GMagicPlus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Αν αξίζει αυτό θα το κρίνεις εσύ. Πάντως με την αλλαγή δίνεις ζωή αλλά 3 χρόνια στην τηλεόραση.
isay Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, DimitrisKoukou είπε Καλημέρα φίλε μου. Για την τηλεόραση για την όποια ξεκίνησε και το θέμα LG32LF5610 αξίζει να δώσω 75€ για τις ledoταινίες γνήσιες από την ίδια την LG και να την φτιάξω μόνος μου ? Ευχαριστώ πολύ. Εσυ θα το κρίνεις με βάση την εμπειρία σου σε τετοιες επισκευές. Για κάποιον που ξέρει να σκαλίζει ηλεκτρονικά δεν ειναι πυρηνική φυσική, αλλά για κάποιον που δεν εχει τετοια εμπειρία, ειναι κίνδυνος και για την υγεία του αλλά και να κάνει αλλη ζημια (οποτε θα χάσει και τα 75 ευρω). 19 λεπτά πριν, DimitrisKoukou είπε Γιατί μόνο 3 χρόνια ; Εννοεί οτι οι ledοταινιες κρατάνε συνήθως κάπου 3-5 χρόνια
DimitrisKoukou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Γνωρίζω από επισκευές απλώς αυτό που θέλω να μάθω είναι αν αξίζουν τα 75ευρώ για αυτήν την tv. Επίσης για τις ledotainies δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος γιατί έχω και μία άλλη LG 32αρα απο το 2009 και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό.
johnkou77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Nομιζω οτι οι γνησιες εχουν γυρω στα 55-60 ευρω,παρε τηλεφωνο τον Γκαγκα 2108325034 και ρωτα τον ποσο τις εχει.Αλλη λυση παραγγελνεις απο το εξωτερικο με 20ευρω και οσο κρατησουν.
GMagicPlus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Η LG η 32αρα του 2009 είναι led;για πες μας το μοντέλο. Επίσης οι edge led έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τις FULL array
johnkou77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Aυτη ειναι lcd, οπως καταλαβαινεις χρονο με το χρονο πεφτουν οι τιμες αρα και η ποιοτητα για να χαλανε πιο συντομα και να τις πεταμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα