Προς το περιεχόμενο

[TV] PHILIPS 58PUS6203 58" LED ULTRA HD SMART WIFI @ ESHOP 495€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Nαι HDR10 

Εχεις βρει καποιο λινκ? ( στο site του eshop δε διαβασα καπου σχετικα με hdr...ισως και να μη το προσεξα)

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Athanatos1 είπε

Εχεις βρει καποιο λινκ? ( στο site του eshop δε διαβασα καπου σχετικα με hdr...ισως και να μη το προσεξα)

Αναφέρεται στην αναλυτική περιγραφή της tv στο Link απο display specifications που έχει μπεί στο αρχικό πόστ. Επίσης και στην περιγραφή του e-shop αναγράφεται ότι HDR 10 υποστηρίζεται μόνο μέσω των HDMI 2 και 3 αν θελήσεις να συνδέσεις PC. ;) 

Για όποιον ενδιαφέρει, η συγκεκριμένη έχει και είσοδο δορυφορικού δέκτη.

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Παιδια την παραγγειλα, εκανα μλκια δεν ξερω, μια philips ablight που ειχε ο μπατζανακης μου πριν 7 χρονια 42αρα  ειχε πολυ καλη εικονα, διαβασα οτι αλλαζουν αργα τα καναλια στιος αξιολογησεις, ελπιζω να μην ειναι σαν μια sasmsung 46ara  2010 που περιμενεις 2" να αλλαξει καναλι, ας μας πει καποιος για την ποιοτητα εικονας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε

Παιδια την παραγγειλα, εκανα μλκια δεν ξερω, μια philips ablight που ειχε ο μπατζανακης μου πριν 7 χρονια 42αρα  ειχε πολυ καλη εικονα, διαβασα οτι αλλαζουν αργα τα καναλια στιος αξιολογησεις, ελπιζω να μην ειναι σαν μια sasmsung 46ara  2010 που περιμενεις 2" να αλλαξει καναλι, ας μας πει καποιος για την ποιοτητα εικονας

Πάντως όλες οι phillips είναι αργές στην αλλαγή καναλιών σύμφωνα με τις αναφορές, αν κρίνω και από αυτή που είχα πριν λίγα χρόνια φοβάμαι ότι τα ~2" είναι σίγουρα. 

Βέβαια αυτό εμένα δεν θα με χάλαγε τόσο αν σε όλα τα άλλα είναι ok και κυρίως στην ποιότητα εικόνας. 

Χωρίς να την έχω δει πιστεύω ότι θα είναι τίμια και value. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kondoras είπε

Καλή περίπτωση φαίνεται.

Στη γειτονική Ιταλία παίζει σε τιμές από 463€ έως 590€. Δεν μπορούμε να τη βρούμε τόσο στην Ελλάδα, ούτε μπορούμε να την παραγγείλουμε με μεταφορικά που να αξίζει τον κόπο, απλώς για να έχουμε μέτρο σύγκρισης.

Μένει να πει όποιος ξέρει αν είναι όντως «Philips» ή κάτι άλλο με rebranding, αναρωτιέμαι χωρίς να γνωρίζω κάτι.

Όχι προσφορά του τύπου «τρεχάτε χωριανοί», αλλά προσωπικά αν έψαχνα smart tv μέχρι 500€, τη χτυπούσα τώρα χωρίς να περιμένω την Παρασκευή της μαυρίλας.

Αποτι θυμαμαι η Philips εχει σταματησει εδω και παρα πολυ καιρο να κατασκευαζει οθονες γενικα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε

27 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Πάντως όλες οι phillips είναι αργές στην αλλαγή καναλιών σύμφωνα με τις αναφορές, αν κρίνω και από αυτή που είχα πριν λίγα χρόνια φοβάμαι ότι τα ~2" είναι σίγουρα. 

Βέβαια αυτό εμένα δεν θα με χάλαγε τόσο αν σε όλα τα άλλα είναι ok και κυρίως στην ποιότητα εικόνας. 

Χωρίς να την έχω δει πιστεύω ότι θα είναι τίμια και value. 

Ένταξή, καπου μου την δίνει να αργει πολυ να αλαξει καναλι, τουλαχιστο για pc game και ps4 που σκοπευω να ασγορασω αργοτερα θα ειναι καλη?

5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αποτι θυμαμαι η Philips εχει σταματησει εδω και παρα πολυ καιρο να κατασκευαζει οθονες γενικα.

και τοτε ποιος βγαζει την συγκεκριμενη, η vw μηπως 😃

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε

ε

Ένταξή, καπου μου την δίνει να αργει πολυ να αλαξει καναλι, τουλαχιστο για pc game και ps4 που σκοπευω να ασγορασω αργοτερα θα ειναι καλη?

και τοτε ποιος βγαζει την συγκεκριμενη, η vw μηπως 😃

Ειναι το ιδιο με το να ρωτας ποιος βγαζει JVC και Thomson που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι η Τουρκικη Vestel.

Αν θυμαμαι καλα ειναι μια εταιρεια κατασκευης με βαση την Κινα, απλα δεν θυμαμαι ονομα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Salvation81 είπε

Ειναι το ιδιο με το να ρωτας ποιος βγαζει JVC και Thomson που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι η Τουρκικη Vestel.

Αν θυμαμαι καλα ειναι μια εταιρεια κατασκευης με βαση την Κινα, απλα δεν θυμαμαι ονομα.

Υπο την εποπτεια της ολανδικης αν δεν κανω λαθος philips ή γερμανικης, ποια προελευσης ηταν οι philips?

ή εχουν αγορασει το brand name philips και οποιον παρει ο χαρος

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GIANNIS400 είπε

Υπο την εποπτεια της ολανδικης αν δεν κανω λαθος philips ή γερμανικης, ποια προελευσης ηταν οι philips?

ή εχουν αγορασει το brand name philips και οποιον παρει ο χαρος

Δεν γνωριζω αν βαζουν εποπτες απο καθε εταιρεια που νοικιαζει το brand name της, εκει οτι και να σου πω θα ειναι ψεμα.

Παντως οποια εταιρεια και να την κατασκευαζει τα εξαρτηματα δεν διαφερουν και τοσο και 58αρα 4k σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ καλη τιμη.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Δεν γνωριζω αν βαζουν εποπτες απο καθε εταιρεια που νοικιαζει το brand name της, εκει οτι και να σου πω θα ειναι ψεμα.

Παντως οποια εταιρεια και να την κατασκευαζει τα εξαρτηματα δεν διαφερουν και τοσο και 58αρα 4k σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ καλη τιμη.

οι ablight philips ηταν πολυ καλες, τωρα εχω καιρο να δω τις καινουριες ablight, πιστευω οτι εκανα καλη επιλογη, αν και θα μπορουσα να παω σε 65αρα, αλλα θα ανεβαινα 250-300€

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε

οι ablight philips ηταν πολυ καλες, τωρα εχω καιρο να δω τις καινουριες ablight, πιστευω οτι εκανα καλη επιλογη, αν και θα μπορουσα να παω σε 65αρα, αλλα θα ανεβαινα 250-300€

δεν είναι ablight είναι Ambilight από το ambient lighting

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aspirini είπε

Παρα πολυ με ψηνει και εμενα αλλα με ξενερωνει τελειος που το eshop δεν κανει ατοκεςδοσεις.

φιλε εγω πηγαινα για 65αρα, τωρα εχω μια του 2010 σαμσουνγκ 46αρα, άλλα ειδα οτι 18cm παραπανω σε διαγωνιο θα τα πληρωσω +270-300€, πιστευω οτι με 58" ιντζες και brand philips ειμαι ο.κ, ενταξη δεν ειναι arieli και μαρκα τρεχα γυρευε. 500Ε για σχεδον 60αρα ειναι πολυ καλα, βεβαια μεχρι αυριο μπορει να αλλαξω γνωμη και να την ακυρωσω, άλλα για καλο η για κακο την εκλεισα για να ειμαι σιγουρος. Τωρα για τις δοσεις, σιγα αν βάλεις 4 δοσεις ποσο τοκο θα πληρωσεις, 10 ευρω με την πιστωτικη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...