GIANNIS400 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 τελικα εχει παρει κανεις αυτην την συγκεκριμενη 58αρα ή την 65ara να μας πει γνωμες
Greg9 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίοι. Τη χτύπησα και εγώ. Μακάρι να μας βγει καλή, διότι παραείναι φθηνή για τις αναλογίες και το 4k. Πέσανε πολύ τα πάνελ.. Edit: ακύρωσα. Είδα μετά οτι δεν εχει ips... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Greg9 Ακύρωση παραγγελίας
Kypselaki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σκέφτομαι σοβαρα να την αγορασω κι εγω. Εχω εναν ενδοιασμό για το va panel. Εχω ακουσει λιγο αρνητικα σχόλια. Πειτε μου τη γνωμη σας παρακαλω.
Salvation81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Kypselaki είπε Καλησπέρα σκέφτομαι σοβαρα να την αγορασω κι εγω. Εχω εναν ενδοιασμό για το va panel. Εχω ακουσει λιγο αρνητικα σχόλια. Πειτε μου τη γνωμη σας παρακαλω. Στην SONY που εχω το VA ειναι μια χαρα αρκει να εισαι σχετικα κεντρο οταν βλεπεις. Σε μαυρο το VA υπερτερει, για χρωματα πας σε IPS. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Salvation81
GIANNIS400 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tileorasi-lg-70-4k-ultra-hd-tv-smart-dvb-t2-s2-70u και αυτην εδω σκεφτομε σοβαρα, βεβαια παω στα διπλα λ7, την εχει και με ips πανελ την ιδια σε μοντελο του 2017 με 80€ παραπανω, δλδ 1189€ σε σχεση με αυτη που ειναι μοντελο του 2018 με 1120€, δεν ξερω τι να παρω, και μπορει να σκασει καλυτερη προσφορα σε αυτην μετα απο μερικες μέρες.
Salvation81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tileorasi-lg-70-4k-ultra-hd-tv-smart-dvb-t2-s2-70u και αυτην εδω σκεφτομε σοβαρα, βεβαια παω στα διπλα λ7, την εχει και με ips πανελ την ιδια σε μοντελο του 2017 με 80€ παραπανω, δλδ 1189€ σε σχεση με αυτη που ειναι μοντελο του 2018 με 1120€, δεν ξερω τι να παρω, και μπορει να σκασει καλυτερη προσφορα σε αυτην μετα απο μερικες μέρες. Παρε την Philips και ηρεμησε....Εκτος αν σκοπευεις να βλεπεις συνεχεια τηλεοραση (εγω πηρα την SONY πριν κανα 4μηνο και εχω δει 4 ταινιες μονο πχ).
kava_bee Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά είχα πάρει την Philips 50PUS6503 από τον Κωτσόβολο πριν περίπου ένα μήνα που την είχε σε προσφορά 370€. Γενικά είναι καλή (σε σύγκριση με την hdready που είχα). To smart tv που έχει (saphi) είναι απλά για το netflix, amazon prime και το youtube γιατί κατά τ'άλλα έχει ελάχιστες και γενικά άγνωστες εφαρμογές. Η εντολές του τηλεκοντρόλ πάνε λίγο αργά. Μία στο τόσο τρώει κάποιο κώλυμα και πρέπει να την σβήσεις ή να την βγάλεις από την πρίζα για να ξεσκολίσει. Λογικά δεν πρέπει να έχει κάποιον ισχυρό επεξεργαστή γιατί σε κάποιες ταινίες σε καλή ανάλυση (είτε από tv είτε από usb) η ροή της εικόνας δεν είναι ομαλή. Δηλαδή πολλές φορές πάει λίγο σαν fastforword για κάποιο κλάσμα του δευτερολέπτου αλλά το καταλαβαίνεις. Αυτό το είχα δει και σε μια παλιά philips (2008). Στο netflix πάντως δεν το κάνει αυτό το πράγμα. Το μαύρο προφανώς δεν είναι το καλύτερο, φαινόταν αυτό και από το κατάστημα που την είδα. Ο ήχος το ίδιο. Γενικά η 50αρα τόσο πρέπει να κοστολογείται. Στα 400€ max. 1 1
maxdore217 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, kava_bee είπε Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά είχα πάρει την Philips 50PUS6503 από τον Κωτσόβολο πριν περίπου ένα μήνα που την είχε σε προσφορά 370€. Γενικά είναι καλή (σε σύγκριση με την hdready που είχα). To smart tv που έχει (saphi) είναι απλά για το netflix, amazon prime και το youtube γιατί κατά τ'άλλα έχει ελάχιστες και γενικά άγνωστες εφαρμογές. Η εντολές του τηλεκοντρόλ πάνε λίγο αργά. Μία στο τόσο τρώει κάποιο κώλυμα και πρέπει να την σβήσεις ή να την βγάλεις από την πρίζα για να ξεσκολίσει. Λογικά δεν πρέπει να έχει κάποιον ισχυρό επεξεργαστή γιατί σε κάποιες ταινίες σε καλή ανάλυση (είτε από tv είτε από usb) η ροή της εικόνας δεν είναι ομαλή. Δηλαδή πολλές φορές πάει λίγο σαν fastforword για κάποιο κλάσμα του δευτερολέπτου αλλά το καταλαβαίνεις. Αυτό το είχα δει και σε μια παλιά philips (2008). Στο netflix πάντως δεν το κάνει αυτό το πράγμα. Το μαύρο προφανώς δεν είναι το καλύτερο, φαινόταν αυτό και από το κατάστημα που την είδα. Ο ήχος το ίδιο. Γενικά η 50αρα τόσο πρέπει να κοστολογείται. Στα 400€ max. Μπράβο φίλε , που μίλησες ανοικτά ...εδώ να πούμε ότι και η 50'' VA panel έχει και μάλιστα έχει και μια μεγάλη διαφορά η δικιά σου έχει και 20watt ηχεία ενώ αυτή του θέματος 16w Αν δλδ δεν είσαι ευχαριστιμένος ως προς τον ήχο στην 2η θα είναι χειρότερα τα πράγματα . Στα υπόλοιπα προφανώς ξέρεις εξ αρχής ότι με 370€ 50'' είναι πολύ δύσκολα να βρεις ακόμα και fu που λέει ο λόγος , οπότε δεδομένου του κόστους της , μικρο συμβιβασμοί θα πρέπει να γίνουν , όπως και σε αυτήν του θέματος που είναι ναι μεν 58'' αλλά μικρότερη ως σειρά από τις φετινές. Για οικονομικές tv μια χαρά είναι και οι δύο. 1
kava_bee Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η τηλεόραση (η 50αρα) προφανώς δεν είναι για τα σκουπίδια, αλλά για τον μέσο χρήστη και για 370€ που έδωσα δεν θα το μετανιώσω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το lag που κάνει σε κάποιες ταινίες όπως το περιέγραψα παραπάνω. Εσείς που ίσως ξέρετε παραπάνω πράγματα θα καταλάβετε τι εννοώ. Εικάζω ότι είναι από τον επεξεργαστή γιατί σε ένα βίντεο για tv και συχνότητα έλεγε πως όταν έχουν αδύναμους επεξεργαστές (κάτω από 150mhz) ζορίζονται στην συχνότητα ανανέωσης της εικόνας. Νομίζω πως σήμερα, αν κάποιος έχει μια fullhd τηλεόραση, δεν αξίζει να πάρει 4k με κάτω από 550€ (για 50inch). Μπορεί να πάρει ένα smart box και μετά από 2 χρόνια που οι oled ίσως θα έχουν πέσει στα 600€ να πάρει τότε. Εγώ είχα μια hdready χωρίς ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και γιαυτό η 50αρα philips με 370€, με ένα υποτυπώδες smart tv είναι καλά. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από kava_bee
manthos_27 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχα πάρει και εγώ την 50 Philips από τον κωτσοβολο στα 369 δεν εμεινα ευχαριστημένος καθόλου δεν ειχε ζεστά χρώματα και η ποιότητα εικόνας δεν μ άρεσε καλύτερα να δώσετε 90 ευρο παραπάνω να πατε σε lg sony Phillips εγω προσωπικά την γυρισα πίσω! Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από manthos_27 1
GIANNIS400 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Με αυτά που διάβασα και σε άλλα site θα απορρίψω την παραγγελία μου και θα πάω σε μια απο αυτές τις 4 https://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=14932803,12841854,16062961,14699079 ανεβάζοντας 2,5 φορές την δαπάνη μου.
