Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά μου, έχω αγανακτήσει με το θέμα αυτό , μετακόμισα και έβαλα γραμμή wind ,πήρα ένα ρούτερ που μας έδωσε η φορθνετ γιατί η wind δεν έδεινε... ,στο θέμα μας τωρα.Παιζω λολ και εκεί που έχω 70 ms ξαφνικά έχω τρελές αυξομειώσεις στα ms μου ,πχ:75-400-240-150-500-230 75 κλπ κλπ,( συνδέονται με καλώδιο ethernet ,,,,,,τους περνώ τηλέφωνο και μου λένε πως κάνουν μετρήσεις και βλέπουν την ταχύτητα μου σταθερή στα 12mb/sec ,και πως όλα είναι μια χαρά ,,,,,, ΟΧΙ δεν είναι μια χαρά ...... μπορεί οι servers του ΛΟΛ γενικά να μαμιουνται ειδικά στον EUNE αλλά τέτοιες αυξομειώσεις στα ms δεν έχεις ούτε αν παίζεις με wirelles να πούμε η αν κλέβεις internet ξέρω εγώ ,,,,,,μου τις κάνει τις αυξομειώσεις ητε υπάρχει άλλη συσκευή συνδεδεμένη στο ίδιο δυκτιο ητε όχι ,,,,δεν ξέρω τι να κάνω ρε γαμωτο....

Επεξ/σία από andialimuci
Δημοσ.

Μήπως συνδέεται κάποιο άλλο pc/ κινητό στο ίντερνετ; Μου φαίνεται κλασική περίπτωση που κάποιο μέλος της οικογένειας ξεκινάει βίντεο στο Youtube🤣

Επίσης εάν τους ζητήσεις την "Fast Path" υπηρεσία το Ping θα βελτιωθεί αλλά μπορεί να πέσει λίγο η ταχύτητα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...