Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρόσφατα  αποφάσισα να αναβαθμίσω το  δίπλωμα οδήγησης  που κατέχω,  σε μεγαλύτερων κυβικών Μοτό , η απάντηση  της Σχολής ήταν οτι προσωρινά  δεν μπορείς να δώσεις εξετάσεις για αλλαγή κατηγορίας  διπλώματος,  έχουν όλες ακυρωθεί , διότι ετοιμάζουν πάλι αλλαγές  στο Νόμο περί  απόκτησης διπλωμάτων και δεν είναι έτοιμοι..Μήπως κάποιος γνωρίζει κατά τύχη  τι συμβαίνει  και τι ακριβώς  θα σημαίνει για εμάς αυτή η  νέα αλλαγή ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Alegreto είπε

Καλησπέρα.

Πρόσφατα  αποφάσισα να αναβαθμίσω το  δίπλωμα οδήγησης  που κατέχω,  σε μεγαλύτερων κυβικών Μοτό , η απάντηση  της Σχολής ήταν οτι προσωρινά  δεν μπορείς να δώσεις εξετάσεις για αλλαγή κατηγορίας  διπλώματος,  έχουν όλες ακυρωθεί , διότι ετοιμάζουν πάλι αλλαγές  στο Νόμο περί  απόκτησης διπλωμάτων και δεν είναι έτοιμοι..Μήπως κάποιος γνωρίζει κατά τύχη  τι συμβαίνει  και τι ακριβώς  θα σημαίνει για εμάς αυτή η  νέα αλλαγή ?

Ευχαριστώ.

Την Τρίτη ρωτησα και εγώ το ίδιο, δεν μου ανέφεραν κατι τετοιο. Λογικά ισως άλλαξε κάτι μεσα σε αυτές τις μέρες.

Ρωτα παντως και σε καμία άλλη σχολη δεν έχεις να χάσεις κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/11/2018 στις 8:18 ΜΜ, Alegreto είπε

Καλησπέρα.

Ευχαριστώ.

Δεν νομίζω ο δάσκαλος να μην θέλει να πάρει τα λεφτά σου ;) .
Γενικά δεν ξέρω αν θα αλλάξουν τις κατηγορίες αλλά ετοιμάζονται να αλλάξουν τον τρόπο εξέτασης. Επίσης δεν ξέρω αν κάνουν ακόμη απεργία οι εξεταστές.
[Πηγή]

Να πας σε άλλο δάσκαλο και να ρωτήσεις αλλά πρόσεχε μήπως και δεν σε ενημερώσει για την κατάσταση και σου ζητήσει τις απαραίτητες προκαταβολές κτλ για να σε "εγκλωβίσει".

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.
Στις 10/11/2018 στις 8:30 ΜΜ, RedPriest είπε

Την Τρίτη ρωτησα και εγώ το ίδιο, δεν μου ανέφεραν κατι τετοιο. Λογικά ισως άλλαξε κάτι μεσα σε αυτές τις μέρες.

Ρωτα παντως και σε καμία άλλη σχολη δεν έχεις να χάσεις κατι.

Κάτι γίνεται και δεν μας το λένε, τώρα τι είναι αυτό , μόνο οι Δάσκαλοι γνωρίζουν..Θα ρωτήσω και άλλους να δώ αν ισχύουν αυτά που μου είπε...

Στις 11/11/2018 στις 8:46 ΜΜ, manolis940 είπε

Δεν νομίζω ο δάσκαλος να μην θέλει να πάρει τα λεφτά σου ;) .
Γενικά δεν ξέρω αν θα αλλάξουν τις κατηγορίες αλλά ετοιμάζονται να αλλάξουν τον τρόπο εξέτασης. Επίσης δεν ξέρω αν κάνουν ακόμη απεργία οι εξεταστές.
[Πηγή]

Να πας σε άλλο δάσκαλο και να ρωτήσεις αλλά πρόσεχε μήπως και δεν σε ενημερώσει για την κατάσταση και σου ζητήσει τις απαραίτητες προκαταβολές κτλ για να σε "εγκλωβίσει".

Κάποια αλλαγή πάντως παίζει  στη μετάβαση απο τα  50 cc στα 125 cc..Δεν θα με εγκλωβίσει , θα πάω να ρωτήσω και αλλον και αν βγάλω άκρη..

• Moderators
Δημοσ.
Στις 12/11/2018 στις 9:23 ΜΜ, Alegreto είπε

Κάτι γίνεται και δεν μας το λένε, τώρα τι είναι αυτό , μόνο οι Δάσκαλοι γνωρίζουν..Θα ρωτήσω και άλλους να δώ αν ισχύουν αυτά που μου είπε...

Κάποια αλλαγή πάντως παίζει  στη μετάβαση απο τα  50 cc στα 125 cc..Δεν θα με εγκλωβίσει , θα πάω να ρωτήσω και αλλον και αν βγάλω άκρη..

Το διπλωμα των 50 cc ειναι της αστυνομιας ενω απο 125cc και πάνω του υπουργείο μεταφορών οπότε δεν πας για αναβάθμιση αλλα για νέο δίπλωμα απο την αρχη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spect~ είπε

Το διπλωμα των 50 cc ειναι της αστυνομιας ενω απο 125cc και πάνω του υπουργείο μεταφορών οπότε δεν πας για αναβάθμιση αλλα για νέο δίπλωμα απο την αρχη

Εισαι σιγουρος γι αυτο; Νομιζω πως εχει αλλαξει εδω και αρκετα χρονια. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, RedPriest είπε

χαχα..Δυστυχώς έτσι λέγανε οτι θα κάνουν,αλλά ακόμη τρέχουμε στη τροχαία για  την ετήσια ανανέωση αδείας του , πληρώνοντας τα κατάλληλα ποσά πάντα..

2 ώρες πριν, RedPriest είπε

4 ώρες πριν, Spect~ είπε

Ελεγαν πρίν 2-3 χρόνια...οτι  έχουν σκοπό νά κάνουν αυτόματη αναβάθμιση απο τα 50 cc μόνο για τα  125 cc ..για  τα πιο πάνω κυβικά όντως θέλει απο την αρχή , δίνοντας εξετάσεις μόνο τα πρακτικά...αλλά έστω και ετσι, γιατί εχουν παγώσει οι εξετάσεις ?? Ρωτώντας και σε άλλη σχολή μου ανέφεραν οτι αυτό ισχύει , λόγω κάποιων διαφωνιών μεταξύ υπουργείου και εξεταστών..τις επόμενες ημέρες πάντως θα ξαναξεκινήσουν οι εξετάσεις , τώρα πότε θα δούμε..

• Moderators
Δημοσ.

Ότι είπε ο από πάνω. Απεργούν εδώ και καιρό επειδή είναι απλήρωτοι και επειδή θέλει το υπουργείο να κάνει αλλαγές που δεν τους αρέσουν. 

Υγ; τόσα χρόνια που έτρωγαν καλά με λάδωμα τα κλπ τους άρεσε.. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, spyros007 είπε

Απο οσο ξερω ειναι απλήρωτοι οι εξεταστές και απεργουν.

Απληρωτοι ?? Γιατι θελουν και μισθο ? 

Τοσα βγαζουν απο το λαδι.....

Λογικα δεν θελουν τις νεες αλλαγες για να μην μειωθει το λαδι....

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Spect~ είπε

Υγ; τόσα χρόνια που έτρωγαν καλά με λάδωμα τα κλπ τους άρεσε.. 

Απλα πραματα.

Τις ιδιες μ@λ@κιες που εκαναν οι ταριφες δλδ.

Δημοσ.
Στις 14/11/2018 στις 9:10 ΜΜ, Alegreto είπε

χαχα..Δυστυχώς έτσι λέγανε οτι θα κάνουν,αλλά ακόμη τρέχουμε στη τροχαία για  την ετήσια ανανέωση αδείας του , πληρώνοντας τα κατάλληλα ποσά πάντα..

Στις 14/11/2018 στις 6:58 ΜΜ, RedPriest είπε

Τι σχέση έχει η ανανέωση της άδειας στη τροχαία (που αφορά σε δίκυκλα κάτω από 50cc) με το δίπλωμα ;;;

Δημοσ.

Έχουν απεργία οι εξεταστές, γι' αυτό θα σ' το είπε (οι αλλαγές έτσι κι αλλιώς συζητιόνται από καιρό). Έχω ήδη δύο ακυρώσεις εξέτασης και με βλέπω για το 2019.

Δημοσ.

Ναι έχουν απεργια διοτι τους καταργουν το κοκό τους.

Το οτι έχουν βάλει τα παππουδια να δινουν ανα 2 χρονια για διπλωμα και το οτι το διπλωμα έχει γινει πιο ακριβο απο ποτέ, δε τους χαλάει :P 

Δημοσ.

Πιο ακριβό από ποτέ δεν θα το έλεγα. 

Με τα λεφτά που είχα δώσει για δίπλωμα αυτοκινήτου τώρα θα είχα βγάλει και για μηχανή μαζί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...