mcgerger Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kava_bee είπε Η τηλεόραση (η 50αρα) προφανώς δεν είναι για τα σκουπίδια, αλλά για τον μέσο χρήστη και για 370€ που έδωσα δεν θα το μετανιώσω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το lag που κάνει σε κάποιες ταινίες όπως το περιέγραψα παραπάνω. Εσείς που ίσως ξέρετε παραπάνω πράγματα θα καταλάβετε τι εννοώ. Εικάζω ότι είναι από τον επεξεργαστή γιατί σε ένα βίντεο για tv και συχνότητα έλεγε πως όταν έχουν αδύναμους επεξεργαστές (κάτω από 150mhz) ζορίζονται στην συχνότητα ανανέωσης της εικόνας. Νομίζω πως σήμερα, αν κάποιος έχει μια fullhd τηλεόραση, δεν αξίζει να πάρει 4k με κάτω από 550€ (για 50inch). Μπορεί να πάρει ένα smart box και μετά από 2 χρόνια που οι oled ίσως θα έχουν πέσει στα 600€ να πάρει τότε. Εγώ είχα μια hdready χωρίς ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και γιαυτό η 50αρα philips με 370€, με ένα υποτυπώδες smart tv είναι καλά. Φίλε μου νομίζω ότι έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις που είναι σχετικές με την κίνηση της εικόνας. Ψάξε λίγο για το λεγόμενο "soap opera effect" και παίξε με τις ρυθμίσεις της κίνησης, ίσως έχει να κάνει με αυτό. π.χ. https://www.digitaltrends.com/home-theater/what-is-the-soap-opera-effect-in-tvs-and-how-to-turn-it-off/ Προσωπικά, όσες φορές έχω κοιτάξει τηλεοράσεις σε καταστήματα, δεν μου άρεσε η κίνηση της εικόνας στις Philips με τις ρυθμίσεις που έχουν βάλει. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από mcgerger
greed Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 μη πετατε χρηματα σε tv. Δωστε τοσα οσα πρεπει για τη τσεπη σας. Οτι κ να παρετε σε 3-4 χρονια θα το αλλαξετε κ δεν ειναι μονο αυτο...αλλα οτι κ να παρετε θα εχει τα θεματα του. Σε φιλιπς παντως με το καλημερα θα χρειαστει ενα smart box αν σας ενδιαφερει εστω κ λιγο το σμαρτ.. εκτος αν φοραει αντροιντ. Θα ξενερωσετε οταν θα δωσετε τα διπλα χρηματα απο το αρχικο budget σας για κατι καλυτερο αλλα θα βλεπετε τα προβλημτα των led. Καντε την αγορα σας υπολογιζοντας πως θα την κρατησετε για μαξ 4ετια αντε 5ετια. Ποσα χρηματα μπορειτε να δινετε για μια tv ανα ημερα; καντε διαιρεση του κοστους με τις ημερες/χρονια κ δειτε ποσα σας βγαινει. Αλλοι δινουν κατι χιλιαρικα κ η εικονα τους κανει "νερα". Πιστευω πως για τους θνητους των 500€/600€ δεν αξιζει να χαλασει καποιος πανω απο 700-800€. Iδανικο ποσο ειναι μαξ τα 500€ κρατωντας την 5 χρονια. Ετσι θα ειναι σαν να δινει καποιος 30λεπτα την ημερα για να βλεπει tv για 5 χρονια. Αν θελετε κατι premium τοτε καλο ειναι να ειναι και η τσεπη σας premium... και premium περα απο 2,3 πραγματα στην εικανα/ηχο και σασι δεν εχει κατι αλλο. led θα ειναι και θα εχετε banding,bleeding,clouding,dse κλπ εκτος αν σας κατσει το τζοκερ ή βλεπετε tv χωρις γυαλια ενω εχετε μυωπια. Αυτα για καποιους που δεν εχουν επαφη με τα σημερινα προβληματα μιας led tv. 12
manthos_27 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο εχω ακούσει απο αρκετούς που εχουν αγοράσει ακριβές τηλεοράσεις και ειχαν πολλα παράπονα απο καμένα pixel μέχρι clouding και άλλα πολλα!
Arwindan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, greed είπε Οτι κ να παρετε σε 3-4 χρονια θα το αλλαξετε κ δεν ειναι μονο αυτο... Δεν ισχύει αυτό. Εγώ προσωπικά έχω την ίδια τηλεόραση 8+ χρόνια, όπως και η πλειοψηφία όσων γνωρίζω. Νομίζω ότι αυτοί που αλλάζουν tv τόσο συχνά είναι μειοψηφία. Τη δική μου την είχα πάρει €1.100 τότε (βέβαια με άλλες τιμέ ςστις τηλεοράσεις, μία απλή 40άρα Samsung Full HD είναι) αλλά την έχω κρατήσει τόσο καιρό. Τώρα ψάχνομαι λίγο για να την αλλάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα