πχ ότι επειδή έχει va panel θα έχει ανάλογης εικόνα με αυτά τα μοντέλα που έβαλες! Αλλά καμία σχέση δεν έχεις, στην πραγματικότητα είναι απλά μια τηλεόραση που το πλεονέκτημα της είναι η τιμή της για το μέγεθος της ( ως αυτό βέβαια διαφωνώ λίγο γιατί είναι 3'' μεγαλύτερη από τις κλασσικές 55'' δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά με το να κερδίσεις 7,62 εκατ. στην διαγώνιο ) οπότε η αντίστοιχη 55'' Philips έχει παίξει και 399€ τόσο από ΜΜ όσο και από Κωστο (και μάλιστα αρκετές φορές ήταν το περσινό μοντέλο αλλά ουσιαστικές διαφορές δεν φαίνεται να έχουν ) Οπότε στα δικά μου μάτια είναι περισσότερο κόλπο του στιλ ότι αγοράσεις κάτι που αντίστοιχή στην μεγαλύτερη κατηγορία αλλά η διαφορά είναι μεγάλη από τις 65 στις 58 = 17,78cm Μια συμπαθητική τιμή είναι και τίποτα περισσότερο. 2
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, maxdore217 είπε Ξέρεις τι φαίνεται περίεργο στον Κόσμο εδώ , ότι δεν υπολόγισες τον Βασικότερο κανόνα της αγοράς ''Ότι πληρώνεις παίρνεις '' δεν λέω ότι είναι άσχημη TV γιατί δεν την έχω δει από κοντά ) αλλά δεν μπορείς και ούτε έχεις λόγο να κάνεις σύγκριση με μοντέλο που κοστίζουν όπως είπαν και άλλα άτομα το τριπλάσιο ποσό. Μπορεί εσύ να διάβασες διάφορα εδώ μέσα και να κατάλαβες λάθος πχ ότι επειδή έχει va panel θα έχει ανάλογης εικόνα με αυτά τα μοντέλα που έβαλες! Αλλά καμία σχέση δεν έχεις, στην πραγματικότητα είναι απλά μια τηλεόραση που το πλεονέκτημα της είναι η τιμή της για το μέγεθος της ( ως αυτό βέβαια διαφωνώ λίγο γιατί είναι 3'' μεγαλύτερη από τις κλασσικές 55'' δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά με το να κερδίσεις 7,62 εκατ. στην διαγώνιο ) οπότε η αντίστοιχη 55'' Philips έχει παίξει και 399€ τόσο από ΜΜ όσο και από Κωστο (και μάλιστα αρκετές φορές ήταν το περσινό μοντέλο αλλά ουσιαστικές διαφορές δεν φαίνεται να έχουν ) Οπότε στα δικά μου μάτια είναι περισσότερο κόλπο του στιλ ότι αγοράσεις κάτι που αντίστοιχή στην μεγαλύτερη κατηγορία αλλά η διαφορά είναι μεγάλη από τις 65 στις 58 = 17,78cm Μια συμπαθητική τιμή είναι και τίποτα περισσότερο. Δεν εκανα συγκριση, απλα ειπα οτι στα άλλα 2 μοντελα βρηκα αυτο που ηθελα, κατα τα άλλα συμφωνουμε. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από GIANNIS400
Havik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Chill!! Οκ ψάχνει TV 55” και ζητάει γνώμες, GIANNIS400 το ιδανικό θα ήταν να ανοίξεις άλλο θέμα, εδώ χάνετε η ερώτηση σου καθώς αφορά συγκεκριμένη προσφορά και μοντέλο, επίσης δεν ξέρω πόσοι ποι κοιτάνε για 500€ 600€ TV μπορούν να σου πουν γνώμη για μια με Χ3 τιμή. Το ''Ότι πληρώνεις παίρνεις '' δεν ισχύει πάντοτε…. Πέρα από την μάρκα, γενικά αν είχα να επιλέξω μια τηλεόραση με ένα απίστευτο Panel χωρίς τίποτα άλλο (ηχεία, wifi σμαρτ κτλ) θα την επέλεγα στο δευτερόλεπτο, ο άλλος θέλει να του ψήνει και καφέ, π.χ. θέλει να είναι 1cm πάχος αλλά να κάνει και συναυλία με τα ηχεία της… ε οκ… είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων π.χ. εγώ απλά θέλω ένα καλό panel να βάλω πάνω το pc και τα ηχεία μου.
miltos777 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Ποια θα έπαιρνες μεταξύ 50-55 με ένα καλό panel μέχρι 600 ευρώ?
Havik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, miltos777 είπε Ποια θα έπαιρνες μεταξύ 50-55 με ένα καλό panel μέχρι 600 ευρώ? Έμενα λες; μακάρι να ήξερα.... είμαι στο ψάξιμο για 65" -55" και περιμένω BF, το καλό είναι ότι δεν βιάζομαι και φόλα να βγει το BF θα περιμένω τα Χριστούγεννα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα