thanos katrakazas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Τι λέτε; Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει ποτέ κάποια εφαρμογή; Όχι τίποτα άλλο για να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις βρε παιδί μου για μηνύματα
thanos katrakazas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, patrickdrd είπε έχει και ειδοποιήσεις με email Δεν λεει με το μειλ το θεμα ειναι να υπαρχει μια εφαρμογη για ολα και ευχρηστη 2
isay Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπήρχε παλιοτερα, καταργήθηκε και προς το παρον δεν υφισταται τιποτα και ο admin εχει πολλάκις δηλώσει οτι μεχρι νεοτέρας δεν εχει σκοπο να προσφέρει εφαρμογη. Με δυο λέξεις : Ισως κάποτε Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από isay
thanos katrakazas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, isay είπε Υπήρχε παλιοτερα, καταργήθηκε και προς το παρον δεν υφισταται τιποτα και ο admin εχει πολλάκις δηλώσει οτι μεχρι νεοτέρας δεν εχει σκοπο να προσφέρει εφαρμογη. Με δυο λέξεις : Ισως κάποτε Ααααα ωραια πραγματααα
vrwmiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Εάν αγοράσουμε όλοι αιφον κάτι θα γίνει 1
patrickdrd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 ήτανε που θα έβγαινε σύντομα για Android
isay Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 παιδια η ιστοσελιδα παιζει μια χαρα στα κινητα. Επισης μην παραβλέπουμε το κοστος κατασκευης της εφαρμογής και την ενσωμάτωση στην υπάρχουσα βάση και τη συντήρηση αυτου.
thanos katrakazas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Εάν αγοράσουμε όλοι αιφον κάτι θα γίνει Πίστεψε με αιφον έχω και δεν υπάρχει 9 λεπτά πριν, isay είπε παιδια η ιστοσελιδα παιζει μια χαρα στα κινητα. Επισης μην παραβλέπουμε το κοστος κατασκευης της εφαρμογής και την ενσωμάτωση στην υπάρχουσα βάση και τη συντήρηση αυτου. Εγώ όμως πρέπει να μπαίνω κάθε τρεις και λίγο για να βλέπω αν ήρθε κανα μήνυμα δεν είναι πράγμα αυτό όμως
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, thanos katrakazas είπε Πίστεψε με αιφον έχω και δεν υπάρχει Εγώ όμως πρέπει να μπαίνω κάθε τρεις και λίγο για να βλέπω αν ήρθε κανα μήνυμα δεν είναι πράγμα αυτό όμως Κοιμήσου! Δε θα στείλει...
Hal9000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Στις 10/11/2018 στις 9:15 ΜΜ, thanos katrakazas είπε Πίστεψε με αιφον έχω και δεν υπάρχει Εγώ όμως πρέπει να μπαίνω κάθε τρεις και λίγο για να βλέπω αν ήρθε κανα μήνυμα δεν είναι πράγμα αυτό όμως Όπως σου εξήγησαν, όχι δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό αν έχεις ενεργοποιημένο να λαμβάνεις mail κάθε φορά που σου έρχεται κάποιο pm. Για τις mobile εφαρμογές τα έχουμε ήδη πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις