Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ήθελα να ρωτήσω , σημερα πηρα δευτερη sim για το mi a1 .

Την εβαλα...αλλά δν μου εμφανίζει ούτε τα δεδομένα ( δλδ όταν τα έχω ανοιχτα το σηματακι πανω 4g klp).

Και δεν έχω 4g .

Πηρα την εξυπηρέτηση και μου το ενεργοποίησαν αλλα και πάλι τπτ...μήπως δν γίνεται να έχεις δύο 4g κάρτες ταυτόχρονα? 

Help , πρώτη φορά double sim

Δημοσ.

Υποθέτω οτι τη δευτερη sim την εβαλες στη slot2, σωστα;

Είδε και τις δυο sim οταν το άναψες; Λαμβάνεις κλήσεις και στους δυο αριθμους; Ναι ή οχι; Εννοειται οχι ταυτοχρονα γιατι ειναι dual standby

Πήγες στις ρυθμισεις να κλείσεις τα data στην sim1 και να τα ανοιξεις στην sim2; Data μπορεις να εχεις μονο απο μια απο τις 2 sim. 

Δοκίμασες να βάλεις την νεα sim μονη της στην slot 1; Εκει τι συμπεριφορά ειχε; 

Δοκίμασες να αφησεις μονη της τη sim2 στο slot2; Εκει τι συμπεριφορά ειχε;

Στο σημείο που βρίσκεσαι, εχεις καλο σήμα 4G;

Αν με την παλια sim1 στο slot 1 βλέπεις 4g, κλεισε το κινητο και βαλε τη στο slot2. Εμφανιζεται πάλι το 4g;

Δημοσ.

Ναι στο δευτερο σλοτ την εβαλα. Μου την βγαζει κανονικα

Τηλεφωνα δεχομαι και παιρνω και απο τις δυο sim. το μόνο πρόβλημα είναι ότι η δευτερη δεν εχει 4g ( ακομα και στις ρυθμίσεις να πάω να ψαξω χειροκίνητα δν το εμφανίζει.)

Όταν λες dual standbly τι εννοείς? δλδ δν μπορώ να δέχομαι κλήσεις και μηνύματα και από τους δύο αριθμούς?

Φουλ σήμα 4g έχω , δν είναι το πρόβλημα αυτο, η πρώτη σιμ είναι κομπλε.

Θα αλλάξω τα σλοτ και θα σου πω

Δημοσ.

δεν παίζει dual 4g η συσκευή, αν έχεις στην πρώτη σου σιμ 4g δίκτυο η δεύτερη θα πέσει σε 3G.

Αν θες απο την δευτερη να εχεις 4G θα πρέπει να γυρίσεις να λαμβάνεις ίντερνετ απο αυτη τη σιμ (ρυθμισεις- δικτυο-καρτες σιμ)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

δεν παίζει dual 4g η συσκευή, αν έχεις στην πρώτη σου σιμ 4g δίκτυο η δεύτερη θα πέσει σε 3G.

Αν θες απο την δευτερη να εχεις 4G θα πρέπει να γυρίσεις να λαμβάνεις ίντερνετ απο αυτη τη σιμ (ρυθμισεις- δικτυο-καρτες σιμ)

Ευχαριστώ , άρα ουσιαστικά για να έχω 4g στην καινουργια πρεπει να βαλω 3g την παλια και να κανω αναννεωση για να μου βγει η επιλογη 4g στην νεα ?

Αυτο για τις κλήσεις και τα μηνυματα ? γίνεται να λαμβάνεις μηνύματα και κλησεις και από τις 2 σιμ ή πρέπει να έχεις καποια επιλογη από τις δυο?

Δημοσ.

μηνυματα και κλήσεις λαμβάνεις κανονικά και στα 2 νούμερα ΕΦΟΣΟΝ η μια δεν χρησιμοποιείται για τηλέφωνο

κοινώς αν μιλάς στη ΣΙΜ 1 η ΣΙΜ 2 θα δειχνει στους αλλους οτι ειναι κλειστή.

επισης τώρα με 2 σιμ πανω μπορεις να επιλέξεις αν θες οταν κανεις κλήση αυτομάτως να γίνεται απο την σιμ 1 η 2 χωρις να σε ρωτάει, το ίδιο και τα μηνύματα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

μηνυματα και κλήσεις λαμβάνεις κανονικά και στα 2 νούμερα ΕΦΟΣΟΝ η μια δεν χρησιμοποιείται για τηλέφωνο

κοινώς αν μιλάς στη ΣΙΜ 1 η ΣΙΜ 2 θα δειχνει στους αλλους οτι ειναι κλειστή.

επισης τώρα με 2 σιμ πανω μπορεις να επιλέξεις αν θες οταν κανεις κλήση αυτομάτως να γίνεται απο την σιμ 1 η 2 χωρις να σε ρωτάει, το ίδιο και τα μηνύματα.

Μάλιστα...

Και κάτι τελευταίο..αν γνωρίζεις 

Στο cu app υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω το υπόλοιπο ,προσφορές,mb και γενικά ολα τα στατιστικα που σου δειχνει και για την δευτερη σιμ? ( γτ δν αλλαξε κατι , ουτε τα συνοψίζει καθώς και οι 2 καρτες είναι vodafone cu.)

Η να φτιάξω αλλο user στο τηλεφωνο και να ξανακατεβάσω την εφαρμογή και να βάλω εκεί το δεύτερο αριθμο?

Επίσης τώρα μου είπαν αυτοι που με παιρνουν στο κανουργιο νουμερο , οτι τους βγαζει οτι εχω κανει φραγη εισερχομενων κλησεων...αλλα τους παιρνω κανονικα..

Αχχχχχχ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...