Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιοι λέγανε για άσχημα iPhone X λόγω του notch!

Μάλλον προς τα εκεί πάει η τεχνολογία γενικά φαίνεται!

Επεξ/σία από polaki
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο η τεχνολογία προχωράει θα εξαφανιστεί και το notch .ας σταματησουμε την γκρινια ..εχουμε μια μεγαλη καλυψη οθονης στα κινητα απλα υπάρχει τεχνολογία στο εν λόγο μέρος όπως 3d camera για ξεκλείδωμα προσώπου που δεν μπορεί σήμερον ημέρα να κρυφτει κατω απο οθονη οπως το δαχτυλικο αποτύπωμα.. ένα ένα παιδιά. Υ.Σ Δεν εχω notch το απεχθανομαι .

Δημοσ.

Το νοτς, δεν ξέρω γιατί κάποιοι τρελαίνεστε. 

Είναι μία σχεδιαστική επιλογή που επιτρέπει κάποια λειτουργικότητα (να πιάσει η οθόνη λίγο παραπάνω στο ύψος έστω και αν κόβεται στα δύο στο σημείο). Δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Είναι μία επιλογή. Αν δεν κάνω λάθος μάλιστα με επιλογή στις ρυθμίσεις μπορείς (με λογισμικό) να την απενεργοποιήσεις δλδ να κατέβει μία "σειρά" πιο κάτω η οθόνη και να μίνει μαύρο εκεί αν είσαι ψυχαναγκαστικός με τις ευθείες. 

ΠΟΤΕ δεν ήταν το πρόβλημα στην άππλε το νοτς και δεν ξέρω πως πήγε εκεί η κουβέντα και τα επιχειρήματα κάποιων. Το πρόβλημα με την αππλε είναι το κλειστό λειτουργικό της και όχι το υλικό της αν και εκεί έχει θέματα που έχουν δυστυχώς και κάποια android (no sd, no fm, no 3.5mm με τρεις κουβέντες). Αν στα αππλε μπορούσαμε να τρέξουμε android (να το περνούσαμε όπως περνάμε νέο λειτουργικό στα pc) θα ήτανε μια χαρά (υπερτιμημένα) android τηλέφωνα. 

H samsung μπορεί να αντιγράφει την apple (που κάποιον άλλο αντέγραψε και αυτή) σε "καλά" ή αδιάφορα πράγματα (όπως το νοτς). Σε άλλα να μην της μπαίνουν ιδεες που δυστυχώς της μπαίνουν (κλείσιμο του συστήματος γενικά και δέσιμο σε "οικοσύστημα" της εταιρίας). Εκεί είναι οι κίνδυνοι και όχι το νοτς ή όχι νοτς..

Δημοσ.

Αφηστε τα νοτς και τα κνοτς και κοιτατε να φτιαξετε μπαταριες να κρατουν 3-4 μερες.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Razgriz είπε

Η απογοήτευση μου είναι ότι το θέμα δεν έχει φτάσει καν 100 σχόλια 😅

Και 86 που εχει φτασει μεχρι τωρα πολλα ειναι απο τη στιγμη που οι παντες εχουν βαλει notch, ποιος να μιλησει...

Οπως και να εχει εμεις που θα αγορασουμε του χρονου μια απο τις ναυαρχιδες της, θα μπορουμε να παρακολουθουμε τη μαχη ποιος θα βγαλει το ποιο ωραιο notch...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ScorpioX777 είπε

Και 86 που εχει φτασει μεχρι τωρα πολλα ειναι απο τη στιγμη που οι παντες εχουν βαλει notch, ποιος να μιλησει...

Οπως και να εχει εμεις που θα αγορασουμε του χρονου μια απο τις ναυαρχιδες της, θα μπορουμε να παρακολουθουμε τη μαχη ποιος θα βγαλει το ποιο ωραιο notch...

Δεν έχω δουλέψει μέχρι στιγμής κινητό με νοτς αλλά νιώθω ότι θα με πιάσει ψυχαναγκαστικό και θα με ενοχλεί.

Θα μάθουμε του χρόνου 😆

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Razgriz είπε

Δεν έχω δουλέψει μέχρι στιγμής κινητό με νοτς αλλά νιώθω ότι θα με πιάσει ψυχαναγκαστικό και θα με ενοχλεί.

Θα μάθουμε του χρόνου 😆

Eχω δουλεψει εγω δεν αλλαζει και τιποτα αλλα το ατιμο το ματι ολο εκει παει.

Οχι δικο μου φυσικα.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Eχω δουλεψει εγω δεν αλλαζει και τιποτα αλλα το ατιμο το ματι ολο εκει παει.

Οχι δικο μου φυσικα.

Το κάνεις μαύρο όλο και δεν πάει το μάτι μετά.

Κι εγώ κράζω το σεμεδάκι αλλά έχει γίνει μόδα πλέον το να το κράζεις, δεν είναι και deal breaker εδώ που τα λέμε

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, Eloy said:

Aντε με το καλό, να δούμε ενα βήμα εξέλιξης... :)))

notch.png

καθολου ασχημο αν γινει ετσι παντως...στις οθονες των υπολογιστων  δεν ενοχλει,αλλα στα κινητα ειναι ψιλομαστιγα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...