Ninnan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Hello ινσουμιοτες. Είμαι κατά ευχαριστημένος με την revolut και με το app αλλά και με τις δυνατότητες που έχει αυτή η κάρτα. Αλλά ξέρουμε πότε θα φτιάξουν την κατάθεση μέσο κάρτας για ελλαδα;; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από george1807
george1807 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Ninnan είπε Hello ινσουμιοτες. Είμαι κατά ευχαριστημένος με την revolut και με το app αλλά και με τις δυνατότητες που έχει αυτή η κάρτα. Αλλά ξέρουμε πότε θα φτιάξουν την κατάθεση μέσο κάρτας για ελλαδα;; Σε αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι η Revolut. Είναι πρόβλημα των Capital controls.
Thalassinos Anastasiou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Έχω το ίδιο θέμα. Προσπάθησα να κάνω το top up βάζοντας 10€ ώστε να πάρω και την φυσική κάρτα. Η συναλλαγή απέτυχε τόσο με κάρτες της Eurobank όσο και με της Πειραιώς. Προσπάθησα να βάλω τα λεφτά μέσω Google Pay αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.
george1807 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Thalassinos Anastasiou είπε Έχω το ίδιο θέμα. Προσπάθησα να κάνω το top up βάζοντας 10€ ώστε να πάρω και την φυσική κάρτα. Η συναλλαγή απέτυχε τόσο με κάρτες της Eurobank όσο και με της Πειραιώς. Προσπάθησα να βάλω τα λεφτά μέσω Google Pay αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Θα πρότεινα να κάνεις top up μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Δουλεύει κανονικά. Με κάρτα αποτυγχάνει λόγω capital controls.
Thalassinos Anastasiou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, george1807 είπε Θα πρότεινα να κάνεις top up μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Δουλεύει κανονικά. Με κάρτα αποτυγχάνει λόγω capital controls. Έτσι έκανα εν τέλει και περιμένω από βδομάδα να φανούν τα λεφτά. Ευχαριστώ.
greed Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Πως φορτίζω τη κάρτα; Παλιά είχε έναν αριθμό τώρα δεν τον βγάζει μου γράφει το ονοματεπώνυμο μου.
george1807 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, greed είπε Πως φορτίζω τη κάρτα; Παλιά είχε έναν αριθμό τώρα δεν τον βγάζει μου γράφει το ονοματεπώνυμο μου. Πατάς το + στην αρχική σελίδα, μετά φόρτιση, μετά μέσω τραπεζικού εμβάσματος και σου εμφανίζει το iban και τα στοιχεία που χρειάζονται. Μέσω e banking ή κατάθεσης στην τράπεζα μπορείς να μεταφέρεις τα χρήματα απευθείας στη revolut.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Αν κάνεις top up με πιστωτική η χρεωστική ελληνικής τράπεζας, έχει προμήθεια όπως η κατάθεση εντός SEPA; (1 ευρω)
george1807 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, natural_sgf είπε Αν κάνεις top up με πιστωτική η χρεωστική ελληνικής τράπεζας, έχει προμήθεια όπως η κατάθεση εντός SEPA; (1 ευρω) Δεν μπορείς να το κάνεις λόγω capital controls
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, george1807 είπε Δεν μπορείς να το κάνεις λόγω capital controls Δοκιμασμένο πρόσφατα;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, natural_sgf είπε Δοκιμασμένο πρόσφατα; Όντως δεν ισχύει ακόμα και σήμερα μέσω κάρτας από ελληνική τράπεζα. Είτε debit, είτε credit. Η απάντηση βρίσκεται στο τελευταίο post εδώ: https://community.revolut.com/t/cant-topup-with-alpha-bank-visa-greece/2613/18
supermarioarv Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά να κάνω και εγώ μία ερώτηση πώς μεταφέρουμε λεφτά στην κάρτα; Αν παραδείγματος χάρη Θέλω να βάλω 15.000 ευρώ από το λογαριασμό μου στην κάρτα πόσο θα χρεωθώ ; και αν πάω στο εξωτερικό και αγοράσω ένα αυτοκίνητο θα μπορώ να βγάλω απευθείας τα 15 χιλιάρικα και πόσο θα χρεωθώ;
george1807 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, supermarioarv είπε Παιδιά να κάνω και εγώ μία ερώτηση πώς μεταφέρουμε λεφτά στην κάρτα; Αν παραδείγματος χάρη Θέλω να βάλω 15.000 ευρώ από το λογαριασμό μου στην κάρτα πόσο θα χρεωθώ ; και αν πάω στο εξωτερικό και αγοράσω ένα αυτοκίνητο θα μπορώ να βγάλω απευθείας τα 15 χιλιάρικα και πόσο θα χρεωθώ; Κανονικά μεταφέρεις χρήματα είτε με κάρτα είτε με τραπεζική μεταφορά. Στην Ελλάδα λόγω CC μπορούμε να μεταφέρουμε χρήματα μόνο με τραπεζική μεταφορά που συνήθως παίρνει 2 μέρες και το μόνο που μου κοστίζει είναι το 1€ που κρατάει η Alpha Bank.. Αν πας στο εξωτερικό έχεις δωρεάν 200€ έως 600€ αναλήψεις ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις. Έπειτα σε χρεώνει 2% επί του ποσού της ανάληψης. Άμα πληρώσεις τα 15000€ με κάρτα φυσικά δεν χρεώνεσαι τίποτα.
cdrov Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλημέρα, χθές σε προσπάθεια να στείλω λεφτά στη REVOLUT από Πειραιώς, έβγαλε προμήθεια 2,50€ αντί 1,00€ που ήταν μέχρι σήμερα... Έχει συμβεί και σε εσάς? Άλλαξε κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις