Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

παππου το 1535 εχει και ομώνυμο σαιτ αλλα μπυ βγάζει μονο κατι νοσοκομεία τύπου άγιος Σάββας, δεν ξερω αν ειναι μπαγκ δικό μου ή μλκ δικια τους

πάντως ο εοππυ Εχει σιγουρα πλατφόρμα ηλεκτρονικών ραντεβού για να μην τα σκαμε στον νταβατζη ιδιώτη του 4,5ψηφιου

Εγώ έχω κάποιο μόνιμο σε Δημόσιο Νοσοκομείο.Γνωρίζει τα κουσούρια μου και με βολεύει με ανάλογα χαπάκια άμεσα.:lol:

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ξαδέλφη μου είχε κάνει πρακτική (γιατί είναι αισθητικός) σε φαρμακείο. Μου είχε πει πως οι 4 από του 10 που έμπαιναν είχαν και κάποια συνταγή μαζί τους για ηρεμιστικά ή αντικαταθλιπτικά.

Το πόσοι τριγύρω μας χαπακώνονται δεν λέγεται. Προσοχή λοιπόν.

Δεν έχει μεγάλη σχέση με το θέμα αλλά μου ήρθε και το έγραψα. Σίγουρα όσοι πάνε σε ψυχίατρο δεν είναι ''τρελοί'' και πρέπει επιτέλους να σπάσουν τα ταμπού σε αυτό το θέμα. Ειδικά στα χωριά πολλά προβλήματα παρουσιάζονται επειδή είναι μικρή η κοινωνία και οι γονείς δεν θέλουν να αποκαλύψουν πως το παιδί τους έχει θέματα υπό τον φόβο της ταμπέλας.

Εγώ λέω όποιος δεν νιώθει καλά να πηγαίνει άμεσα σε ψυχίατρο πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Και αν ο ψυχίατρος του γράψει αγωγή να την λάβει. 

Επεξ/σία από Vasivouzoukos
  • Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

παππου το 1535 εχει και ομώνυμο σαιτ αλλα μπυ βγάζει μονο κατι νοσοκομεία τύπου άγιος Σάββας, δεν ξερω αν ειναι μπαγκ δικό μου ή μλκ δικια τους

πάντως ο εοππυ Εχει σιγουρα πλατφόρμα ηλεκτρονικών ραντεβού για να μην τα σκαμε στον νταβατζη ιδιώτη του 4,5ψηφιου

στο 1535 εχει πολυ λιγα νοσοκομια ονλάιν μονο τηλεφωνικα τα υπολοιπα, μπορεις να βρεις γιατρο του πεδυ μεσω erantevou

12 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Η ξαδέλφη μου είχε κάνει πρακτική (γιατί είναι αισθητικός) σε φαρμακείο. Μου είχε πει πως οι 4 από του 10 που έμπαιναν είχαν και κάποια συνταγή μαζί τους για ηρεμιστικά ή αντικαταθλιπτικά.

Το πόσοι τριγύρω μας χαπακώνονται δεν λέγεται. Προσοχή λοιπόν.

Δεν έχει μεγάλη σχέση με το θέμα αλλά μου ήρθε και το έγραψα. Σίγουρα όσοι πάνε σε ψυχίατρο δεν είναι ''τρελοί'' και πρέπει επιτέλους να σπάσουν τα ταμπού σε αυτό το θέμα. Ειδικά στα χωριά πολλά προβλήματα παρουσιάζονται επειδή είναι μικρή η κοινωνία και οι γονείς δεν θέλουν να αποκαλύψουν πως το παιδί τους έχει θέματα υπό τον φόβο της ταμπέλας.

Εγώ λέω όποιος δεν νιώθει καλά να πηγαίνει άμεσα σε ψυχίατρο πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Και αν ο ψυχίατρος του γράψει αγωγή να την λάβει. 

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, και εγω εδω και χρονια ειχα θεμματα τα οποια ομως εκριβα δεν πηγαινα σε ψυχιατρο γιατι φοβομουν οτι θα με βγαλουν τρελλο αφου ο κοσμος δυστηχως κολλαει ευκολα ταμπελες.

Πριν απο 6 μηνες πηγα γιατι δεν πηγαινε αλλο, μετανιωσα που δεν ειχα παει νωριτερα και εχασα τοσο χρονο .

• Like 2
Δημοσ.

Τραγικό που δεν μπορείς να. Κλείσεις ονλαιν ραντεβού όντως. Εμείς με το καρτοκινητο που δεν έχουμε σταθερό τι να κάνουμε :P

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, splanis είπε

Τραγικό που δεν μπορείς να. Κλείσεις ονλαιν ραντεβού όντως. Εμείς με το καρτοκινητο που δεν έχουμε σταθερό τι να κάνουμε :P

βαλε φοιτητικο :P

παντως θα συμφωνησω με το βασιβουζουκο, λιγο πολυ ολοι μας τρελοι ειμαστε, οποτε δεν υπαρχει χωρος για προκαταληψεις 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris86 είπε

20000 ατομα με διπολικη διαταραχη επισημως καταγεγραμμενα στην Ελλαδα.Το πόσοι ειναι εκει εξω δε ξερω το 1%του παγκοσμιου πληθυσμου συμφωνα με ερευνες.

Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα με διπολική καί πολλά δεν το ξέρουν κάν ότι έχουν μία φίλη τό ανακάλυψε στά 30 φεύγα μετά από εγκυμοσύνη και επιλοχίο κατάληψη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aris86 είπε

Αν ζητας βοηθεια απο μονος σου πιθανον να μην χρειαζεσαι ψυχιατρο.Ενας ψυχολογος,ενας κολλητος αν υπαρχει μπορει να φερει εξισου καλα αποτελεσματα.

Αν ειχες πχ οντως θεμα που χρειαζεται ψυχιατρο το 90% και πανω τους πανε ειτε η δικοι τους ειτε η αστυνομια στο γιατρο.Το αναφερω ετσι διοτι η εννοια του να πει κανεις οτι δεν ειμαι καλα κ χρειαζομαι γιατρο πηγαζει απο την λογικη.

Νομίζω ότι κάπου κάποια πράγματα αλληλοαναιρούνται...

Αν έχω κατάθλιψη, δεν πρέπει να πάω σε γιατρό; Ο καταθλιπτικός δεν το αντιλαμβάνεται;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Εμένα η δικιά μου απορία θα είναι πάντα το πώς καταλαβαίνει κάποιος ότι πρέπει να πάει σε ψυχίατρο...

οταν σταματας να εισαι λειτουργικος , εγω ας πουμε περασα ενα θεμα υγειας και μετα φοβομουν να παω οπουδηποτε κοιταγα να ειναι κοντα στο σπιτι μου και να εχω λεφτα για ταξι, μια δυο ειπα δεν γινετε αλλο και πηγα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

οταν σταματας να εισαι λειτουργικος , εγω ας πουμε περασα ενα θεμα υγειας και μετα φοβομουν να παω οπουδηποτε κοιταγα να ειναι κοντα στο σπιτι μου και να εχω λεφτα για ταξι, μια δυο ειπα δεν γινετε αλλο και πηγα

Καλά αυτό που λες από μόνο του δεν λέει κάτι, και εγώ έχω θέματα υγείας, δεν οδηγώ αμάξι και δεν αντέχω ποδαρόδρομο ή να ψάχνομαι από δω και από εκεί, πάντα κοιτάω να πάω κάπου εύκολα προσβάσιμα και να μπορώ να πάρω ταξί αν αρρωστήσω με πυρετό π.χ, πηγαίνω σε νοσοκομεία που ήδη ξέρω την χωροθέτηση μην ψάχνομαι μετά και χάνω χρόνο συν κούραση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

βαλε φοιτητικο :P

παντως θα συμφωνησω με το βασιβουζουκο, λιγο πολυ ολοι μας τρελοι ειμαστε, οποτε δεν υπαρχει χωρος για προκαταληψεις 

τα 5ψηφια χρεώνονται με το φοιτητικο 😛

Δημοσ.

Έχουμε επίγνωση σχετικά με το τι περνάμε καλύτερα από τον εξωτερικό κόσμο, γιατί εμείς νιώθουμε ο,τι νιώθουμε. Κάποιοι δεν κατανοούν ότι κάτι δεν πάει καλά και θα χρειαστεί κάποιος άλλος να τους πάει στην κατεύθυνση που χρειάζονται. Κάποιοι άλλοι, πάλι, απλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν ότι δεν είναι καλά. Αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Μερικοί θέλουν από μόνοι τους να ζητήσουν βοήθεια. Δεν έχει σημασία το αν είναι "ελαφρύ" ή "βαρύ", άλλωστε είναι καλύτερα να ξεκινήσεις να αντιμετωπίσεις κάτι όταν είναι "ελαφρύ", και να μην το αφήσεις να προχωρήσει πιο πολύ. Ο κάθε ένας που νιώθει ότι χρειάζεται βοήθεια έχει δικαίωμα να την αναζητήσει. Γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει πολλά καινούρια προβλήματα σε άτομα που ήδη υποφέρουν, που θα τα εμποδίσουν να αναζητήσουν βοήθεια. 

Δημοσ.
Στις 10/11/2018 στις 6:34 ΜΜ, chill είπε

Έχω γίνει junkie και ντρέπομαι που το λέω αλλά χωρίς stedon/lexotanil τα βράδια μου δεν βγαίνουν. 

Φίλε σε ξέρω πολλά χρόνια από το forum, κουράγιο, εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα φαρμακα ειναι η τελευταια λυση και βεβαια σε περιπτωσεις που το συμβαν βρισκεται σε εξαρση. 

Μιληστε με τους διπλανου σας οπως παλια που μιλαγαμε σε στασεις λεωφορειων, συναψτε σχεσεις ερωτικες, βγειτε στη φυση, πηγαινετε σε βουνα και ουρλιαξτε μεχρι να σας κλεισει η φωνη, πειτε τα προβληματα σας μπορει καποιος να αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. 

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Καλά αυτό που λες από μόνο του δεν λέει κάτι, και εγώ έχω θέματα υγείας, δεν οδηγώ αμάξι και δεν αντέχω ποδαρόδρομο ή να ψάχνομαι από δω και από εκεί, πάντα κοιτάω να πάω κάπου εύκολα προσβάσιμα και να μπορώ να πάρω ταξί αν αρρωστήσω με πυρετό π.χ, πηγαίνω σε νοσοκομεία που ήδη ξέρω την χωροθέτηση μην ψάχνομαι μετά και χάνω χρόνο συν κούραση.

Κοίτα εγώ γενικά ρε παιδί μου αν έκανε κάτι σχετικά μακριά δηλαδή πάνω από 4-5 χιλιόμετρα δεν πήγαινα και πολλές φορές ας πούμε ήθελα να πάω για ένα καφέ ή κάπου έξω με την παρέα και δεν πήγαινε γιατί ήταν μακριά, Επίσης με το παραμικρό κουμπονα χάπι μία για τον πονοκέφαλο μια γιατί πονούσε το στομάχι μου και να μην να μη στα πολυλογώ διαγνωστικά με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...