Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Σοβαρά? Γίνατε και γιατροί τώρα? 😛 

Συμβουλές για φάρμακα δίνουν οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί. Πόσο μάλλον για τόσο ειδικά φάρμακα που δεν είναι μια ασπιρίνη ή ένα ντεπόν... 

Όχι φίλε μου. Ίσα ίσα που στο ποστ μου του λέω να πάει σε ειδικό... Αν δεν θέλει δε φταίω εγώ 

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σοβαρά? Γίνατε και γιατροί τώρα? 😛 

Συμβουλές για φάρμακα δίνουν οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί. Πόσο μάλλον για τόσο ειδικά φάρμακα που δεν είναι μια ασπιρίνη ή ένα ντεπόν... 

Ακομα και μια ασπιρινη ή ντεπον μπορει να ειναι μοιραια κινηση. Η ελλαδα η χωρα των φαρμακων σε ασυδοσια μεχρι παιδια μπορουν να λαβουν οτιδηποτε χωρις κανεναν ελεγχο

Δημοσ.

Ο άνθρωπος έκανε μια απλή ερώτηση, ποιον γιατρό πρέπει να συμβουλευτεί για ένα τόσο καθημερινό πρόβλημα που σίγουρα πολλοί το έχουμε,  και κάποιοι αντί να βοηθήσετε, τον τρομάζετε.

Καταπληκτικό!!!

Μιά συγκεκριμένη ερώτηση έκανε και φτάσαμε στο να εκφέρονται απόψεις σχετικά με τι είναι σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή κλπ, όπως και αν θα πρέπει να πάρει φάρμακα, τι θα πάθει αν τα κόψει...κα

Φοβερό!!!

Μερικά θέματα χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Καλό είναι όσοι δεν μπορούν να προσφέρουν να μην απαντάνε.

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...