Προς το περιεχόμενο

Revolut Top Up

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hello ινσουμιοτες. Είμαι κατά ευχαριστημένος με την revolut και με το app αλλά και με τις δυνατότητες που έχει αυτή η κάρτα. Αλλά ξέρουμε πότε θα φτιάξουν την κατάθεση μέσο κάρτας για ελλαδα;; 

Screenshot_20181110-224000~2.png

Επεξ/σία από george1807
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Ninnan είπε

Hello ινσουμιοτες. Είμαι κατά ευχαριστημένος με την revolut και με το app αλλά και με τις δυνατότητες που έχει αυτή η κάρτα. Αλλά ξέρουμε πότε θα φτιάξουν την κατάθεση μέσο κάρτας για ελλαδα;; 

Screenshot_20181110-224000~2.png

Σε αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι η Revolut. Είναι πρόβλημα των Capital controls.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το ίδιο θέμα. Προσπάθησα να κάνω το top up βάζοντας 10€ ώστε να πάρω και την φυσική κάρτα. Η συναλλαγή απέτυχε τόσο με κάρτες της Eurobank όσο και με της Πειραιώς. Προσπάθησα να βάλω  τα λεφτά μέσω Google Pay αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thalassinos Anastasiou είπε

Έχω το ίδιο θέμα. Προσπάθησα να κάνω το top up βάζοντας 10€ ώστε να πάρω και την φυσική κάρτα. Η συναλλαγή απέτυχε τόσο με κάρτες της Eurobank όσο και με της Πειραιώς. Προσπάθησα να βάλω  τα λεφτά μέσω Google Pay αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Θα πρότεινα να κάνεις top up μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Δουλεύει κανονικά. Με κάρτα αποτυγχάνει λόγω capital controls.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, george1807 είπε

Θα πρότεινα να κάνεις top up μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Δουλεύει κανονικά. Με κάρτα αποτυγχάνει λόγω capital controls.

Έτσι έκανα εν τέλει και περιμένω από βδομάδα να φανούν τα λεφτά. Ευχαριστώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πως φορτίζω τη κάρτα; Παλιά είχε έναν αριθμό τώρα δεν τον βγάζει μου γράφει το ονοματεπώνυμο μου.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, greed είπε

Πως φορτίζω τη κάρτα; Παλιά είχε έναν αριθμό τώρα δεν τον βγάζει μου γράφει το ονοματεπώνυμο μου.

Πατάς το + στην αρχική σελίδα, μετά φόρτιση, μετά μέσω τραπεζικού εμβάσματος και σου εμφανίζει το iban και τα στοιχεία που χρειάζονται. Μέσω e banking ή κατάθεσης στην τράπεζα μπορείς να μεταφέρεις τα χρήματα απευθείας στη revolut.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν κάνεις top up με πιστωτική η χρεωστική ελληνικής τράπεζας, έχει προμήθεια όπως η κατάθεση εντός SEPA; (1 ευρω)

Δημοσ.
16 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Αν κάνεις top up με πιστωτική η χρεωστική ελληνικής τράπεζας, έχει προμήθεια όπως η κατάθεση εντός SEPA; (1 ευρω)

Δεν μπορείς να το κάνεις λόγω capital controls

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, george1807 είπε

Δεν μπορείς να το κάνεις λόγω capital controls

Δοκιμασμένο πρόσφατα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Δοκιμασμένο πρόσφατα;

Όντως δεν ισχύει ακόμα και σήμερα μέσω κάρτας από ελληνική τράπεζα. Είτε debit, είτε credit.

Η απάντηση βρίσκεται στο τελευταίο post εδώ: https://community.revolut.com/t/cant-topup-with-alpha-bank-visa-greece/2613/18

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά να κάνω και εγώ μία ερώτηση

πώς μεταφέρουμε λεφτά στην κάρτα;

Αν παραδείγματος χάρη Θέλω να βάλω 15.000 ευρώ από το λογαριασμό μου στην κάρτα πόσο θα χρεωθώ ;

και αν πάω στο εξωτερικό και αγοράσω ένα αυτοκίνητο θα μπορώ να βγάλω απευθείας τα 15 χιλιάρικα και πόσο θα χρεωθώ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, supermarioarv είπε

Παιδιά να κάνω και εγώ μία ερώτηση

πώς μεταφέρουμε λεφτά στην κάρτα;

Αν παραδείγματος χάρη Θέλω να βάλω 15.000 ευρώ από το λογαριασμό μου στην κάρτα πόσο θα χρεωθώ ;

και αν πάω στο εξωτερικό και αγοράσω ένα αυτοκίνητο θα μπορώ να βγάλω απευθείας τα 15 χιλιάρικα και πόσο θα χρεωθώ;

Κανονικά μεταφέρεις χρήματα είτε με κάρτα είτε με τραπεζική μεταφορά. Στην Ελλάδα λόγω CC μπορούμε να μεταφέρουμε χρήματα μόνο με τραπεζική μεταφορά που συνήθως παίρνει 2 μέρες και το μόνο που μου κοστίζει είναι το 1€ που κρατάει η Alpha Bank..

Αν πας στο εξωτερικό έχεις δωρεάν 200€ έως 600€ αναλήψεις ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις. Έπειτα σε χρεώνει 2% επί του ποσού της ανάληψης. Άμα πληρώσεις τα 15000€ με κάρτα φυσικά δεν χρεώνεσαι τίποτα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, χθές σε προσπάθεια να στείλω λεφτά στη REVOLUT από Πειραιώς, έβγαλε προμήθεια 2,50€ αντί 1,00€ που ήταν μέχρι σήμερα...

Έχει συμβεί και σε εσάς?

Άλλαξε κάτι?

• Δημιουργία νέου...